po realisht keshtu eshte tek ti?Nqs partnerja nji dit me thot qe I pelqejne femrat un do I thoja qe 'te gjitha orgazmat me atë I kisha fallco dhe ne mendje kisha nji tjeter".
Do I thoja te verteten dmth.
I ka me plane tjetri dhe jo pak po 5 vjecare
Po pra pushken ke tjetrane njeren dor kazmen si dikur ....
ka then partia ...Po pra pushken ke tjetra
Po pra nana e Selimit hahahahka then partia ...
Une fat kam se skam kete problèmes, por mendoj se dhe fundi i botes nuk eshte dhe sduhet konsideru ves i keq, perkundrazi nuk eshte ves pervec se deshire terheqje sexuale ndryshe...rikima said:Mendoj se shoku juaj eshte i martuar ai ka nje lidhje me gruan nje lidhje qe do formoje familje dhe jo nje aventure.ai duhet te diskutoje me gruan perderisa ajo kryen veprime jo te hijshme quhet tradheti.gruaja duhet te kuptoje qe eshte e martuar dhe ka kufizime ne nje martese.nese shoku juaj e dashuron partneren dhe eshte gati ta fali per dicka te tille duhet te komunikojne me njeri tjetrin.te kuptoje cfare deshiron gruaja dhe nese eshte e gatshme ajo ti leri keto vese per te krijuar nje familje te shendoshe.pac fat
Hahhahahhah Lozonjare thoteSa bukur te jesh lesbike ...ky shoku jot ka mundesi te jete teper provincial ... e kush nuk do donte nje femer qe kaq lozonjare dhe te hapur ..atij thjesht ideja se gruaja e tij loz me trupin e nje femre tjeter duhet te kaloj mbi qiellin e 7
Qa t tha ma?Hahhahahhah Lozonjare thote
A ju te hiqni mendjen fare
Pse ma drejt e ka...... Dy femra jane bukur actore n shtrat.dhe une jam ndesh n kete skene me dy femra,por jo me jetu me to eee vec nje nate.Si ca tha ma naq?
Shife ma siper ca ka shkru
Lun me trupin e nje femne
Asht Lozonjare
Qielli i 7te
Sa bukur te jeshe lesbike
E hapur
Pffff canabis nuk ka lidhje,me pi canabis te ze gjumi nen shtrat...[/quote][quote ], post: 1002698, member: 13731"]Per fat qe anej lejohet pjeserisht canabis edhe ju stimulon pak
LExo pak per efektet e cannabis naquk lene ca thote shteti [/quote]Pffff canabis nuk ka lidhje,metôt canabis te ze gjumi nen shtrat...