Kush eshte djale me sexy ?

MLK

Primus registratum
Re: Kush eshte djale me sexy ?

Po mire more hartin, ne ket moshe e gjeti shoqeria me te dhon men ty e me te thon te merresh me mode!
Ndrro shoqni se paske ron me shoqni te keqe lol

besim231071

Primus registratum

Po ashtu ra fjala,or burr.
Mos ke qene gje hetues ti,se direkt fillon te hetosh ,ç'nuk shkon tek nje tregim,refim, novel etj.
Sidoqofte arsytimi yt mban rrugen,por ke harruar se nuk kishte vend te thelloheshe aq shume se gjerat kety jane siperfaqesore.

MLK

Primus registratum

Jo jo hetus nuk jam une i dashur, po keto kohe na myten filmat me polica e po na fusin ne gjak hetimin lol
Pa merak se po fitum ndonje titull ketu apo dekorate çokollate e ndajme 50 me 50 lol

dahlia

Grupi i të çmëndurve!

Po qenke prezantuar me verte ti mor Hartini?E dashke me çdo kusht vendin e pare eeeee?

MLK

Primus registratum

Edhe une po votoj per hartinin pra (nese e kena gjithmon marveshjen per 50-50 sigurisht lol)

dahlia

Grupi i të çmëndurve!

Ne qofte se ti thu te bejme vota fallco hajde ti bejme. Desha te pyes:nuk duhej te prezantoheshe edhe ti /pf/images/graemlins/tipsy.gif

MLK

Primus registratum

Jo jo une nuk kam qef te afirmohem, kjo eshte "virtut" i te dobetve, une hyj ke mesataret...

Legjionixx

Forumium maestatis

oooooobbbbbbbbooooooooo
po ta kisha ditur
qe me zen belaja
......me falni /pf/images/graemlins/cry.gif /pf/images/graemlins/cry.gif

TEDI

Valoris scriptorum

</font><blockquote><font class="small">Citim:</font><hr />
djali me sexy
jam jam
UNE
Vjec 2....
gjatesia 1.82
kg 86 kg
hhhhhhhhaaaaaaaaahhh /pf/images/graemlins/lol.gif /pf/images/graemlins/lol.gif /pf/images/graemlins/lol.gif /pf/images/graemlins/lol.gif /pf/images/graemlins/eek.gif /pf/images/graemlins/eek.gif

[/ QUOTE ]

Kaq e Shto mer nai gjo tjeter Se me kaq t Qisin Ka Ura Tares ... /pf/images/graemlins/thumbsup.gif

Legjionixx

Forumium maestatis

me fale mor

TEDI

por e peshtyra ''me doli nga goja ,ku dita une, qe behet belaja''

ta llepije.... /pf/images/graemlins/cry.gif /pf/images/graemlins/cry.gif /pf/images/graemlins/cry.gif /pf/images/graemlins/wave.gif

MLK

Primus registratum

Qe kur paske mesu me bo çiçin ne kom ti pinko? /pf/images/graemlins/laugh.gif

Legjionixx

Forumium maestatis

po kushe eshte,
me sexy ketu. /pf/images/graemlins/cooli.gif /pf/images/graemlins/cooli.gif /pf/images/graemlins/cooli.gif

Guest

Legjiono
Cfare nenkuptojne ato tre ikonat qe ke vene ( /pf/images/graemlins/cooli.gif /pf/images/graemlins/cooli.gif /pf/images/graemlins/cooli.gif)

Thjesht per kuriozitet /pf/images/graemlins/laugh.gif

MLK

Primus registratum

sex me syze me duket /pf/images/graemlins/lol.gif /pf/images/graemlins/lol.gif