Kush eshte djale me sexy ?

dahlia

Grupi i të çmëndurve!
Re: Kush eshte djale me sexy ?

</font><blockquote><font class="small">Citim:</font><hr />
Per kete duhet me pyt Qomilen se bijes Tiqes si boj bese une, Masnej King Kongu osht brez tjeter zorr se krahasohena, apo e keni per kete King Kongun Junior ju?

[/ QUOTE ]Jo per te parin fare version bardhe e zi /pf/images/graemlins/laugh.gif

dahlia

Grupi i të çmëndurve!

kush e njeh hartinin ketu?

[/ QUOTE ]Hartini ne q se tek ty bie gjithmone bore veshtire do ta kesh ke treshja e fundit e zgjedhjeve /pf/images/graemlins/laugh.gif /pf/images/graemlins/laugh.gifNa fol içik per vetenqe te zgjedhim ty /pf/images/graemlins/wub.gif

melos

Primus registratum

i mencur Hartini hahhahahhaha bora mbulon cdo gje dhe e bene te duket hyjnore e paster

edhe une them se do te jete tek finalja

MLK

Primus registratum

Une kom oren qe duhet te luhem me krem tani se keshtu me tha doktoresha, perndryshe me prishet liftingu, keshtu qe merruni me descriptimin e hartinit ju lol

dahlia

Grupi i të çmëndurve!

Une kom oren qe duhet te luhem me krem tani se keshtu me tha doktoresha, perndryshe me prishet liftingu, keshtu qe merruni me descriptimin e hartinit ju lol

[/ QUOTE ]Kujdes mos vesh doze me te madhe se do te prishet gishti, qe the qe e kishe si shpirt /pf/images/graemlins/laugh.gif

dahlia

Grupi i të çmëndurve!

Domethene eshte si nje nate pa hene???? I zi fare???? /pf/images/graemlins/shrug.gif

besim231071

Primus registratum

I gjelber ma mire me thane,se mos harroni se eshte halor,pra ka si gjemba gjithandej.

dahlia

Grupi i të çmëndurve!

Me fal Hartini por nuk e di çfare eshte halor;Me shpjegon ? THanks. /pf/images/graemlins/wave.gif

besim231071

Primus registratum

Drure halor,si pisha,bredhi etj dhe gjethor si ahu ,paja geshtenja etj dhe hartini ashte nje lloj i rralle pishe.

A tu mbush mendja qe jam druvar se nuk po me besoje?

dahlia

Grupi i të çmëndurve!

/pf/images/graemlins/lol.gif /pf/images/graemlins/lol.gif /pf/images/graemlins/lol.gif /pf/images/graemlins/lol.gif /pf/images/graemlins/lol.gif /pf/images/graemlins/lol.gif /pf/images/graemlins/lol.gif /pf/images/graemlins/lol.gif /pf/images/graemlins/lol.gif /pf/images/graemlins/lol.gif
Une nuk e di je apo jo druvar po ti me shkrive gazit /pf/images/graemlins/lol.gif /pf/images/graemlins/lol.gifMe fal por me te vertete s'po e kuptoja.Po thoja me vete halor,halor pastaj thashe mos eshte ne ndonje gjuhe te huaj,pastaj e kuptova por jo per pemet por per peshkun.Po thosha peshk me hala dmth halor,po me dukej pak e çuditshme.

Ti e di qe me humor dhe si halor qe je, mund te jesh vertete me sexy boy,por une kam nje preference per O_A_S

A e ke pare foton qe ka?

