Kur e kupton qe nuk e dashuron MË!

true confidental

Forumium maestatis
Re: Kur e kupton qe nuk e dashuron MË!

Mos ngatro kekun me byrekun ti MLK /pf/images/graemlins/laugh.gif.......kur presupozohet qe e ke dash dike dmth ia ke bo analizat sides , e per me teper seshte me i rrezikshem per ty /pf/images/graemlins/laugh.gif

Ali_DemsI

Primus registratum

kur me behet si njeri i shpise /pf/images/graemlins/smile.gif kur me behet si shoqe

^^MIA^^

Forumium maestatis

Kur nuk dua me te dal me te.Kur sdua te bej me dashuri me te.Kur sme terheq me.Kur e ndjej qe spo me kupton me sic duhet dhe une spo dua ta kuptoj me.Kur sbehem me xheloze dhe sma ndjen kur ai sheh/takon/ me te tjera.Kuptoj pastaj qe ka ardhur fundi.

S

Scorpion

Guest

Ne Dashuri vetem fillimi ka magji e mrekulli, keshtu qe nuk me vjen cudi te filloj e rifilloj nga fillimi nje tjeter. Nqs nje gje te del nga qejfi, ka ardhur koha te ndryshosh, te provosh gjera te tjera. Ka gjithmone ne dashuri o midis dy personave qe duhen shume iluzione e shume kuriziotet dhe dashuria ben me shume dhimbje se gezim... /pf/images/graemlins/laugh.gif

ilirjan

Primus registratum

ta nderlikoj pak muhabetin,,,,,,

e don vetem per sex, nuk deshiron ta kesh prane ne cdo kohe

e deshiron ta kesh prane (e don me zemer) nuk e ndjen ne sex

ta avancoj ,,,,,,,,

e urren si njeri(dhe e ndjen trerresisht ne krevat)dhe anasjelltas

perfundimisht natyra e njeriut eshte e kompikume, ftofja dhe ngrofja e partnerit eshte ne doren tone

S

Scorpion

Guest

Te gjithe jemi bere per t'iu pershtatur njeri-tjetrit, nuk gjen dy persona te jene e te kene te njejtat shije. Normal nqs do kete ftohje, indiferentizem, kokefortesi etj nga ana e partnereve, normal qe do vije fundi, heret apo vone qofte.

London_GirL

Primus registratum

si kuptohet,,kur nuk ndjen dashurine qe ke ndier me pare per te,,sesht me ai pasioni ose ndjenja e dashurise,,thjesht e kupton.

S

Scorpion

Guest

Mendoj se nuk mund te kthehet me ajo qe iku, se sikur ndjenjat prishen pak a shume dhe nuk mund te jete me sic ishte. Te pakten per mua keshtu eshte nuk kthehem mrapa qe te rregulloj gabimet qe bera por mendohem perpara qe mos ti bej ato gabime. Ndaj Lamtumire e dashur /pf/images/graemlins/smile.gif

Agon

Primus registratum

nese e ke dashur njehere shum sa qe se keni paramenduar jeten tuaj pa te, nese eshte ne pyetje dashuria e madhe ateher ajo nuk kalon kur ska aty "nuk e dashuron me"

Beu

Primus registratum

Kur takimet me te te kthehen ne stres
Kur nuk ke me muhabet per te ber se i ke konsumuar nga 3000 here
Kur per cdo gje te vogel qe ndodh kerkon shkak per tu zene
Kur del per darka dhe cdo here perfundon me "une po iki se mu ca koka"
Kur sa here qe del me shoqerine mundohesh qe te prishesh ambientin
Kur per cdo gje qe ndodh ja hedh fajin asaj
/pf/images/graemlins/smirk.gif

pinkparadise

Forumium maestatis

mmmmmmmm mua ???
sma ha menja, un nuk futem ke krevatet e botes /pf/images/graemlins/laugh.gif
pastaj un fle me pistolet ke koka, ne rast se don kush me mu fut ne krevat rastesisht /pf/images/graemlins/laugh.gif

pinkparadise

Forumium maestatis

jo se mu me pelqejne vetem çunat me flok te gjata /pf/images/graemlins/laugh.gif
ti i ke te shkurtra /pf/images/graemlins/laugh.gif

pinkparadise

Forumium maestatis

i kam pa i kam pa,
edhe mos me boj mu si i bukur ti /pf/images/graemlins/laugh.gif