Kur partnerja/ri,ka terheqje seksuale te kundert si do reagonit?

gerti1

Primus registratum
Nqs partnerja nji dit me thot qe I pelqejne femrat un do I thoja qe 'te gjitha orgazmat me atë I kisha fallco dhe ne mendje kisha nji tjeter".
Do I thoja te verteten dmth.

gerti1

Primus registratum
Sigurisht. Un nuk jam i interesuar ne endrrat e saj dhe ne dipllomen shkollore dhe ne plain 5-vjecar ne lidhjen tone.

scadarsko

Locus omnem
rikima said:
Mendoj se shoku juaj eshte i martuar ai ka nje lidhje me gruan nje lidhje qe do formoje familje dhe jo nje aventure.ai duhet te diskutoje me gruan perderisa ajo kryen veprime jo te hijshme quhet tradheti.gruaja duhet te kuptoje qe eshte e martuar dhe ka kufizime ne nje martese.nese shoku juaj e dashuron partneren dhe eshte gati ta fali per dicka te tille duhet te komunikojne me njeri tjetrin.te kuptoje cfare deshiron gruaja dhe nese eshte e gatshme ajo ti leri keto vese per te krijuar nje familje te shendoshe.pac fat
Une fat kam se skam kete problèmes, por mendoj se dhe fundi i botes nuk eshte dhe sduhet konsideru ves i keq, perkundrazi nuk eshte ves pervec se deshire terheqje sexuale ndryshe...

Dreamer

Under the Dome
Sa bukur te jesh lesbike ...ky shoku jot ka mundesi te jete teper provincial ... e kush nuk do donte nje femer qe kaq lozonjare dhe te hapur ..atij thjesht ideja se gruaja e tij loz me trupin e nje femre tjeter duhet te kaloj mbi qiellin e 7 :)
Hahhahahhah Lozonjare thote :D
A ju te hiqni mendjen fare :D

Dreamer

Under the Dome
Si ca tha ma naq?
Shife ma siper ca ka shkru :D
Lun me trupin e nje femne :D
Asht Lozonjare :D
Qielli i 7te :D
Sa bukur te jeshe lesbike :D
E hapur :D :D:D

scadarsko

Locus omnem
Si ca tha ma naq?
Shife ma siper ca ka shkru :D
Lun me trupin e nje femne :D
Asht Lozonjare :D
Qielli i 7te :D
Sa bukur te jeshe lesbike :D
E hapur :D :D:D
Pse ma drejt e ka...... Dy femra jane bukur actore n shtrat.dhe une jam ndesh n kete skene me dy femra,por jo me jetu me to eee vec nje nate.

scadarsko

Locus omnem
[quoNate a[Unik],pour st: 1002696, member: 13731"]a vec nji nate a ? :D
hahhahahahahhahaa[/quote]
Nje nate a fjala por rregullsht,e kurre jete me to mar.....

scadarsko

Locus omnem
[quote ], post: 1002698, member: 13731"]Per fat qe anej lejohet pjeserisht canabis :D edhe ju stimulon pak :D:D[/quote]
Pffff canabis nuk ka lidhje,me pi canabis te ze gjumi nen shtrat...

scadarsko

Locus omnem
Pffff canabis nuk ka lidhje,metôt canabis te ze gjumi nen shtrat...
LExo pak per efektet e cannabis naquk :D lene ca thote shteti :p[/quote]
Nuk e pij ma naq as cigare jo.....ska pun shteti un di qa thot mjeksia. Ajo thot se ta ban trunin si lecke te lagun.