Roberto_uk
Valoris scriptorum
Ahahahah varet ca fsheh ai i shemtutipo tanii..nje cun super i shmetuar as menja sdo em shkoj ta shoh,,,jo mi ti njoh ane te tjera te tij![]()

Ahahahah varet ca fsheh ai i shemtutipo tanii..nje cun super i shmetuar as menja sdo em shkoj ta shoh,,,jo mi ti njoh ane te tjera te tij![]()
ehhh vlere ka bukuria fizike sot dhe ana materiale nuk e shef asnje skujdeset per dicka qe dikur ish aq shpirterore ... thashe une flirtim momenti dhe one ight standEdhe njeriu me i pavlere dhe i shemtuar ka dicka per tu vleresuar....![]()
ehhh vlere ka bukuria fizike sot dhe ana materiale nuk e shef asnje skujdeset per dicka qe dikur ish aq shpirterore ... thashe une flirtim momenti dhe one ight stand
ehhh ka ik ajo kohe sot me teper u behet hysmet nevojave se ndjenjave ...Per ta plotesuar fjaline : Shpirtin.
Nuk ka asgje me kalimin e kohes cdo njeri bindet se cfare ka me teper rendesi.
ahahahahhahaha...sbesojeshte pakez fare ndijim muskulor periferik hahahahah
Ashtu e kuptoj une nga fjalet qe po lexoj ketej ...ahahahahhahaha...sbesoj
e kishim fjalen te kontakti i pare...te gjithve na shkon syri tek e bukura apo jo?Edhe njeriu me i pavlere dhe i shemtuar ka dicka per tu vleresuar....![]()
joooo..e theksova shum here...KONTAKTI I PARE ESHTE BUKURIA!!Ashtu e kuptoj une nga fjalet qe po lexoj ketej ...
po pra flirtim quhet ai e desheroj shume ate te bukuren dhe syt shkojne nga urdherohene kishim fjalen te kontakti i pare...te gjithve na shkon syri tek e bukura apo jo?
e mir mirpo pra flirtim quhet ai e desheroj shume ate te bukuren dhe syt shkojne nga urdherohen
e njejta pergjigje si me siper ...joooo..e theksova shum here...KONTAKTI I PARE ESHTE BUKURIA!!
Ti mujnd te thuash edhe keq keq une ashtu e kuptova dhe e thashe ...e mir mir![]()
po jo pra ..thash kontakti i pare eshte e bukura,,,,pastaj me mbrama rrjedhin gjerat...bukuria nuk eshte gjithcka ama dicka poTi mujnd te thuash edhe keq keq une ashtu e kuptova dhe e thashe ...
nejse ti nuk leviz nga e jotja une nga imja ... keshtu vazhdojme tan diten e naten sia nxjerrim fundin .. po me beri tak zemra syte do shkojne ta shofin, se nuk levizin instiktivisht, nuk jane te pavarur nga truri e zemra ... kjo eshte ideja ime, me shkencore quhet kimia e trupit (alkimi e shpjegonte dikur)po jo pra ..thash kontakti i pare eshte e bukura,,,,pastaj me mbrama rrjedhin gjerat...bukuria nuk eshte gjithcka ama dicka po![]()
nejse ti nuk leviz nga e jotja une nga imja ... keshtu vazhdojme tan diten e naten sia nxjerrim fundin .. po me beri tak zemra syte do shkojne ta shofin, se nuk levizin instiktivisht, nuk jane te pavarur nga truri e zemra ... kjo eshte ideja ime, me shkencore quhet kimia e trupit (alkimi e shpjegonte dikur)
Dy palet do thoja !
Nqs i pelqen shpirtin,e bukur te duketkontakti i pare...te githve na terheq e bukura..pse duhet te behemi kaq jorealist?