KUSH DO FITOJE BOTRORIN-2006

KoDoShi

Primus registratum
Re: KUSH DO FITOJE BOTRORIN-2006

EBM nga shkrimet e krijova nje fare respekti per ty
por tashi qe mora vesh qe qeke me Italine s;ka me vend per respekt /pf/images/graemlins/laugh.gif /pf/images/graemlins/laugh.gif /pf/images/graemlins/laugh.gif
(rivalitet /pf/images/graemlins/laugh.gif )

Daniel H

Primus registratum

/pf/images/graemlins/laugh.gif ate qe e kam e kam, s'e mohoj dot /pf/images/graemlins/laugh.gif
Gjithsesi po u fol me objektivitet une jua respektoj edhe bindjet tuaja.

Ja psh. thuaj tani qe Italia e meritonte fitoren me Ganen dhe e fiton respektin tim! /pf/images/graemlins/laugh.gif

KoDoShi

Primus registratum

/pf/images/graemlins/lol.gif
Italia mixerje fare ! skandaloze ne te gjitha aspektet pervec nja tre lojtareve /pf/images/graemlins/laugh.gif

Daniel H

Primus registratum

Po bej sikur nuk e degjova, po te jap edhe nje mundesi tjeter /pf/images/graemlins/laugh.gif

Rezultati final: Spanje-Ukraine 4-0. Si qenka Scorpioni merr aman, orakull per te kap skedinen /pf/images/graemlins/laugh.gif Mjafton te vesh te kundertat e rezultateve te tij. /pf/images/graemlins/laugh.gif

ujku81

Primus registratum

E papare Spanja, 4-0 me Ukrainen, ishin shume lart. Po luajten keshtu jane ne 4-she patjeter.
Arbitri e prishi me nje penallti me karton te kuq kot, po prape Spanja dominoi. /pf/images/graemlins/ooo.gif /pf/images/graemlins/ooo.gif /pf/images/graemlins/ooo.gif

Te shohim gjermanet ne darke.

S

Scorpion

Guest

Spanja ishte shume lart mer Ujk, dhe kishte nivel loje. Mendoj se po luajti keshtu do jete pretendente.

Gjermanet barazim, ose fitore e Polonise

PS. Ujk ik aman, se s du te shof ne AF sot, ik mre dil festo /pf/images/graemlins/laugh.gif

ujku81

Primus registratum

Ika ika, po car te boj mer, deri ne 6 jam ne pune, i thone kapitalizem. Bona nja dy ore dalje se pashe Spanjen, po se lej dot gjithe diten. /pf/images/graemlins/laugh.gif /pf/images/graemlins/laugh.gif /pf/images/graemlins/wave.gif

irene

Primus registratum

po brazili do e fitoje boterorin, pyetje eshte kjo ??? /pf/images/graemlins/laugh.gif /pf/images/graemlins/laugh.gif

KoDoShi

Primus registratum

iren' dil me vrap nga ktu /pf/images/graemlins/laugh.gif /pf/images/graemlins/laugh.gif

irene

Primus registratum

s'du... /pf/images/graemlins/laugh.gif /pf/images/graemlins/laugh.gif , vete e keni fajin qe flisni 24 ne 24 ore per futboll & kampionat, femra jemi s rezistojme dot, do infektohemi dhe ne /pf/images/graemlins/tonguee.gif /pf/images/graemlins/tonguee.gif

po edhe po te isha cun prape me brazilin do isha ( dhe na falni per daljen nga tema ) /pf/images/graemlins/tonguee.gif

FALKO

Forumium maestatis

Kete radhe fiton Italia.

Forza Azzurriii!!!!!!!!!!!!!

sick_of_spleen

Primus registratum

gjermani 2-poloni 0 (x/1)
ekuador 3-k.rika 0(1/1)
angli 5-t.tabaco 0(1/1)
ARGJENTIN 3-serbi 0(1/1)
Holand 2- B.fildisht 2(2/x)

S

Scorpion

Guest

</font><blockquote><font class="small">Citim:</font><hr />
po brazili do e fitoje boterorin, pyetje eshte kjo ??? /pf/images/graemlins/laugh.gif /pf/images/graemlins/laugh.gif

[/ QUOTE ]

Mos ia fut kot /pf/images/graemlins/tonguee.gif

hawk

Primus registratum

Avash avash grup mas fluturoni me presh n'... /pf/images/graemlins/shocked.gif!!
Keni rrah da rrezikzi qe jan msu me lujt me bastana ne vend topit.. /pf/images/graemlins/laugh.gif

hawk

Primus registratum

Ai Brazili qe don me fitu kupen la nam.
Megjithese keshtu e ka,ndeshjen e pare nuk paraqitet asnjehere mire.
Shohim Gjermant.

sick_of_spleen

Primus registratum

car do merni per te pire nga une?
jam i madh kam then une.ma kapni pak bileten.
1/1 spanje-ukraine
4+ tunizi-arabi /pf/images/graemlins/goofy.gif

100000 per 9qind.
me jepni ndonje mendje si ta luaj gjermanin.
500mij 2-3gola?????????!!!!!!!!! /pf/images/graemlins/idea.gif