KUSH DO FITOJE BOTRORIN-2006

VoGeLuShI

Primus registratum
Re: KUSH DO FITOJE BOTRORIN-2006

po ti shiko italine njehere se mos nuk kalon grupin prap /pf/images/graemlins/goofy.gif

alinos

Forumium maestatis

Per vete "zemren" e kam ke Gjermania, por nuk do te ishte keq qe te fitonte nje skuader afrikane sivjet, ose te pakten te arrije ne finale.

Si ju duket Ekuadori juve qe merrni vesh??? /pf/images/graemlins/pickellonja.gif

KoDoShi

Primus registratum

Alinos ik para se te sulen
/pf/images/graemlins/tonguee.gif
Equadori me vertet qe po paraqitet mire ne kete botereor por eshte ekip pa pervoj dhe kjo ndikon ne vazhdimesine e ekipit. /pf/images/graemlins/shrug.gif

Daniel H

Primus registratum

Alinos po Ekuadori nuk eshte ne Afrike? /pf/images/graemlins/tonguee.gif /pf/images/graemlins/laugh.gif

alinos

Forumium maestatis

ne fakt une kam fol per tre gjana ne ate mesazh, rrusho. Apo duhet t'i kisha vu me numra 1, 2 dhe 3?

1. ishte pasioni i vjeter (gjermania)
2. ishte nje deshire-urim (vend afrikan)
3. ishte nje konstatim (ekuadori)

p.s. Se si jan ba kta njers sot /pf/images/graemlins/shrug.gif /pf/images/graemlins/tonguee.gif /pf/images/graemlins/lol.gif

ujku81

Primus registratum

Po doli noj vend afrikan (Gana se te tjeret jane eleminuar ose gati te eleminuar) ose Ekuadori ne finale, ti Alinos do na japesh nga nje birre te gjitheve ketu. /pf/images/graemlins/laugh.gif /pf/images/graemlins/laugh.gif

alinos

Forumium maestatis

sa beheni ju te gjithe?
Se per anetare ka nja 10 mije AF-ja, ene nela pa ba pajen masnej /pf/images/graemlins/lol.gif

ujku81

Primus registratum

Sot nuk boj me paje gocat mi goc. /pf/images/graemlins/smile.gif Ne qe jemi tifoza dhe llapim ketu nuk jemi shume. Pastaj gjysma jane larg kshu qe ke kohe me ja u dhene birren dhe nuk te bie rende. /pf/images/graemlins/laugh.gif /pf/images/graemlins/laugh.gif

Kurse po fitoi Italia birrat i ka EBM /pf/images/graemlins/laugh.gif /pf/images/graemlins/tipsy.gif

alinos

Forumium maestatis

ta paska hedh ajo cika, or sokol mali te paska ardh me dur n'xhepa /pf/images/graemlins/tonguee.gif

sa per birren, kam frike se do ua jap une ju te dyve se taljont s'do e kene te gjate ket kampionat /pf/images/graemlins/winkwink.gif /pf/images/graemlins/rockband.gif

ujku81

Primus registratum

Nahhhhhh, mos ma qaj hallin muve, po shif e gjej noj burre me lek qe te merr dhe pa paje /pf/images/graemlins/tonguee.gif (dhe pa piano) /pf/images/graemlins/laugh.gif /pf/images/graemlins/laugh.gif /pf/images/graemlins/laugh.gif dhe qe i vdes birrat. /pf/images/graemlins/laugh.gif Keshtu ke mundesi te vesh bast per nate. /pf/images/graemlins/tipsy.gif

Po pres te shof si do veje puna e birres ktu po po fituam falimentoi EBM. /pf/images/graemlins/laugh.gif /pf/images/graemlins/lol.gif

ladouce2005

Primus registratum

Une s'po rri me shprese per birre nga EBM, por po pres ndoshta ka shanse Ghana ose Ekuatori dhe e di qe per kete do mund te marr nje birre realisht nga Alinos /pf/images/graemlins/laugh.gif

eniad

Forumium maestatis

<font color="brown">... othe nai dru prej meje /pf/images/graemlins/smash.gif /pf/images/graemlins/laugh.gif </font>

ladouce2005

Primus registratum

/pf/images/graemlins/laugh.gif pse mi, une po bej tifozllik per skuadren e babit tim...kur luajne ata /pf/images/graemlins/laugh.gif

eniad

Forumium maestatis

<font color="brown"> /pf/images/graemlins/pickellonja.gif Mil /pf/images/graemlins/laugh.gif, moth boj po dethe /pf/images/graemlins/laugh.gif

/pf/images/graemlins/kiss.gif </font>

VoGeLuShI

Primus registratum

goli i tunizis ishte shum i bukur por me erdhi keq per Kasilas /pf/images/graemlins/frown.gif

i_own_u

Primus registratum

goli shum i bukur Arko... po sme erdhi keq fare per Kasilias sepse thash shyqyr... te pakten kshu te shikojm pak presing /pf/images/graemlins/shrug.gif

ai Brazili jot spo shkelqen... gjith ato kampion mendoja shum spektakel po aha

ujku81

Primus registratum

</font><blockquote><font class="small">Citim:</font><hr />

Te shofim Spanjen sot, them qe do vazhdojne te bejne spektakel.

Parashikimi per sot:

Togo - Zvicer 0-2
Ukraine - A.Saudite 3-0
Spanje - Tunizi 3-1

[/ QUOTE ]

Kot sa per fiksim, sa i papare qe jam. Per nje cik i kisha kap te treja me rezultat ne koke. /pf/images/graemlins/laugh.gif

Sot fillojne ndeshjet e treta, ja ca parashikime:

Gjermani - Ekuador 2-0
Kosta Rika - Poloni 1-2
Angli - Suedi 1-1
Paraguaj - Trinidad Tobago 3-1

1/8 finale:
Gjermani-Suedi
Angli-Ekuador

antip

Primus registratum

Une them:
Gjermani - Ekuador 0-2
Ekuadori me dy ndeshjet qe ka bo, ma ka heq trunin...