Legjionixx

Forumium maestatis

djali me sexy
jam jam
UNE
Vjec 2....
gjatesia 1.82
kg 86 kg
hhhhhhhhaaaaaaaaahhh /pf/images/graemlins/lol.gif /pf/images/graemlins/lol.gif /pf/images/graemlins/lol.gif /pf/images/graemlins/lol.gif /pf/images/graemlins/eek.gif /pf/images/graemlins/eek.gif

besim231071

Primus registratum

/pf/images/graemlins/lol.gif /pf/images/graemlins/lol.gif /pf/images/graemlins/lol.gif /pf/images/graemlins/lol.gif /pf/images/graemlins/lol.gif /pf/images/graemlins/lol.gif /pf/images/graemlins/lol.gif /pf/images/graemlins/lol.gif /pf/images/graemlins/lol.gif /pf/images/graemlins/lol.gif
Une nuk e di je apo jo druvar po ti me shkrive gazit /pf/images/graemlins/lol.gif /pf/images/graemlins/lol.gifMe fal por me te vertete s'po e kuptoja.Po thoja me vete halor,halor pastaj thashe mos eshte ne ndonje gjuhe te huaj,pastaj e kuptova por jo per pemet por per peshkun.Po thosha peshk me hala dmth halor,po me dukej pak e çuditshme.

Ti e di qe me humor dhe si halor qe je, mund te jesh vertete me sexy boy,por une kam nje preference per O_A_S

A e ke pare foton qe ka?

[/ QUOTE ]

Jo nuk e kam pare,ku eshte ,se dua ta shoh

Dhe une per shaka e thash,por shiko se ne katundaret kemi si te thuash "du male" per te evovuar ne qytetare,por po arritem te evolojme,kemi shume favore pastaj.

MLK

Primus registratum

Keni keni, favori pare eshte se sju nget kush pronat se jo per gjo, po per momentin si hyn njeriut ne pune, po di vi dita qe do bohen pista per ski ne atehere i shko vlera ne stratosfere, ne ky nuk asht favor i vogel lol

besim231071

Primus registratum

Dhe kur e mendon qe s'eshte i vetmi,me nje fjale,po arritem ne kete stad,hyjme ne fushe te lojes me barazim ne xhep,oppss,po fluturoj nga entuziazmi.

era100

Primus registratum

ore kjo tema eshte per te votuar femrat apo per modestite e cunave?

dahlia

Grupi i të çmëndurve!

Me duket se eshte per çunat /pf/images/graemlins/smile.gif /pf/images/graemlins/smile.gif por ju s'beni asgje per tu prezantuar. Nuk mjafton vetem emri dhe avatari,duhet te dime ndonje gje te vogel per ju, psh Hartini e tha vete qe eshte Halor dmth eshte dikush qe i pelqen natyra dhe pyjet me pisha e bredha /pf/images/graemlins/laugh.gif /pf/images/graemlins/laugh.gif. Ka shance plot.
MLK thote qe ben lifting dmth i ka hik mosha por perpiqet edhe ai per vend te pare. /pf/images/graemlins/goofy.gif /pf/images/graemlins/goofy.gif
O_A_S e njoh personalisht s'kam çfare te them.
Prezantohuni pra te shkreten se na vdiqet /pf/images/graemlins/laugh.gif

besim231071

Primus registratum

ok ,po prezentohem pra.
Hartini,vjeç 33,mond te me numerohen po te ptiem terthort,duke flluar nga qendra ,çdo rreth baraz me nje vit.
Jane 33 te jeni te sigurt,por mos me pritni.
gjatesia 1.85 cm dhe pesha 73kg.
Floke me bollek dhe ngjyre te zeze,syte petrit,ngjyre jeshile,dhembet,mungon nje dhe te tjeret ne forme.
Shtoj ketu qe kur shkoj tek dentisti ,mblidhen te gjithe poliklinika dentare per te pare dhembe normal.Por kjo s'do te thote gje se aty shkojne veç dhembeprishurit.
Ngjyra e dhembeve e bardhe vezulluese,biles verbuese.
Per te mos e çuar me gjate,shoqeria qe ma do te miren me keshillon te hidhem ne boten e modes,por une nuk do hidhem se do lija shume pa pune.
Do shtoja se me arrine shpesh qe njerezit rruges te me marrin per aktor ose diçka tjeter.
Fotot ,vijojne.......