Kur dikush nuk ju shikon ne sy,kur flisni

sonora

Primus registratum
Kur dikush nuk ju shikon ne sy,kur flisni

Kur dikush,qe e njihni,nuk po ju shikon ne sy gjate bisedes,mendoni?

1.po ju genjen

2.eshte i (e) drojtur

3.ndjen dicka per ty

grace

Primus registratum
Re: Kur dikush nuk ju shikon ne sy,kur flisni

po ju genjen - Kur e njeh mire,po.

eshte i/e ndrojtur - S'ben vaki.

ndjen dicka per ty - Pse duhet to mbaje syte poshte atehere?

Tjetrin e ben te ndihet rehat ne bisede kur e shikon ne sy gjate gjithe kohes, por duhet bere me kujdes sepse "starring is rude"!

abs

nuk e di...

Fillimisht postuar nga Smiley_Face:
[qb]po ju genjen - Kur e njeh mire,po.

eshte i/e ndrojtur - S'ben vaki.

ndjen dicka per ty - Pse duhet to mbaje syte poshte atehere?

Tjetrin e ben te ndihet rehat ne bisede kur e shikon ne sy gjate gjithe kohes, por duhet bere me kujdes sepse "starring is rude"![/qb]
edhe mund te jete keshtu ... ka aber edhe ndryshe...

un njoh nje njeri, i cili nuk shikon ne sy kur flet...pas shume bisedave...problemi i tij ishte se ai mendon keq per vehten ...prandaj i vjen zore te te shohi ne sy dhe pse shok/shoqe te ngushte...
njehere pas shume pyetjes ai shprehej keshtu " po te te shoh ne sy, me duket sikur me lezon mendimin tim qe kam per vehten"...

---------------------------

...kur e verteta te jete e lire, athere dhe liria do jete e vertete...

abs

nuk e di...

3.ndjen dicka per ty

mund te ndjej shume per ty, ti ndoshta mund te mos e ndjesh ate nga ajo bllokate qe ka ai brenda vehtes...

Le_Routard

Forumium maestatis

Une jom tu pa ekranin se po baj nji reply /pf/images/graemlins/laugh.gif

Por per mendimin tim kur tjetri nuk te shef ne sy do te thote qe ka dicka, se cfare varet nga tjetri dhe nga zotesia jon per ta gjetur. Vetem se ne shumicen e rasteve mund ti keq interpretojm gjerat....

oneo

Forumium praecox

perpiqet te te thoje dicka, nuk arrin dot te shprehet qarte; shkaku ose genjen ose eshte e ndrojtur.

Me ngjan sikur po flas per te dashuren time kur ul syte perballe meje. Ajo eshte e ndrojtur.

Cassandra

Primus registratum

Beh... sipas eksperiencave te mia... kur dikush nuk te shef ne sy kur flet, ndjen dicka per ty. Ndersa kur pervec se nuk te shef ne sy po edhe i leviz syte shume shpesh dmth se nuk ndjehet mire dhe mund edhe te jete duke genjyer.

Diavolessa

Valoris scriptorum

Filozofi e madhe! Tamam per psikologji /pf/images/graemlins/smile.gif
Ju duhet nje terapeut per te kutuar perse ju sheh dikush ne sy, ose perse i mban syte poshte.

Semundje ngjitese eshte /pf/images/graemlins/wink.gif

durrsaku

Forumium maestatis

Per mua ajo e dyta.Me ndodh gjithmone me veten prandaj :rolleyes:

Anasykaltra

Primus registratum

Fillimisht postuar nga arizona:
[QB] Kur dikush,qe e njihni,nuk po ju shikon ne sy gjate bisedes,mendoni?

1.po ju genjen - shpesh ndodh keshtu, po ka dhe nga ata qe te shohin ne sy dhe genjejne tere kohes.(O OTYYYYYYYYY ku je)

2.eshte i (e) drojtur -ndodh!!!Une jam e tille,skuqem kur flas nderkohe qe te tjeret po me fokusojne dhe fiksoj syte tek dicka pertej rrethit ne te cilin ndodhem.
Tek te tjeret nuk e kam vene re asnjehere kete fenomen,te pakten tek ata te cilet njoh une,nese nuk me fiksojne e bejne o per te paren o per te fundit skam njohur asnje here njeri te ndrojtur sa veten.Sa keq e urrej veten /pf/images/graemlins/frown.gif

3.ndjen dicka per ty -po dhe sme pelqejne fare, me duket si dudum nje mashkull qe s'me shikon ne sy kur eshte duke me genjyer se eshte i dashuruar me mua(jam shume mosbesuese si natyre). /pf/images/graemlins/laugh.gif

