KUSH DO FITOJE BOTRORIN-2006

VoGeLuShI

Primus registratum
Re: KUSH DO FITOJE BOTRORIN-2006

</font><blockquote><font class="small">Citim:</font><hr />

hallall per potierin shum i mir por edhe shum simpatik /pf/images/graemlins/laugh.gif

[/ QUOTE ]

Paske gusto /pf/images/graemlins/laugh.gif

[/ QUOTE ]

e di /pf/images/graemlins/laugh.gif

S

Scorpion

Guest

ndeshja me pelqeu shume.goli i pirlos qe shume i bukur.

[/ QUOTE ]

Ka nje jave qe eshte lujt, ke vonu me komentet, ose me sakte komento pas dy ditesh qe do humbe Italia /pf/images/graemlins/laugh.gif

Kondrapedali

Kondrapedali

Ububu. Po mir mër lal po mos u ekspozo kaq shum se do kesh veç belana /pf/images/graemlins/shrug.gif.

S

Scorpion

Guest

Ububu. Po mir mër lal po mos u ekspozo kaq shum se do kesh veç belana /pf/images/graemlins/shrug.gif.

[/ QUOTE ]

Po e nxjerr koken dhe ti Kondre, ti me ke je meqe ra fjala, me Togon? /pf/images/graemlins/laugh.gif

mostro

Putraku

ndeshja me pelqeu shume.goli i pirlos qe shume i bukur.

[/ QUOTE ]

Ka nje jave qe eshte lujt, ke vonu me komentet, ose me sakte komento pas dy ditesh qe do humbe Italia /pf/images/graemlins/laugh.gif

[/ QUOTE ]

pipamelo /pf/images/graemlins/laugh.gif

ujku81

Primus registratum

Mire Gjermania, ja hudhi ene ksaj radhe. Te shofim sot, ja parashikimet (dje vetem Spanjen gjeta):

Kosta Rika - Ekuador 2-3
Angli - Trindad Tobago 3-0
Paraguaj - Suedi 1-1

pppppaa

Primus registratum

E ca eshte kjo "Gjermania ja hudhi...." mer plak.... Ata dje ishin thjesht makine shfarosese ekipesh....

Me ate volum loje qe bene ata dje me kujtuan ushtrine e Aleksandrit qe s'llogariste asgje qe i dilte para por thjesht shtyp dhe hec rradha....

Ishin thjesht te frikshem

ujku81

Primus registratum

E mo c'te frikshem, pjesen e pare polaku ishte me mire. U bene te friskhem ku ngeli Polonia me 10 veta. me ate mbrojte qe ka gjermani, te lozte dje p.sh me Spanjen i kishte ngrene nja 4 petlla te mira. Ja ti shofim me vone, megjithese une e kam deklaru qe der ne 4-she hyn Gjermania.

pppppaa

Primus registratum

Jo jo jo ....ketij i thone arsyetim i komprementuar nga pasioni ose mospasioni....

Gjermania dje ka bere 27 gjuajtje ne porte dhe nga keto vetem 6 i beri 20 min qe Polonia mbeti me 10 lojtare, 21 te tjerat i beri gjate lojes...

Rastet me te pastra Gjermania i pati para se Polonia te mbetej me 10 dhe gjysma madje ishin pjesen e pare...

Polonia dje asnjehere nuk tregoi se kishte ardhur per te shenuar, s'pati asnje rast...

Eshte abuzim me statusin e te bararbartit ne debat, te thuash qe Polonia dje luajti me mire pjesen e pare.. /pf/images/graemlins/laugh.gif

S

Scorpion

Guest

UJk vk se po le lesht me llotot une /pf/images/graemlins/laugh.gif

Kosta Rika - Ekuadador 2-0 (2-3 me gola)

Angli - Trinidad &amp; Tobago 4-0 ose (3+)

Paraguaj - Suedi 2-1 (2-3 me gola )

