Re: KUSH DO FITOJE BOTRORIN-2006
</font><blockquote><font class="small">Citim:</font><hr />
Al shresoj qe te fitoni neser me Argjentinen (mgjth mission imposible me duket) qe te dilni te paret ne grup edhe si rrjegjoje te ndesheni me ne ne teteshe.
Do ishte dicka e bukur te mundnim hasmin ne shtepine tone PERSERI.
Gjermania a tanishme nuk ka superyje pervec nje Ballack ama ka adoleshente qe nuk jane aspak per tu anashkaluar. Plus vete ajo uniforma teutonike eshte e rende si armatimi i Lufftafe. Shto ketu edhe faktin qe luhet ne token e 3 here kompjoneve te botes, eshte nje tregues sinjikativ ne forcen e Dojcave.
Per me shume ju Hollandezeve ju kemi ardhur hakut gjithmone, nuk na frikesoni, thuaj ishAllah nuk ka bie Argjentina se mucacove ja kam paksa friken.
Deutschland Uber Alles.
[/ QUOTE ]
Uni,gjermant megjithmen kane tre botrore,ma merr menja qe dy botrore,e din si i kan marre.
Vetem i gjo i kam zili gjrmaneve,shpirtin luftarak,jo dorzimin.
diferenza mes ktyre shteteve ne futboll,eshte vetem se
NE GJERMANI,FUTBOLLI ESHTE PUNE,NDERSA NE HOLLANDE ESHTE SPORT,kjo eshte zilia qe un i kam gjermanve,dhe pse hollandezve i mungojne,dy kupa te botes.
E dime mire qe spektaklin ne futboll e bojne vetem vetem HOLLANDEZT,dhe brazilianet,dhe qe squadra,me e mire e shekullit,eshte HOLLANDA E VITEVE 70,squadra me futbollin e saj tottal.
Ndersa persa i perket te sotshem eshte nje squader e me nje organizim te mire,mund te jene dhe surprisa e mondialit.Nuk kane ndonje element te vecante,tipo ballack,por kan nje kompleks,me t'ardhme.
sot me argentinen do i mungojne nja 5-6 lojtare te formazionit te pare. /pf/images/graemlins/wave.gif