M.gj.t une kur jam e nxehur me dike nuk e shoh ne sy ,se e di qe kur jam me nerva do ti them gjithe gjerat me te keqija te botes dhe kur e shoh nuk ja them dot ndaj dhe zgjedh te mos e shoh e tja them. :mad:
Pastaj pendohem po sa vlere ka kjo.

genti

Primus registratum

Nuk eshte e thene qe duhet patjeter te jete duke genjyer apo duke thurur ndonje intrige, mund te ndodhe edhe thjesht per faktin sepse "ti" me bisedat e tua i je bere monotone dhe ai vetem pohon duke te lene ty te besosh se po te tregon vemendje dhe vazhdon te shikoje programin e tij te preferuar ne TV. /pf/images/graemlins/smile.gif

Nei

Primus registratum

Mbase nuk sheh se ka pare ndonje belldunge sklepi /pf/images/graemlins/tongue.gif
:eek:

gezim lame

Primus registratum

[qb] Kur dikush,qe e njihni,nuk po ju shikon ne sy gjate bisedes,mendoni?

1.po ju genjen

2.eshte i (e) drojtur

3.ndjen dicka per ty [/qb]
me lejoni te shtoj nje pike
kam degjuar shpesh se kush nuk te sheh ne sy kur bisedon eshte
4.jo i sinqerte (qe s'e mendoj se eshte plotesisht e drejte)
gjithashtu kur i drejtohesh nje personi te larte dmth monarku etj po ta shohesh ne sy do te thote mungesi respekti

edda

Primus registratum

2) sepse eshte i/e ndrojtur.
Une psh nuk i shoh asnjehere ne sy personatkur flas (perveç familjareve dhe te dashurit), jam shume e ndrojtur(caso patologico /pf/images/graemlins/frown.gif ) dhe nuk arrij asnjehere te shpreh nje mendim para shume njerezve..me duket sikur me bi tavani siper kokes dhe bej nje konfuzion me fjalet... una figura di merda me pak fjale

edda

Primus registratum

Diku kam degjuar se kur dikush genjen ne bisede mban syte vetem ne anen e majte :confused:

Princesha

Primus registratum

Edhe un e kam te veshtire ti shikoj njerezit ne sy pervec familjes time, nuk do te thote qe po genjej ose sepse ndjej dicka por thjesht nga ndrojtja, me duket shume personale ta shohesh thelle ne sy nje person, me te cilin nuk ndihesh afer.

Prinderit me thone qe esht shume keq mos ta shohesh dike ne sy sepse esht ves i keq, por cfar te bej un s'mundem :mad:

Diavolessa

Valoris scriptorum

[qb] Kur dikush,qe e njihni,nuk po ju shikon ne sy gjate bisedes,mendoni?

1.po ju genjen

2.eshte i (e) drojtur

3.ndjen dicka per ty [/qb]
Mbase nuk eshte muhabeti aq interesant sa te shoh ne sy.

Mbase ndjehet fajtor per dicka qe te ka bere.

Gjithcka varet nga personi me cil flet.

zora

Primus registratum

mendoj qe nuk te shohin ne sy ata qe genjejne dhe jane te pasinqerte.nuk i duroj dot njerezit kur me flasin dhe nuk me shohin ne sy.eshte dhe mungese respekti,duket sikur ti flet kot se personi perballe as nuk ta ve veshin.

fallen angel

Primus registratum

perderisa thuhet gjate bisedes nuk ka nevd per droje...per cdo teme nuk arrihet deri aty sa te flitet me koke ulur...

nuk eshte as i dashuruar me ty,nje qe ndjen dicka ta thote duke te te pare drejt e ne sy,ndryshe merret si gje pak e vertete...

nuk po genjen,njeriu qe do te genjeje te sheh ne sy dhe perpiqet te jete sa me bindes.dikush qe sheh gjetiu nuk eshte bindes aspak,taktike shume e keqe per te genjer.perjashtohet dhe kjo mundesi.

per mua eshte 4:

po ju kortexhon me lezet,dke luajtur rolin e te bukurit,por pa ndjere gje per ju.
ne te tilla raste personi ne fjale te degjon duke te pare ne sy max. per dy fraza,pastaj heq syte dhe ul koken ose shikon anash.
zakonisht funksionon per te ndezur nje femer,te ben te dukesh interesant ne syte e saj,jo shume posesiv,po qe njekohesisht nuk te le pas dore.te pakten keshtu e di une... /pf/images/graemlins/wink.gif

kush di noj pike tjeter... /pf/images/graemlins/tongue.gif