kur dikush i njohur apo ipanjohur ju can derrasat (dmth by..)kush do ishte reagimi yt

hot

Hotgirl
Re: kur dikush i njohur apo ipanjohur ju can derrasat (dmth by..)kush do ishte reagimi yt

Fillimisht postuar nga HOTGIRL:
[qb] Jashte Teme [/qb]
ket njeri s emor vesh :confused:
mrena temes isha!!
thash si qe rasti qe me can drrasat!! rasti konkret babi im :mad:
durrsako,ke pi naj gjo koht e funit babe?! :wave:

Kostandina

Primus registratum
Re: kur dikush i njohur apo ipanjohur ju can derrasat (dmth by..)kush do ishte reagimi yt

Fillimisht postuar nga kiti the best.:
[qb] vajza apo djem dikush ju bie ne qafe kush do te ishte politika juaj per ta hequr qafe

1) me buzeqeshje
2) me embelsi
3) me diplomaci
4) me te shara
5) apo me dru

tregoni historit tuaja tregoni si ia keni ndrequr samarin atij qe ju ka ra ne qafe

:thumbsup: [/qb]
me te share /pf/images/graemlins/laugh.gif por po ka mundesi qe ta ra atehere me dru :smash:

te trogoj historine time ummm... isha 12 vjece, dhe sa erdha ne amerike, ky djali me gacmonte ore minute, kur haja buke me prekte nga mbrapa, dhe pastaj qeshte, tamem idiot, nejse me ran librat dhe ai beri gjasme qe do ti shkelte,une e pash tere inate dhe bera gati grushtin,( me ka mesuar babai qe kur isha e vogel si ti godas djemt /pf/images/graemlins/laugh.gif ) si frikaca qe ishte tha "sorry" nejse e shaja ne shqip, dhe pak ne anglisht meqe zdija shume mire te shaja ne anglisht /pf/images/graemlins/frown.gif

cukolja

Primus registratum

hahahhahhaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
anabel
sa mire ja paske ba
kush e di sa djem kam rraf une ne fillore

Kostandina

Primus registratum

Fillimisht postuar nga kiti the best:
[qb]
sa mire ja paske ba
kush e di sa djem kam rraf une ne fillore [/qb]
lol, shume besoj shume

Belina1986

Primus registratum

Triny futja ne koke ati njeru qe te te bezdisi duke folur shume! Ahahahah! :smash:

leonora

Primus registratum

I shikoj sa te maroj............. dhe largohem.

Thamina

Papirus rex
Varet ne ca vendi je.Por po qe njeri I huaj...pra qe se njoh,me edukat por me lezet jam e mire shume te rreshqas ne keto situate.