KU JENI ORE BURRELSA
TE GJITHE BURRELSAT TE MBLIDHEN DHE TE SHOHIM A NJEFIM NDONJE?
TE GJITHE BURRELSAT TE MBLIDHEN DHE TE SHOHIM A NJEFIM NDONJE?
Uhmmmmmmm..Pa he nje here na thuaj cili/a je ti ? /pf/images/graemlins/tongue.gifFillimisht postuar nga JURI:
[qb] TE GJITHE BURRELSAT TE MBLIDHEN DHE TE SHOHIM A NJEFIM NDONJE? [/qb]
Hahahahhahahahahahahah ti je maj dreqe ?Fillimisht postuar nga ezy:
[qb] heyyyyyyyyy burreliiiiiiiiii......po mire ,a me pranoni dhe mua,vetem plaken kom burrelse,babin e kom shkodran,me banim ne tirane.....he si thoni....
esmeralda.......ahahahahahahah.....po mire mi ti ketu na gjeti zoti me na puq ne te dyjave???.....
qe thoni juve edhe une e kom emrin esmeralda...dhe kom qene shoqe klase me ket esmeralden tjeter.....
alda....me te vertet u plakem....po une ja kom fut i mene te lehte....e kom ardh ktu te forumi me fol me kto cerrat e vegjel......
ok..ok...nje kissssssssssssssss per te gjithe burrelsat dhe burrelset..... /pf/images/graemlins/laugh.gif [/qb]
ahahahahahahahahahahha......do ti them babit qe me puthi alda te hunda,se ti e di une i kom pas mor lek babit,sa here ma puthte hunden,...po ty po ta jap nje falas...ahahahahahhahahahahaha...hajt e shumta..100....lolFillimisht postuar nga paperina:
[qb] Pse po me puth me zor moj T'lej vete
Hej o zot kam met vec tuj qeshe si e marre u bene ca dite /pf/images/graemlins/laugh.gif
Dje kontrollova disa foto, kur kena qene ne shkolle. Dhjetor 93. O zot ca horrorri. S'jam une njajo !!!!!
Ke nje foto eshte edhe Akili , Tina, Bert Shehu e do te tjere se ja u kam harru emrat /pf/images/graemlins/blush.gif Kena dale aty ke ciftet tuj pi birra me shishe /pf/images/graemlins/smile.gif Haahahahahahh
pS:Coma nje foto moj dreq, se me ka marre malli /pf/images/graemlins/frown.gif
Muahhhhhhhhhhh te puth ke hunda /pf/images/graemlins/laugh.gif [/qb]