Kur e kupton qe nuk e dashuron MË!

MLK

Primus registratum
Re: Kur e kupton qe nuk e dashuron MË!

Pse mij me Ziliftarin e ke bo ne plan me myll aktivitetin ti a? /pf/images/graemlins/laugh.gif

dahlia

Grupi i të çmëndurve!

Ej i bie me shume se nganjehere qellojne persona qe i fillon emri me te njejten shkronje Une nuk i ndahem me njones po s'po e them /pf/images/graemlins/grin.gif /pf/images/graemlins/grin.gifO la la Pse s'thu ti qe paskemi pune per vitet e ardhshme ne /pf/images/graemlins/grin.gif

MLK

Primus registratum

Po pra se per shembull Rrok çukaj, ne Rocky Balboa, nji burre i gru /pf/images/graemlins/tipsy.gif, ashtu nji i huj nji shqiptar /pf/images/graemlins/laugh.gif

Indulgence

Primus registratum

</font><blockquote><font class="small">Citim:</font><hr />
Pse mij me Ziliftarin e ke bo ne plan me myll aktivitetin ti a? /pf/images/graemlins/laugh.gif

[/ QUOTE ]
/pf/images/graemlins/lol.gif /pf/images/graemlins/lol.gif /pf/images/graemlins/lol.gif Me more ne qafe se jam akoma ne pune dhe s'qesh dot pa ze...

ladouce2005

Primus registratum

jeni mbledh nje dore ketu e beni llogje /pf/images/graemlins/laugh.gif
s'keni turp! njerezit kerkojne pergjigje, ju talleni /pf/images/graemlins/devil.gif

Indulgence

Primus registratum

...Dhe jo nje dore dosido, do te shtoja, por nje dore te stazhionuarish me keto pune.... /pf/images/graemlins/pickellonja.gif

^Ira^

Forumium praecox

mmmmm ndoshta kur fillon e mendon per dike tjeter , apo kur te prek nuk ndjen me si me pare, apo kur nuk e ndjen me mungesen e tij........

dahlia

Grupi i të çmëndurve!

E kupton qe nuk e dashuron me
Bravo /pf/images/graemlins/laugh.gif

^Ira^

Forumium praecox

per mua ishte kjo e fundit?????
nese po, po te sqaroj une te gjitha ato per te dashurin tim i ndjej ne sensin e kundert, dmth smendoj per dike tjeter, kur me prek me duket sikur jam ne qiellin e shtate dhe nese nuk flas me te cdo ore e ndjej shume mungesen e tij , me pak fjale une e dashuroj ate, nese do te ndjeja te kundertat e ketyre atehere i bie qe nuk e dashuroj me

enderrimtarja

Primus registratum

mendoj se:kur nuk do qe ai te jete mendimi i pare ne mengjes, kur nuk te duket me me ineresanti, nuk te jep me ate peshjellimin ne stomak kur e mendon.mbase jane te gjitha por mbase nuk eshte asnjera. nuk e kupton qe po te largohet pak nga pak nga zemra por vetem ne momentin e fundit nuk e do me prane. <font color="green"> </font>

dahlia

Grupi i të çmëndurve!

Tema quhet "Kur e kupton qe nuk e dashuron me"
Une vetem vazhdova mendimin tend me titullin e temes.Ishte thjesht per humor /pf/images/graemlins/grin.gif /pf/images/graemlins/grin.gif
Gezohem qe ti me te dashurin tend je ne qiellin e shtate . Nqse se kupton s'ka gje se nuk bej me nga keto shakate e mia te trasha /pf/images/graemlins/shrug.gif

^Ira^

Forumium praecox

jo sweety ti vazhdo te besh shaka une thjesht te sqarova

moonlight

Primus registratum

E kupton qe nuk e dashuron me kur nuk s'ta ben zemra ta puthesh pasi han ushqim me hurdhra.

eris_vs_eris

Primus registratum

nuk s'ta ben zemra da te thote kur ta ben zemra....
apo jo ?
hihihihihihihihihihihi:)

S6T6N6

Forumium maestatis

une mund te kuptoj qe dashuroj dike tjeter nderkohe qe nuk mund te them kurre se nuk dashuroj me!

Guest

</font><blockquote><font class="small">Citim:</font><hr />
E kupton qe nuk e dashuron me kur nuk s'ta ben zemra ta puthesh pasi han ushqim me hurdhra.

[/ QUOTE ]

Une kam degjuar nje me te pamundur... /pf/images/graemlins/laugh.gif

Kur s´do mundje ti laje dhembet me te njejten furce /pf/images/graemlins/laugh.gif

Blendi

Primus registratum

hmmm kjo puna e furces...me ndodhi nje here mua, ne kishim vetem nja 10 dite qe njiheshim, ne hotel, e harrova furcen ne valixhe...na me tha, u can use mine!!

S'e kisha problem, biles mu be qefi qe ofroi por s'kisha lare kurre tdhembet me furcen e dikujt tjeter. ka gjithmone nje here te pare, mesa duket eshte prove dashurie, i lava, xham i bera /pf/images/graemlins/laugh.gif

moonlight

Primus registratum

Doemos; e ke kaluar moshen e 'girls have cooties'. /pf/images/graemlins/laugh.gif

Dolores

Primus registratum

it's more like girls have booties and boobies now /pf/images/graemlins/lol.gif

MLK

Primus registratum

Une per vete po nuk pati furça kelluf si laj me furçen e tjetrit, ja e ka furçen me sida /pf/images/graemlins/laugh.gif