Kur partnerja/ri,ka terheqje seksuale te kundert si do reagonit?

-Zana-

e...Thjeshte
Une personalisht nuk duroj dot gjera te tilla ne lidhjen time , kshuqe pa hezitim do i jepja rrrugen, dhe do i uroja gjithe te mirat :kafka:

scadarsko

Locus omnem
Une persopartner en.nuk duroj dot gjera te tilla ne lidhjen time , kshuqe pa hezitim do i jepja rrrugen, dhe do i uroja gjithe te mirat :kafka:
Eshte ndryshe te kesh rast me partnerin,ketu flitet per partneren ja prsh nese ti do dashuroje nje femer tjeter a do i mbaje te dy?

-Zana-

e...Thjeshte
Eshte dicka e pamundur, qe une te bie/dashuroj 1 femer.... Por nese partneri i im do dashuronte 1 femer/mashkull tjeter ... eshte i lire nga ana ime, madje s'do krijoja shqetesime fare ...

Dhe nuk me ka ndodhur te pelqej 1 mashkull tjeter, nderkohe qe jam me 1 mashkull... nuk e di si ju ndodh te tjereve/a, me siguri do jete moment dobesie lol

IL__SANTO

Valoris scriptorum
Pershendetje miq!
Nje shok i imi,u ankua tek une se gruaja e tij fshehurazi ben akte seksuale me nje shoqe te sajen ne shtepin e saj,pra eshte biseksuale...Ai ndihet keq me kete rast sepse ajo vet ka pohuar,se e pelqen kete.ai me kerkonn keshillim si te reagoje,te ndahet nga ajo apo tja pranoj kete vendim sajin ku ajo ka pohuar se deshiron te dy dhe burrin dhe shoqen e saj...si do vepronit ju?
Atij i paska ra telebingo mer. threesome. ca do me nga jeta ai.

IL__SANTO

Valoris scriptorum
Eshte dicka e pamundur, qe une te bie/dashuroj 1 femer.... Por nese partneri i im do dashuronte 1 femer/mashkull tjeter ... eshte i lire nga ana ime, madje s'do krijoja shqetesime fare ...

Dhe nuk me ka ndodhur te pelqej 1 mashkull tjeter, nderkohe qe jam me 1 mashkull... nuk e di si ju ndodh te tjereve/a, me siguri do jete moment dobesie lol
Sigurisht zana ne momente dobesie ndodhin keto gjojna por problemi eshte se jeta ka shume momente dobesie. Si i bie keshtu hesapi? :eek:

Balahk

Locus omnem
Pershendetje miq!
Nje shok i imi,u ankua tek une se gruaja e tij fshehurazi ben akte seksuale me nje shoqe te sajen ne shtepin e saj,pra eshte biseksuale...Ai ndihet keq me kete rast sepse ajo vet ka pohuar,se e pelqen kete.ai me kerkonn keshillim si te reagoje,te ndahet nga ajo apo tja pranoj kete vendim sajin ku ajo ka pohuar se deshiron te dy dhe burrin dhe shoqen e saj...si do vepronit ju?
Po e pate shok te ngusht sygjeroi te bej treshe per ca kohe pastaj t'i japi duart e te gjeje nje qe e ka trurin ne vend se kjo paska rreshkitur

-Zana-

e...Thjeshte
Sigurisht zana ne momente dobesie ndodhin keto gjojna por problemi eshte se jeta ka shume momente dobesie. Si i bie keshtu hesapi? :eek:

Varet sa I kontrollon gjerat ti vete .... une zakonisht ju ruhem dobesive , pra me kurajo dhe besim nuk bie pre e budalleqeve... Sa here dobesohemi na paska dale Pune te perfundosh ne Krevat me dike tjeter ...
Kjo eshte dobesi e karakterit tend , Jo vete jetes ...

Si thuan ti ? Lol

IL__SANTO

Valoris scriptorum
Varet nga kendveshtrimi mi zana. Ndoshta reagimi asaj ne kete menyre i duket i drejte edhe ecen perpara nderkohe qe ti e mendon ndryshe. Thjeshte eshte dobesi e theksuar nga jeta

-Zana-

e...Thjeshte
Nese dikush tradheton eshte Gabim dhe dobesi... Nuk eshte dicka pozitive , qe me duhet te bie Dakort me te .

Ate te thashe varet , Ty pshm ste Ben pershtypje ... Kushedi sa here je /ke tradhetuar ti dhe I / ke falur , se Qenka ok nga Ana jote te tradhetosh ?

scadarsko

Locus omnem
Nese dikush tradheton eshte Gabim dhe dobesi... Nuk eshte dicka pozitive , qe me duhet te bie Dakort me te .

Ate te thashe varet , Ty pshm ste Ben pershtypje ... Kushedi sa here je /ke tradhetuar ti dhe I / ke falur , se Qenka ok nga Ana jote te tradhetosh ?
Pse qenka gabim tradhetia ktu?

-Zana-

e...Thjeshte
Sepse thyen etiketen njerezore -morale ... ashtu sic eshte gabim te vjedhesh pshm.. te dhunosh.. genjesh .. etj etj

Hyn tek imorali.

scadarsko

Locus omnem
[quote="-Zana-, post: 1005127, member: 13réfléchieentalisht me qejf, apo me dhune e ke fjalen ?[/quote]
Taradheti me dhune nuk ka !pervec se mos reflechire jo menduar mire. Ndoll nga nje hère....

-Zana-

e...Thjeshte
Aksidentalisht nga qejfi nuk ka-

Raste imorale / negative te tilla nuk mund dhe s'duhet ti mbeshtesesh, edhe pse ndodhin ... por nese ecen me k'te parim , nuk ju jep rendesi atehere ndodhin ... Reagime negative te tilla, c'rregullojne komplet dike tjeter... dhe te gjithe pothuajse e dime qe lendimet te shkaterrojne 1 pjese te mire te shpirtit dhe te lene me pasoja psikologjike , ne 1 fare forme...

scadarsko

Locus omnem
M duote="-Zana-, post: 1005147, member: 13930"]Aksidentalisht nga qejfi nuk ka-

Raste imorale / negative te tilla nuk mund dhe s'duhet ti mbeshtesesh, edhe pse ndodhin ... por nese ecen me k'te parim , nuk ju jep rendesi atehere ndodhin ... Reagime negative te tilla, c'rregullojne komplet dike tjeter... dhe te gjithe pothuajse e dime qe lendimet te shkaterrojne 1 pjese te mire te shpirtit dhe te lene me pasoja psikologjike , ne 1 fare forme...[/quote]
Po jetohet ne nje jeté, ku ndeshesh me prostitucionin,me taverna e cabaret erotike,alcool drogue e detyrimisht do provosh dicka.... Nuk jane te gjithe me edukim apo diplôme ku njohin rreziqet qe neser do ndeshin.immoral nuk ben pershtypje dikujt kur per te eshte menyre jetese, apo argetim