KUR MUND TE JESH I LUMTUR?

Mea

Primus registratum
Re: KUR MUND TE JESH I LUMTUR?

Atehere kur ke arritur ate qe do ne jeten tende, dhe kjo nuk shteron kurre pasi jemi ne kerkim perhere te gjerave te reja....

Legjionixx

Forumium maestatis

Asnjehere,si munde te jesh i lumtur,kur varferia eshte ne kulm,kur jemi lypsat e Europes.

Colossos

Primus registratum

Une do jem i lumtur sikur te jetoja 1.000 vet!

por edhe pse jam i merzitur kam fatin qe jam i rrethuar nga njerez te "lumtur"

pinkparadise

Forumium maestatis

</font><blockquote><font class="small">Citim:</font><hr />
Asnjehere,si munde te jesh i lumtur,kur varferia eshte ne kulm,kur jemi lypsat e Europes.

[/ QUOTE ]
jemi lypsat e evropes???? /pf/images/graemlins/eek.gif
qe kur keshtu??? /pf/images/graemlins/shrug.gif

Princesha

Primus registratum

Lypsat e europes quhesh nqs i ke shtri doren per te kerkuar nje cop dokument.
Po te ishe mire, do rrije atje te shpia jote ne shqipni apo jo, pink? /pf/images/graemlins/shrug.gif

nycattorney

Primus registratum

Degjoni se ju nuk e paskeni marre vesh fare.

Njeriu eshte i lumtur vetem atehere kur i mbush mendjen vehtes se eshte i lumtur. Pra lumturia eshte nje koncept relativ ne kokat e njerezve dhe nuk ka njesi matese apo faktore vendimtare tek lumturia.

Nje i burgosur i perjetshem mund te jete i lumtur perpara nje tasi me fasule, ndersa Bill Gates mund te mos jete kurre i lumtur ne jeten e tij...

Per vehten time jam gjithmone i lumtur. Cdo dite ne kete bote me sjell lumturi.. /pf/images/graemlins/wink.gif

maty

Primus registratum

Sipas meje lumturia e vertete eshte kur ndihesh e realizuar nbe te gjitrha sferat e jetes!!!!
Dhe e di qe c'do gje e ke aritur me forcat e tua!!!!!!!

Ubaldo

Primus registratum

Lumturia nuk arrihet lehte! Eshte shume veshtire ta gjejme tek ne dhe e pamundur ta gjejme diku tjeter!

Njeriu racional nuk kerkon kenaqesine por mungesen e vuajtjes!

maty

Primus registratum

Lumturia nuk arrihet lehte! Eshte shume veshtire ta gjejme tek ne dhe e pamundur ta gjejme diku tjeter!

Njeriu racional nuk kerkon kenaqesine por mungesen e vuajtjes!

[/ QUOTE ]

jam shume dakort me ty!!!!! /pf/images/graemlins/thumbsup.gif

^Ira^

Forumium praecox

LR thone qe vetem budallenjte nuk kane frike, atehere i bie qe te gjithe budallenjte te jene te lumtur .....

Ndoshta mund te jesh i/e lumtur kur dashuron apo do gjithcka qe realisht ke, ndoshta...

zog

Primus registratum

Stendali (nje shkrimtar i MADH francez, per ata qe nuk e dine) e ka gjet, ai ka thene:

le bonheur c'est d'avoir pour métier sa passion.

ne shqip do te thote :

lumturia eshte kur ke per zanat ate qe e ke pasion.

Le_Routard

Forumium maestatis

LR thone qe vetem budallenjte nuk kane frike, atehere i bie qe te gjithe budallenjte te jene te lumtur .....

Ndoshta mund te jesh i/e lumtur kur dashuron apo do gjithcka qe realisht ke, ndoshta...

[/ QUOTE ]

Po te themi qe kush nuk e vret menien shume nuk ka fryke, ateher jemi ne rregull.

Po te rrime te gjeme se kush osht budalla e kush i zagjuar ateher mund te rrime deri neser ne mjes duke diskutuar e prap nuk do zgjidhim gjo, sepse si budallaku ashtu edhe zgjuarsia jane teper relative.

abs

nuk e di...

Dikund lexova:- " Um glücklich zu sein, muss man seine Vorurteile ablegen, seine Illusionen aber behalten!"

Do te thote:- „Per te qene i lumtur, njeriu duhet te clirohet nga paragjykimet,e te mbaje Iluzionet!“.

E dini se kam fillu me e vu n perdorim /pf/images/graemlins/grin.gif, funksionon /pf/images/graemlins/wink.gif, provojeni do mbeteni te kenaqur me vehten /pf/images/graemlins/cool.gif