Re: Kush eshte piktori juaj i preferuar?
zog, mos e ngatrron me ndoj kojshi t'tanden /pf/images/graemlins/laugh.gif
Une edhe ne kolegj, edhe ne akademi te arteve te bukra ( jo ne nji shtet, por dy) e kam njoft si IMPRESIONIST Eva Gonzales.
Ajo ishte e bija e nji shkrimtari dhe nji muzikanteje (spanjol i jati e belge e ama).
Ishte nxanse e MANET (rebelit impresionist) prej t'cilit ajo msoj gjithcka dhe ishte gjithashtu modelja e tij ne nji portret t'MANET nen emnin e saj q1 ai e ka prezantu n'sallon n'1870.
Bile per ma teper, pervecse e njoftun si IMPRESIONIST PAINTER puna e saj asht vlersu n't'njejtin rank me MORISOT (berthe) & CASSAT (mary).
Odea, profesorat e mij ma kane prezantu si PIKTORE, zogu e njef si fotografe.
Fjalori i Artit t'OXFORDIT e njef si piktore impresioniste.
nejse, tjeta zog /pf/images/graemlins/smile.gif
BOUCHER
zog, mos e ngatrron me ndoj kojshi t'tanden /pf/images/graemlins/laugh.gif
Une edhe ne kolegj, edhe ne akademi te arteve te bukra ( jo ne nji shtet, por dy) e kam njoft si IMPRESIONIST Eva Gonzales.
Ajo ishte e bija e nji shkrimtari dhe nji muzikanteje (spanjol i jati e belge e ama).
Ishte nxanse e MANET (rebelit impresionist) prej t'cilit ajo msoj gjithcka dhe ishte gjithashtu modelja e tij ne nji portret t'MANET nen emnin e saj q1 ai e ka prezantu n'sallon n'1870.
Bile per ma teper, pervecse e njoftun si IMPRESIONIST PAINTER puna e saj asht vlersu n't'njejtin rank me MORISOT (berthe) & CASSAT (mary).
Odea, profesorat e mij ma kane prezantu si PIKTORE, zogu e njef si fotografe.
Fjalori i Artit t'OXFORDIT e njef si piktore impresioniste.
nejse, tjeta zog /pf/images/graemlins/smile.gif
BOUCHER