Hektor12
Locus omnem
Sa presion bon edhe ti me gocpo pra![]()

Sa presion bon edhe ti me gocpo pra![]()
Po po varet a ua dine telat paun ?is goc e sjellshme
![]()
pergjigje e dykuptimte mire fare ...mesa duket ...pjo :![]()
moss do zihen ngusht prappergjigje e dykuptimte mire fare ...![]()
Kembanat bien per ke ka veshemoss do zihen ngusht prap![]()
gabim!!pasuria eshte nje pjes sh e rendesishme,,por nuk eshte GJITHCKA!!mendimi im presonal te dy palet jan te veshtira , por te rrim shtrembur e te flasim drejt per kohen e sotme mjafton te kesh leke? sepse sosht e veshtir aspak !
Mase e Drejt por per fat te keq ka shum per te mos then 80% qe rradh te par shikojn cfar ke e jo kush jegabim!!pasuria eshte nje pjes sh e rendesishme,,por nuk eshte GJITHCKA!!
varet te kultura e cdo njeriit!!Mase e Drejt por per fat te keq ka shum per te mos then 80% qe rradh te par shikojn cfar ke e jo kush je![]()
Per mua pasuria shpirterore eshte e pazevendesueshmegabim!!pasuria eshte nje pjes sh e rendesishme,,por nuk eshte GJITHCKA!!
LIKE LIKE!!Per mua pasuria shpirterore eshte e pazevendesueshme
ncncncncnncnc..jo kaq teorik!!Skane rendesi bukuria apo parate shkojne e vijne ato ,,, zemra shpirti kane rendesi ...
e kam nga praktika ime spo flas ne teori ...ncncncncnncnc..jo kaq teorik!!
mbase...por ashtu mu duk..t gjith flasim kollaj ama kur ndodhemi perball situatave reagojm krejt ndryshee kam nga praktika ime spo flas ne teori ...
Skane rendesi bukuria apo parate shkojne e vijne ato ,,, zemra shpirti kane rendesi ...