KUSH DO FITOJE BOTRORIN-2006

i_own_u

Primus registratum
Re: KUSH DO FITOJE BOTRORIN-2006

aaaaa epo n'rregul qeke ti /pf/images/graemlins/laugh.gif

e man men filmin t'pakten /pf/images/graemlins/laugh.gif

VoGeLuShI

Primus registratum

pse genjen, po pije kafen e Argjentines /pf/images/graemlins/laugh.gif

AL PACINO

Forumium praecox

</font><blockquote><font class="small">Citim:</font><hr />
Te jesh i sigurte qe luhet ne mbrojtje ne cdo boteror dhe ne cdo ekip por per Italine mbrojtja eshte zgjidhja e lojes.
E kam te qarte se keshtu mund te fitohet por si mund te bej tifo nje shqipetare qe nuk i luan ekipi kombetare per nje skuader qe fiton me parazitizem,oportunizem,vjedhje,mashtrime pra nuk asgje sportive dhe terheqese.
Njeriu(albanezi) zgjedh nje skuader per tifozllek por ama duhet te ket vlera ajo skuader,duhet te trasmetoje dicka,nuk mund te bej tifozllek si majmuni sepse TV im ka vetem kanale Italiane.

[/ QUOTE ]

une edhe po te luaja skuadra e venit tim,dhe te fitonte ne menyre te padrejte,nuk do e deshiroja.
ateher mduket se spo mush,po te them qe nuk jam tifoz italian,jam tifoz hollandez,jam per futbollin sulmues,ky eshte edhe shkaku qe hollanda nuk ka botror,sepse gjermant me 1974,lujten sic lujn italiant.

i_own_u

Primus registratum

shko ti mer Score... mer dhe ket Al_palacion mir do bosh se na hapet barkun ty na bo historikun e futbollit

hej zot

[/ QUOTE ]
NJigjo mor cjap gjerman,un st'thash noj gjo qe tu hap barku ty

[/ QUOTE ]

AL_PALLA... qe ne shkrimin e par me ate muhabetin qe ka qen pun politike qe lujten mir so... pastaj fillove me Paolo Rosin e Bagio...

ja kto jan hapje barku me pak llaf se si plas kujt trapi per kto gjojna pa pik vlere

te na flasesh per historikun familjar do ishte me interesante PERSHEMBULL duke filluar nga motrat sa ke e si i ke JA KTO JAN MUHABETE T'LEZECME

AL PACINO

Forumium praecox

shko ti mer Score... mer dhe ket Al_palacion mir do bosh se na hapet barkun ty na bo historikun e futbollit

hej zot

[/ QUOTE ]
NJigjo mor cjap gjerman,un st'thash noj gjo qe tu hap barku ty

[/ QUOTE ]

AL_PALLA... qe ne shkrimin e par me ate muhabetin qe ka qen pun politike qe lujten mir so... pastaj fillove me Paolo Rosin e Bagio...

ja kto jan hapje barku me pak llaf se si plas kujt trapi per kto gjojna pa pik vlere

te na flasesh per historikun familjar do ishte me interesante PERSHEMBULL duke filluar nga motrat sa ke e si i ke JA KTO JAN MUHABETE T'LEZECME

[/ QUOTE ]

i_own_u

Primus registratum

/pf/images/graemlins/lol.gif /pf/images/graemlins/lol.gif Arcobaleno /pf/images/graemlins/lol.gif /pf/images/graemlins/lol.gif

ket avatar e ke nom fare... gjei dhe nji Scores do bosh ner /pf/images/graemlins/laugh.gif

S

Scorpion

Guest

:lol: /pf/images/graemlins/lol.gif Arcobaleno /pf/images/graemlins/lol.gif /pf/images/graemlins/lol.gif

ket avatar e ke nom fare... gjei dhe nji Scores do bosh ner /pf/images/graemlins/laugh.gif

[/ QUOTE ]

notore do qe te gjej une nje ty, se je kalb me ate /pf/images/graemlins/laugh.gif

AL PACINO

Forumium praecox

ta kam [ndaluar] ate motren dhe qa tkesh ne fis,mor [ndaluar],dhe ne pidh te motres tane,kam me tgjet ta garantoj un,mali me mal splasen ma un edhe ti te jesh i sigurte qe do plasemi

i_own_u

Primus registratum

/pf/images/graemlins/lol.gif /pf/images/graemlins/lol.gif shkoj dhe ky per p!dh some /pf/images/graemlins/lol.gif /pf/images/graemlins/lol.gif

ik mer plep se le nom...

Score... he iher mer hudha ta shikojm po ky mpelqen shum /pf/images/graemlins/laugh.gif

dhe ky i AL_PALLES nuk esht i keq /pf/images/graemlins/tonguee.gif

i_own_u

Primus registratum

arko e ke ultra mer shum me t'bukur se ajo piktura me bringa /pf/images/graemlins/tonguee.gif

ket e ke t'bukur

AL PACINO

Forumium praecox

:lol: /pf/images/graemlins/lol.gif shkoj dhe ky per p!dh some /pf/images/graemlins/lol.gif /pf/images/graemlins/lol.gif

ik mer plep se le nom...

Score... he iher mer hudha ta shikojm po ky mpelqen shum /pf/images/graemlins/laugh.gif

dhe ky i AL_PALLES nuk esht i keq /pf/images/graemlins/tonguee.gif

[/ QUOTE ]

njigjo mor klysh,mos u bo merak te premtoj qe do takohemi

S

Scorpion

Guest

Ju gjermanet e niset, s'jeni te zote me qetesi, filluat sherrin /pf/images/graemlins/laugh.gif

Turp t'ju vije /pf/images/graemlins/laugh.gif

VoGeLuShI

Primus registratum

rri dot shqiptari pa bere sherr
akoma nuk jeni mesuar ju /pf/images/graemlins/shrug.gif

VoGeLuShI

Primus registratum

Ju gjermanet e niset, s'jeni te zote me qetesi, filluat sherrin /pf/images/graemlins/laugh.gif

Turp t'ju vije /pf/images/graemlins/laugh.gif

[/ QUOTE ]

kush flet, molla e sherrit
score boll mo se le nam, i fute gjith robt ne sherr /pf/images/graemlins/smash.gif

S

Scorpion

Guest

Ti Arco mos fol, ose thuaj ndonje gje te hajrit. Mos me cito mua se lodhesh.

VoGeLuShI

Primus registratum

Pse llogari ty do te jap une per ato qe them, them ate qe dua dhe ste pyes fare /pf/images/graemlins/laugh.gif
dhe citoj ke te dua dhe kur te dua, ok /pf/images/graemlins/winkwink.gif