Kur dal nga Blloku...

S6T6N6

Forumium maestatis
Re: Kur dal nga Blloku...

Duhet te kete shume Blloqe! Eh te ishte per mua... po te isha Kryetar Bashkie /pf/images/graemlins/smile.gif nderkohe qe vendet spontane te argetimit nuk mungojne dhe jashte bllokut... nese vjen po te behem une ciceron (gjithmone ne se ke qejf)

BISOU

Primus registratum

PO PO KAM QEJF /pf/images/graemlins/laugh.gif DUA DUA TE DAL DHE TE VERDALLISEM... PO ISHALLA NUK ME BERTET SKEJA.... SE /pf/images/graemlins/wink.gif :devil:

PO NA TREGO SE CFARE VENDESH TE TJERA ARGETUESE KA DHE NESE KE FOTO.... DHE KU NDODHEN :shrug:

THX BEBE :thumbsup:

jonida haka

Primus registratum

satana po sot ishe nga blloku???mesiguri duhet te te njoh se aq shume sa dalim andej.....lezeti eshte tek koffe ose la voglia qe plasin thashethemet apo jo........
:wave: :kiss:

darma

Primus registratum

Ahh lum si ju qe dilni cdo mbasdite nga blloku dhe boni dallavere po ne te shkretet qe s'kemi bllok ketu ku jena edhe kur vijm aty ne prap te shkrete ku te na cojne se se kena haberin ku jane venet me te frekuentuara..ahh ne kena hum kot..

susana

Primus registratum

ATE THEM DHE UNE MI DARNA.CA TE BEJME NE TE SHKRETET QE NUK KEMI BLLLOK KETEJA??????? :cry: :cry:

BISOU

Primus registratum

SATANA NUK ESHTE KETU NE AF.... ME SIGURI KA DALE NGA BLOOKU /pf/images/graemlins/laugh.gif

terepervetezotipertegjith

Primus registratum

une kismet ket ver do dal me zemren teme do zoti /pf/images/graemlins/smile.gif :kiss: do e ngrej kshu sic kam avatarin dhe do gerthas FORT te dua moj jet /pf/images/graemlins/wink.gif :wub: :wub:

S6T6N6

Forumium maestatis

Sapo u ktheva nga blloku ku pashe dhe ndeshjen Rusi portugali... isha kaperdis ke kaprico ku kan vone dhe nje megaskermo. Me pelqeu llaftar fare

Primus registratum

kam kalur une o vellai nga 10 her aty qenkna komshi me ca di une se atry kam shpine une siper TIME OUT /pf/images/graemlins/blush.gif me kthe pergjigje

S6T6N6

Forumium maestatis

Ne fakt asnje aty verdalle nuk mu duk si i/e pavdekshem /pf/images/graemlins/laugh.gif ... une nuk e kam shpine andej, e kom knej nga treni... por kom qen i ul ne tavolinen e pare.

Primus registratum

jo nuk isha tek capriccio kam kaluar thashe disa her dhe para ekranit bules bluze aderente te zeze pantallona boj qumesht dhe visht kali floket te shkurter kuptohet se sme jan rrit akoma tamom /pf/images/graemlins/laugh.gif

esmerina

Primus registratum

Mbreme ne darke kemi qene ke Taiwani dhe kemi luajtur bowling deri vone..pastaj calcetto, lojra me makina, lojra me motorra dhe perfundimisht ne kafe deri ne oren 1:00. Mezi po na del koha te marrim nje sy gjume o njerez. Skerdi eshte i llahtarshem per tu argetuar. Edhe shoket i kemi te krisur, mendjen e kane vec ke argetimi so... me vjen keq per ju qe nuk dilni nga blloku me ne te shetisim e te bejme llogje. Kam idene se do t'ia kalonim shume kendshem se edhe ju e dashuroni shume ARGETIMIN. apo jo BISOU, ARAGORN, ENDLESS.
JU PERQAFOJ.... :kiss:

bimba81

Primus registratum

me ka marre malli te vij ne shqiperi /pf/images/graemlins/frown.gif per nje cike dallavere :goofy:

BISOU

Primus registratum

WAHHH SKENI FAJ JU...
NA BENI GIZILI NEVE :cry:
Per inatit do vij aty dhe do dal me ata qe njof :devil: dhe qe me kane xhan /pf/images/graemlins/laugh.gif
e do ta kthejme nga nje per shoqerine e vjeter :kiss: