Kush e ka më të vështirë të gjejë partnerin ideal.Meshkujt apo Femrat?!

HipHop-Girl

Papirus rex
ehhh vlere ka bukuria fizike sot dhe ana materiale nuk e shef asnje skujdeset per dicka qe dikur ish aq shpirterore ... thashe une flirtim momenti dhe one ight stand

Per ta plotesuar fjaline : Shpirtin.
Nuk ka asgje me kalimin e kohes cdo njeri bindet se cfare ka me teper rendesi.

Hektor12

Locus omnem
po jo pra ..thash kontakti i pare eshte e bukura,,,,pastaj me mbrama rrjedhin gjerat...bukuria nuk eshte gjithcka ama dicka po :)
nejse ti nuk leviz nga e jotja une nga imja ... keshtu vazhdojme tan diten e naten sia nxjerrim fundin .. po me beri tak zemra syte do shkojne ta shofin, se nuk levizin instiktivisht, nuk jane te pavarur nga truri e zemra ... kjo eshte ideja ime, me shkencore quhet kimia e trupit (alkimi e shpjegonte dikur)

tropojanja

Çike Malsie
nejse ti nuk leviz nga e jotja une nga imja ... keshtu vazhdojme tan diten e naten sia nxjerrim fundin .. po me beri tak zemra syte do shkojne ta shofin, se nuk levizin instiktivisht, nuk jane te pavarur nga truri e zemra ... kjo eshte ideja ime, me shkencore quhet kimia e trupit (alkimi e shpjegonte dikur)
:):):)/.....ore kshu eshtee...:p:p

scadarsko

Locus omnem
[qdrejt"Deuid, post: 993495, member: 12435"]Me pare duhet ta specifikoni, partner ideal (nese e marrim pyetjen sic na afrohen)ne cfare sensi?monetar, fizik, se sot sic e shohim dhe e perjetojme cdo dite ne sistemin tone shoqeror ka shume forma per "idealin"[/quote]
E drejt!normal duhej te thuhej idem, dmth te njejte pershtaten.ideali eshte tjeter gje.