kur dikush i njohur apo ipanjohur ju can derrasat (dmth by..)kush do ishte reagimi yt

cukolja

Primus registratum
Re: kur dikush i njohur apo ipanjohur ju can derrasat (dmth by..)kush do ishte reagimi yt

zeqo paske ra keq brenda eeeeeeeee :smash: :smash: :smash:

kesi

Primus registratum
Re: kur dikush i njohur apo ipanjohur ju can derrasat (dmth by..)kush do ishte reagimi yt

Sot e vdiqa njerin qe me cau me verte By*then...Ika se jam gjith nerva :mad: :mad: :mad: :smash: :smash: :smash: mire ja bera Kiti???

mistrec-sarande

Primus registratum

Fillimisht postuar nga kesi:
[qb] Sot e vdiqa njerin qe me cau me verte By*then...Ika se jam gjith nerva :mad: :mad: :mad: :smash: :smash: :smash: mire ja bera Kiti??? [/qb]
Kush eshte ky mi ishalla nuk jam une.

kesi

Primus registratum

Ti je gje me sy te nxire...nqs se po atehre mund te kesh qene ti...po jo jo se ti sme ke rene kot ne qafe...pastaj ju te forumit ju kam shume xhan una sju rraf...Oce-oce Kesi :wave:

beshbossi

Primus registratum

nese mua me cajne derrasat une filloj e ngul gozhda!!!!!!!!!!!!!! :smash: :smash: :smash: :smash:

cukolja

Primus registratum

ASHTU VAZHDO

mistrec-sarande

Primus registratum

[qb] Ti je gje me sy te nxire...nqs se po atehre mund te kesh qene ti...po jo jo se ti sme ke rene kot ne qafe...pastaj ju te forumit ju kam shume xhan una sju rraf...Oce-oce Kesi :wave: [/qb]
:eek: Me te nxira syte. Me mire po ri urte une se u pa puna ketu. :shrug:

cukolja

Primus registratum

[qb] Sot e vdiqa njerin qe me cau me verte By*then...Ika se jam gjith nerva :mad: :mad: :mad: :smash: :smash: :smash: mire ja bera Kiti??? [/qb]
ashtu te keqen motra thyu hundet atyre qe ti fusin shkopinjte nen rrota

kesi

Primus registratum

Fillimisht postuar nga mistrec-sarande:
[qb]
[qb] Ti je gje me sy te nxire...nqs se po atehre mund te kesh qene ti...po jo jo se ti sme ke rene kot ne qafe...pastaj ju te forumit ju kam shume xhan una sju rraf...Oce-oce Kesi :wave: [/qb]
:eek: Me te nxira syte. Me mire po ri urte une se u pa puna ketu. :shrug: [/qb]
Hem, prandaj ti rri urte dhe ma degjo llafin....se ... :smash: :wink: :wave:

....Varja...... :confused: :shrug: /pf/images/graemlins/laugh.gif

cukolja

Primus registratum

ca do varesh ti me :smash:

.....bidonat mi bidonat..... /pf/images/graemlins/laugh.gif

cukolja

Primus registratum

te kara nqafe njeri me gjuetare car hslli ke ti e di vete ngref harkun e caja kraharorin (e varja bidonat)

cukolja

Primus registratum

o hotoooooooooooooooooooooooooooo
si ma ke babin ste paska ra ne qafe kto kohet e fundit

beshbossi

Primus registratum

Fillimisht postuar nga kam mall:
[qb] ASHTU VAZHDO [/qb]
po sikur te me mbarohen gozhdat!!!!!!!!!!!!ose sikur te jete mbaruar vendi per ti ngulur se s'nxe me????????????? :smash: :smash: :smash: :smash: :smash: :smash: :smash:

cukolja

Primus registratum

hohuha sa nga ata per te ngulur gozhda siper do gjesh
mos u merzit vazhdo ti

cukolja

Primus registratum

sa qetesi ketej keto kohet e fundit si duket kerkush si paska ra ne qaf kerkujt
jam shume e lumtur per ju vazhdoni keshtu
se keshtu ju do partia

Guest

eshte i shprehje qe thot hapi rrug budallit dhe une kshu ja boj :wub: :rockband: :devil: