Kur dal nga Blloku...

S6T6N6

Forumium maestatis
Kur dal nga Blloku...

... mendoj te ulem ne "X" lokal, te takoj "Y" person, te bej "Z" dallaver... :devil: ...ah se harrova! Muhabeti e ka fillin qe tek "Ura vogel" :lol:

BISOU

Primus registratum
Re: Kur dal nga Blloku...

OHU EDHE TI TANI, A E DI TI SA KOHE KAM UNE PA KALU NGA BLLOKU APO JO!!!!

ME KA MARRE MALLI :cry: :cry:

ladouce2005

Primus registratum

CFARE KUTJIMESH NA ZGJOVE MORE SATANA :smash:
UNE DO DOJA TE KALOJA NE "X" RRUGE ME TE DASHURIN TIM :wub: PER TE SHKUAR TEK NICA PER NJE KAFE, KU TE TAKOJME DHE GRUPIN E SHOKEVE E TE BEJME PAK LLOGJE, E PASTAJ TE KTHEHEM PO NGA RRUGET E BLLOKUT DUKE U PERQAFUAR E MBAJTUR TEK XHEPI I PASEM I XHINSEVE TE TIJ DHE...MUNDESISHT TE PERSERITET KJO SKENE SHUME PASDITE ME RADHE /pf/images/graemlins/laugh.gif

fairy

Primus registratum

dal, bej te njejten rruge, takoj miqte e mi dhe pastaj me del ndonje fytyre perpara qe me prish humorin :smash: , pastaj njeri nga miqte mi thote...eh legeni dhe humori me vjen perseri se s'mund te rri pa qeshur. /pf/images/graemlins/laugh.gif :lol:

S6T6N6

Forumium maestatis

edhe une dal shpesh nga Blloku... jo me larg se para tre oresh isha atje... kalova nje pasdite te kendeshme ne shoqerine e disa miqve... ishte mire sot /pf/images/graemlins/smile.gif

terepervetezotipertegjith

Primus registratum

une per vete cafe conti xhiro kot ne bllok ndonje kafe me ndonje shok ndonje shikim femrash kot kshu sa per sport dhe kaq dhe direkte e computer ca te besh

S6T6N6

Forumium maestatis

Po qe sme rrihet pa dale andej nga blloku... paradite isha tek Rovena pasdite tek Pub Manhatan... llaftar fare kishte jete sot, me pelqeu ;D

S6T6N6

Forumium maestatis

Sot paradite isha ke kaprico... sishte keq /pf/images/graemlins/wink.gif

tesoro

Primus registratum

kur mendoj bllokun kam para syve nje lemsh njerezish, nje zhurme e madhe dhe nje smog qe te nxjerr shpirtin jashte

ladouce2005

Primus registratum

MMMM :confused: JU TE POSHTER QE JENI ATY AFER BLLOKUT, MOS NA BENI SHUME ZILI ME XHIROT QE BENI E KAFET QE PINI NGA BLLOKU :smash:
PO N'A BENI NJE FTESE, E TE MBLIDHEMI TE GJITHE /pf/images/graemlins/laugh.gif

BISOU

Primus registratum

ELE UNA DUA TE VIJ ATY KE BLLOKU SE KAM QEJF /pf/images/graemlins/laugh.gif
SI ATEHERE .... KUR ISHA E LOGEL /pf/images/graemlins/laugh.gif

DO VIJ UNE NE TETOR DHE PO DALIM NJE XHIRO SI THONI /pf/images/graemlins/laugh.gif

BISOU

Primus registratum

HAJDE PRA, FTESA TE VJEN NGA SHTATORI ...ME KANE THENE QE I KANE BO FTESAT E BUKRA /pf/images/graemlins/laugh.gif

ladouce2005

Primus registratum

e kane ne terezi ata, me ty bashke :smash:
po neve me ate te voglin s'bejme dot rruge shume te gjata /pf/images/graemlins/laugh.gif

terepervetezotipertegjith

Primus registratum

une ftesen e bona e keni ju ne dore tani /pf/images/graemlins/smile.gif /pf/images/graemlins/wink.gif tek tema tjeter /pf/images/graemlins/laugh.gif

SkErDi

Primus registratum

Ku do dalesh nga blloku ne tetor ti moj Bisou ?
Ti do jesh shume e zene. Pse per qef do vish ti ketu ee ? /pf/images/graemlins/tongue.gif

Endless : Apo s'kane ndaluar edhe makinat te futen ne bllok tani ... yll fare. Mjere ata qe kane shtepite e punet aty thuaj se per ne te tjeret mire eshte se i parkojme makinat ne unaze ose ne bulevard.

S6T6N6

Forumium maestatis

E nuk ka me as makina nga ora 18 - 23 te gjithe dalin ne kembe... me duket sikur jane sheshuar klasat /pf/images/graemlins/wink.gif

BISOU

Primus registratum

EJ... BEBUSHA CFARE BEHEJ NGA BLLOKU SOT...NDONJE HOT HOT AROUND /pf/images/graemlins/laugh.gif

S6T6N6

Forumium maestatis

Blloku sot Bisou vlonte... ish ulur te Coffy& perjashte dhe kishte shume levizje... pres darken te dal serish

ladouce2005

Primus registratum

AH LUM JU QE KENI KAQ SHUME KOHE TE LIRE...
DILNI PER KAFEN E MENGJESIT, PASTAJ TE DREKES DHE PASTAJ PER BIRREN E DARKES :smash:
PUNO NE KETEJ :tipsy: /pf/images/graemlins/laugh.gif