KUSH DO FITOJE BOTRORIN-2006

pppppaa

Primus registratum
Re: KUSH DO FITOJE BOTRORIN-2006

me mire mos i nderro fare... rri ashtu dhe haje turpin me buke, cudia me e madhe 3 dite zgjat... /pf/images/graemlins/laugh.gif /pf/images/graemlins/laugh.gif

AL PACINO

Forumium praecox

Thashe per ta ndrruar,per arsye se mondiali per hollandezt maroi,dhe jo qe un nuk jam,mo tifoz hollandez,dhe jam krenar qe jam tifoz hollandez,sepse nje bot tan eshte divertu me spektaklin qe kan dhuru hollandezt ne vite (perjashto te mramshmen)tani do boj tifo per anglezt se gjithmon kam bo tifosllek per anglezt,pasi ershte nji squader simpatike qe nga koha e kevin kigan,brajen robson,glen hodell,kris wodell
per sempre tifoso olandese

ujku81

Primus registratum

Se mos te nxjerr jashte dhe Angline Portugalia ore. /pf/images/graemlins/laugh.gif /pf/images/graemlins/laugh.gif /pf/images/graemlins/laugh.gif Per ke do besh tifo pastaj?? /pf/images/graemlins/grin.gif

pinkparadise

Forumium maestatis

per mua /pf/images/graemlins/laugh.gif edhe per FRANCEN /pf/images/graemlins/laugh.gif

AL PACINO

Forumium praecox

</font><blockquote><font class="small">Citim:</font><hr />
Se mos te nxjerr jashte dhe Angline Portugalia ore. /pf/images/graemlins/laugh.gif /pf/images/graemlins/laugh.gif /pf/images/graemlins/laugh.gif Per ke do besh tifo pastaj?? /pf/images/graemlins/grin.gif

[/ QUOTE ]
ngelem gjithnje per nederland,por anglezt,t'jesh i sigurte,se nuk dalin me portugezt,sepse do ndeshen ne finale me argjentinen

Kondrapedali

Kondrapedali

Mo skanadal s'ka ku shko. Aq sa dolën mas neshjes duke nxjerr lloj-lloj justifikimesh se pse Brazili nuk u paraqit në ndeshje (si lojë e kam fjalën).

Ty t'u duk normale që në 90 minuta lojë Brazili, skuadra më e mirë në botë, ose së paku e dyta, të sulmojë vetëm një herë?

[/ QUOTE ]

ohuuuuuu... pjo o kondra pjo /pf/images/graemlins/laugh.gif , po prit mer jahu se nuk o braziki kush e di se çfare, qe duhet patjeter te fitoj ne çdo kampjonat...

nuk do te thote qe po nuk fitoi brazili detyrimisht ka noj skandal nga pas, noj manipulim apo noj pisllik.

po per kampionatin evropia ne 2000-shin qe e fitun Francezet , edhe aty kishte noj skandal nga pas ???

franca ne 98 dhe ne 2000 e fitoi sepse e meritonte dhe pik /pf/images/graemlins/wub.gif (allez les bleuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu)

brazilianet e fillun kampionatin kete vit si me qen Gay (des tappetes plus exactement /pf/images/graemlins/laugh.gif ) shyqyr qe ben tamam loje te rangut te tyre kete ndeshjen e fundit /pf/images/graemlins/laugh.gif

[/ QUOTE ]

Ouuuuuuuu? O Pinko, un s'thash që duhet ta kishte fitu se s'bo Brazili kampionatin por mënyra me të cilën luajti Brazili si dhe llafet që shoqëruan atë ndeshje në të gjitha instancat e FIFA e të gazetarisë flasin qartë për një skandal.

Les bleus e tregun veten se kush ishin në Kore-Japoni në 2002 ku nuk shënuan asnjë gol. Ata ishin francezt, kampiont e botës e t'Europës /pf/images/graemlins/tipsy.gif.

P.S. Mos i thuj braziljonve tappettes se i bohet qefi Arkos /pf/images/graemlins/laugh.gif.

TranofiljA

Primus registratum

une kam shume shpresa per Ghanen /pf/images/graemlins/grin.gif /pf/images/graemlins/thumbsup.gif

AL PACINO

Forumium praecox

Cfar fati kan italiant ne minuten e funit te shteses arbitri i dhuron nji penallti italianeve,qe megjithate me svicren do eliminohen.

H

harap

Guest

Poshte Bekenbauer e spanjollet qe drejtojne arbitrat.Kampionat kaq i dobet ska si behet ndrysh.Nuk shof me ndeshje se vetem me hile po kualifikohen skuadrat

antip

Primus registratum

Ke te drejte o Harap Berishe, si i dha Materacit ai arbitri i qelbet, karton te kuq pa e prek fare ate kangurin cope-cope

AL PACINO

Forumium praecox

fati italianeve nuk i maron vetem me penalltin e dhurume,por dhe me kundershtarin e radhes qe do jete svicera.
kam menimin se svicra do ti japi nji leksion te mire makaronxhive.

AL PACINO

Forumium praecox

Zvicra eshte e perbere ne 50% nga makaronaxhinj sic i quan ti...

Po i pergjigjem temes sdq : Boterorin do ta fitoje nje skuader e vetme /pf/images/graemlins/lol.gif

[/ QUOTE ]

po pra, dhe mu ma merr menja,se nji squader,do ta fitoje
por jo italiant.

KoDoShi

Primus registratum

Tonce shume fantazi per hic gjo /pf/images/graemlins/laugh.gif
Them se Italia ndeshjen tjeter ben gati valixhet me aq sa pashe sot me Australine /pf/images/graemlins/lol.gif

AL PACINO

Forumium praecox

bravo,vazhdo te imagjinosh gjithnji ashtu ti,se dhe ato gola qe endrron ti,jane apsajt,di siguro