quhet telepati /pf/images/graemlins/tongue.gifFillimisht postuar nga *Shqipe*:
[qb] :thumbsup: e sakte ne fakt po te kishte thene d y = 2 germa
t r e = 3 (germa) e kshu me rradhe!!!
amore, e kemi trunin te klonuar ne te dyja!!!! :kiss: [/qb]
e di! mos me bej si teper e zgjuar tani se per numrat je ti por per fjalet jam un njishi! :tipsy:Fillimisht postuar nga *NotSet*:
[qb] ...quhet telepati /pf/images/graemlins/tongue.gif [/qb]
une dyshi .. hihihihihih :rockband:Fillimisht postuar nga *Shqipe*:
[qb] e di! mos me bej si teper e zgjuar tani se per numrat je ti por per fjalet jam un njishi! :tipsy:
ahhahahahahaha :kiss: :kiss: [/qb]
don't mess with us!!Fillimisht postuar nga Adami:
[qb] embelsira jam une i pafjali e jo ju qe jeni njeshe per llafe :thumbsup: [/qb]
Ca jan keto?? Detyra shtepie te fillores duhet me i zgjidh ketu??? pffffFillimisht postuar nga Adami:
[qb] ok dihet qe keto problemet per te shtrydhur trurin kane disa versione si pergjigje .Po vazhdoj me nje tjeter:
Nje ciklist niset ne nje udhetim prej 40 km.
Gjysmen e rruges ai e ben me 15 km ne ore.Nqs ai do qe shpejtesia mesatare te jete 20 km ne ore , cfare shpejtesie i duhet te udhetoje gjysmen tjeter te rruges? [/qb]
30km/ore.Fillimisht postuar nga *Shqipe*:
[qb]Ca jan keto?? Detyra shtepie te fillores duhet me i zgjidh ketu??? pffffFillimisht postuar nga Adami:
[qb] ok dihet qe keto problemet per te shtrydhur trurin kane disa versione si pergjigje .Po vazhdoj me nje tjeter:
Nje ciklist niset ne nje udhetim prej 40 km.
Gjysmen e rruges ai e ben me 15 km ne ore.Nqs ai do qe shpejtesia mesatare te jete 20 km ne ore , cfare shpejtesie i duhet te udhetoje gjysmen tjeter te rruges? [/qb]
ndonje problem te hajrit ke?? s'merremi me llafe ketu!!! [/qb]
mos u shtrengo shume se te vjen majaselli!!! :goofy:Fillimisht postuar nga kanani20204:
[qb] SHQIPE?kjo te pakten eshte llogjike dhejo si ajo e juaja e 007 qe shtrengohem t'ju them se qe debile. :lol: :lol: :lol: :lol: .
:kiss: :kiss: :kiss: .Se hajgare po bej. [/qb]