helibak mucogllava
Primus registratum
Re: kur dikush i njohur apo ipanjohur ju can derrasat (dmth by..)kush do ishte reagimi yt
KeSi :kiss: :kiss: :kiss: :wave:
KeSi :kiss: :kiss: :kiss: :wave:
Kush eshte ky mi ishalla nuk jam une.Fillimisht postuar nga kesi:
[qb] Sot e vdiqa njerin qe me cau me verte By*then...Ika se jam gjith nerva :smash: :smash: :smash: mire ja bera Kiti??? [/qb]
Me te nxira syte. Me mire po ri urte une se u pa puna ketu. :shrug:Fillimisht postuar nga kesi:
[qb] Ti je gje me sy te nxire...nqs se po atehre mund te kesh qene ti...po jo jo se ti sme ke rene kot ne qafe...pastaj ju te forumit ju kam shume xhan una sju rraf...Oce-oce Kesi :wave: [/qb]
ashtu te keqen motra thyu hundet atyre qe ti fusin shkopinjte nen rrotaFillimisht postuar nga kesi:
[qb] Sot e vdiqa njerin qe me cau me verte By*then...Ika se jam gjith nerva :smash: :smash: :smash: mire ja bera Kiti??? [/qb]
Hem, prandaj ti rri urte dhe ma degjo llafin....se ... :smash: :wink: :wave:Fillimisht postuar nga mistrec-sarande:
[qb]Me te nxira syte. Me mire po ri urte une se u pa puna ketu. :shrug: [/qb]Fillimisht postuar nga kesi:
[qb] Ti je gje me sy te nxire...nqs se po atehre mund te kesh qene ti...po jo jo se ti sme ke rene kot ne qafe...pastaj ju te forumit ju kam shume xhan una sju rraf...Oce-oce Kesi :wave: [/qb]
po sikur te me mbarohen gozhdat!!!!!!!!!!!!ose sikur te jete mbaruar vendi per ti ngulur se s'nxe me????????????? :smash: :smash: :smash: :smash: :smash: :smash: :smash:Fillimisht postuar nga kam mall:
[qb] ASHTU VAZHDO [/qb]