Hajd se do kapesh UJk, luji keshtu si te them une /pf/images/graemlins/laugh.gif

ujku81

Primus registratum

Ik ere dreq se s'kam ndermend me lon lesht una. /pf/images/graemlins/tipsy.gif Po sot te keshilloj rezultatet qe te kam vene une, mos loz bllofin tek Kosta Rika e Paraguaji, se ke per te lon noj gjo tjeter se leshi te mbaroi. /pf/images/graemlins/laugh.gif /pf/images/graemlins/lol.gif /pf/images/graemlins/lol.gif

Poster, mos mu bo dhe ti si komentatori i Digitalbit o burre. Une e di qe gjermani osht si puna Juves, nuk bon spektakel shume, lozin te perqendruar, kane grinte, fuqi fizike...po kam pershtypjen do veje si Juvja ne Champions League, skuadra e pare teknike qe do ndeshe do ta krefi.
Parashikoj ne gjysemfinale Gjermani-Itali. /pf/images/graemlins/laugh.gif

P.S: Scorje, do ca lesh borxh per lloto. /pf/images/graemlins/laugh.gif /pf/images/graemlins/lol.gif /pf/images/graemlins/lol.gif

Blendi

Primus registratum

Me uroni dhe mua icik per fitoren e dojcave dje ju lutem. /pf/images/graemlins/laugh.gif /pf/images/graemlins/laugh.gif /pf/images/graemlins/laugh.gif /pf/images/graemlins/laugh.gif /pf/images/graemlins/laugh.gif /pf/images/graemlins/laugh.gif /pf/images/graemlins/laugh.gif
/pf/images/graemlins/rockband.gif /pf/images/graemlins/rockband.gif

Guest

Me uroni dhe mua icik per fitoren e dojcave dje ju lutem. /pf/images/graemlins/laugh.gif /pf/images/graemlins/laugh.gif /pf/images/graemlins/laugh.gif /pf/images/graemlins/laugh.gif /pf/images/graemlins/laugh.gif /pf/images/graemlins/laugh.gif /pf/images/graemlins/laugh.gif
/pf/images/graemlins/rockband.gif /pf/images/graemlins/rockband.gif

[/ QUOTE ]

Ua patjeter ... /pf/images/graemlins/rockband.gif Lart e me lart /pf/images/graemlins/laugh.gif

Ja te bej dhe une nje parashikim per ndeshjet e sotme... /pf/images/graemlins/laugh.gif

Kosta Rika - Ekuador 2 - 1
Angli - Trindad Tobago 2 - 1
Paraguaj - Suedi 1 - 1

/pf/images/graemlins/laugh.gif

KoDoShi

Primus registratum

un po pyes sa del me gola se polaket i kam frik dhe vet

[/ QUOTE ]

0-2 gola je mrena per mu

[/ QUOTE ]

German%20Flag.gif

Cfare ju thashe !!
Mjepni leket tashi /pf/images/graemlins/laugh.gif /pf/images/graemlins/laugh.gif
Sicko car te thash jam fallxhor per kto pune /pf/images/graemlins/laugh.gif

Sirena

Primus registratum

Ca i nxirrni keta flamure kaq te medhenj se po na qerroni syte /pf/images/graemlins/tonguee.gif
Per mendimin tim:
kosta rika-ekuador 0-1
angli-trinidad 2-0
paraguay-suedi 2-1

Se per pak desh harrova...BRAAAAZZZIIILLLLLLL /pf/images/graemlins/laugh.gif:D:D

Guest

kosta rika-ekuador 0-1

[/ QUOTE ]

Kete rezultat mire e ke, deri tani qe sapo mbaroi pjesa e pare. /pf/images/graemlins/wink.gif /pf/images/graemlins/laugh.gif

Sirena

Primus registratum

she she po une qenkam dreq,betohem qe nuk e kisha pare perpara se te shkruaja rezultatin,gjithsesi duhet pritur deri ne fund te ndeshjes /pf/images/graemlins/smile.gif

ujku81

Primus registratum
Boterori 2006

Ekuador - Kosta Rika 3-0, Scorpion, e hengre dhe sot mo /pf/images/graemlins/laugh.gif