KUSH DO FITOJE BOTRORIN-2006

i_own_u

Primus registratum
Re: KUSH DO FITOJE BOTRORIN-2006

ti re hidraulik shiko mos te me citosh nick-name (tim) se ste lexokam dot imagjino te pergjigjem

ku ti e ku dynjoja aaaaaaaaaaamon e me thojn mos ju pergjigj tipave te till

AL PACINO

Forumium praecox

Ti mor lepurush,mos u pergjigj atehere,se do t'vjeri shum shpejt dita qe do me pergjigjesh.
edhe mu mkan shkrujt,qe mos ju pergjigj tipave si ty.un tipave si ti mor lepur,i kam neper kam dit per dite.

i_own_u

Primus registratum

AL_PACINO... ok, boll me kaq se me friksove e po dridhem

ajt me t'mira tashi bye

ujku81

Primus registratum

Hooooooo meeeeeeeeeeeee praaaaaaaaaaaaaaaa ku jane kto tifozat e gjermonit qe i binin gjoksit.

hajt ne shtepi tani, ikni per pushime, hani ndonje pizze se salcicet i hengret mbreme. /pf/images/graemlins/laugh.gif /pf/images/graemlins/laugh.gif /pf/images/graemlins/laugh.gif

AL PACINO

Forumium praecox

mram me knaqen italiant,spektakel i vertet,ne qoftese te gjith kundershtaret e ardhshem,do ta ken emrin gjermania,nuk i dihet sa botrore do fitoje,italia.
ktu ne viareggio,u bo fest e madhe,hallall ju a bofte zoti italianve.
bufon topin e arte

Daniel H

Primus registratum

Al Pacino a ta ka zene syri gje shkodran 1980? I kisha ble nje tufe lule, se po priste urime i shkreti ne dt 10 Korrik, por me duket se do ja coj per ngushellim /pf/images/graemlins/wink.gif

ujku81

Primus registratum

Aha eshte zhduk, nuk duket gjekundi, i cova dhe e-mail po nuk pergjigjet. Me duket se do te shkoje ne Tibet 4 vjet deri Boterorin tjeter, te meditoje atje ne vetmi. /pf/images/graemlins/laugh.gif /pf/images/graemlins/laugh.gif /pf/images/graemlins/laugh.gif

Daniel H

Primus registratum

</font><blockquote><font class="small">Citim:</font><hr />
Gjermanine Al /pf/images/graemlins/wub.gif

Kam laparos dhe surratin per ate pune. Dje qe thu ti isha tuj udhtu per Shkoder dhe nuk i pashe dot pjesen e dyte dhe penalltite. Fillun me me ba zile per cdo gol. Kur pas nja 50 sek me ban zile prap, thash me vete "E humbi penalltine e pare Argjentina!"
Kisha te drejte /pf/images/graemlins/laugh.gif /pf/images/graemlins/laugh.gif /pf/images/graemlins/laugh.gif

Germany rules /pf/images/graemlins/cooli.gif /pf/images/graemlins/rockband.gif

[/ QUOTE ]

hehehe po dje pas ndeshjes me cfare u lyeve? /pf/images/graemlins/smirk.gif

Daniel H

Primus registratum

ujku tana parashikimet po shkojne ters. qejfa kam me dale Gjermani-Itali ne gjysmefinale qe tju mbyllet goja italianeve por çe do se do jete kocke e forte Ukraina

[/ QUOTE ]

Shifni pak parashikimet e ketij /pf/images/graemlins/smirk.gif

Daniel H

Primus registratum

ujku tana parashikimet po shkojne ters. qejfa kam me dale Gjermani-Itali ne gjysmefinale qe tju mbyllet goja italianeve por çe do se do jete kocke e forte Ukraina

[/ QUOTE ]

Shoku juve Italia ju del edhe ne endrra.
Pa ju shuar gezimi i fitores, ju pyesni me makth po Italia si do dal?
Keshtu qe lusni Zotin te ikni me pare nga ky Boteror se do ju perndjek makthi deri ne 2010 e ne vazhdim /pf/images/graemlins/smirk.gif

[/ QUOTE ]

Debatet e mia me te, mezi i gjeta thelle thelle. /pf/images/graemlins/smash.gif

ujku81

Primus registratum

Ore lere ate ti, ai ka 1 muaj qe ja fut kot, /pf/images/graemlins/laugh.gif /pf/images/graemlins/laugh.gif po shiko sot. Une them fiton Franca 1 me 0, me gol te Henry prape.

Alleeeeeez le bleuuuuuuuuuuuuuuuusssssssssss /pf/images/graemlins/rockband.gif /pf/images/graemlins/rockband.gif /pf/images/graemlins/rockband.gif

Kam qejf te dalim ne finale me Francen. /pf/images/graemlins/thumbsup.gif

VoGeLuShI

Primus registratum

pfffffffffffff kur doli dhe italia ne finale dhe plas pastaj
boteror sh kot ky /pf/images/graemlins/rolleyes.gif

VoGeLuShI

Primus registratum

prit se akoma nuk e ka fituar
une them se fituesja e kupes del nga ndeshja qe luhet sot /pf/images/graemlins/shrug.gif

ujku81

Primus registratum

Po mor po, aty mbahuni ju. Hajt plasni njehere se as Brazili as Gjermania nuk jane ne finale, pastaj folim prape. /pf/images/graemlins/devil.gif

VoGeLuShI

Primus registratum

aman mo ju rofte finalja italianeve me gjith skandalet qe plasen
nejse gjithmon e me shum po bindem se ai mogi qenka dreq /pf/images/graemlins/grin.gif

AL PACINO

Forumium praecox

Al Pacino a ta ka zene syri gje shkodran 1980? I kisha ble nje tufe lule, se po priste urime i shkreti ne dt 10 Korrik, por me duket se do ja coj per ngushellim /pf/images/graemlins/wink.gif

[/ QUOTE ]

do i kaloi,dhe gjermanve,mas pak do i shohesh,i ka bo dam pizza,sic duket kan hanger shum dhe shpejt,dhe se kan trett akoma.

mostro

Putraku

prit se akoma nuk e ka fituar
une them se fituesja e kupes del nga ndeshja qe luhet sot /pf/images/graemlins/shrug.gif

[/ QUOTE ]

hajt moo,ti ke thone shume traplliqe sepse vetem traplliqe thu,sna bo dom me ta besu dhe ket te funit /pf/images/graemlins/laugh.gif