KU JENI ORE BURRELSA

Diavolessa

Valoris scriptorum
Re: KU JENI ORE BURRELSA

Fillimisht postuar nga JURI:
[qb] TE GJITHE BURRELSAT TE MBLIDHEN DHE TE SHOHIM A NJEFIM NDONJE? [/qb]
Uhmmmmmmm..Pa he nje here na thuaj cili/a je ti ? /pf/images/graemlins/tongue.gif

gh

Primus registratum

kam pas shkuar tek shkolla 31 Korriku jetoj tek lagja Partizani.
po ti kush na je moj Paperina?
te fala

Diavolessa

Valoris scriptorum

Qenke 18 vjec ama shkolla 31 Korriku eshte shkolle 8 vjecare.

Dmth nuk frekuentonke gjimnazin ti? Duhet ta kesh mbaruar sipas moshes qe thua!!!

Quhem Esmeralda mbemrin s'ta them ! Kam pas shkuar tek shkolla 8 vjecare Drita dhe gjimnazi Haki Fejza

Ciao.

pS:Me thuj nje here ku e ke shpine mos njoh ndonje se me ka mor malli /pf/images/graemlins/frown.gif

gh

Primus registratum

Esmeralda Une jam 18 por kur e lashe 8 vjecaren isha 14 dhe tashti jetoj ne Angli dhe u be 4 vjet qe jetoj ketu pa familjen ose ndonje te afert qe kam, per mbiemrin nuk e di pse ke frike te ma tregosh sidoqofte ti ke te drejte se nuk me njeh.
po ti sa vjece je?
une jetoj afer stadjumit dhe gjymnazit kam pas luajtur futboll me te paraterinjte dhe kapiteni burrelit dhe shume shpesh dilnim per intervista tek Telemati se di a te kujtohet.
ne cvend je tashti angli,usa,etc
po deshe te kontaktosh kam dhe E-mail qe po ta coj ne nje mezash privat.
te gjithe te mirat Genti xxx

Diavolessa

Valoris scriptorum

S'ka qene akoma Telemati kur kam qene une atje /pf/images/graemlins/smile.gif
U plakme ketej /pf/images/graemlins/tongue.gif

pS: Ne te njejtin vend me Lencin, Gulin dhe Dritanin je ti ne Angli?

gh

Primus registratum

e kush jane keto cuna se une muk po njeh asnjerin

ezy

Primus registratum

heyyyyyyyyy burreliiiiiiiiii......po mire ,a me pranoni dhe mua,vetem plaken kom burrelse,babin e kom shkodran,me banim ne tirane.....he si thoni....
esmeralda.......ahahahahahahah.....po mire mi ti ketu na gjeti zoti me na puq ne te dyjave???.....
qe thoni juve edhe une e kom emrin esmeralda...dhe kom qene shoqe klase me ket esmeralden tjeter.....
alda....me te vertet u plakem....po une ja kom fut i mene te lehte....e kom ardh ktu te forumi me fol me kto cerrat e vegjel......

ok..ok...nje kissssssssssssssss per te gjithe burrelsat dhe burrelset..... /pf/images/graemlins/laugh.gif

Diavolessa

Valoris scriptorum

Fillimisht postuar nga ezy:
[qb] heyyyyyyyyy burreliiiiiiiiii......po mire ,a me pranoni dhe mua,vetem plaken kom burrelse,babin e kom shkodran,me banim ne tirane.....he si thoni....
esmeralda.......ahahahahahahah.....po mire mi ti ketu na gjeti zoti me na puq ne te dyjave???.....
qe thoni juve edhe une e kom emrin esmeralda...dhe kom qene shoqe klase me ket esmeralden tjeter.....
alda....me te vertet u plakem....po une ja kom fut i mene te lehte....e kom ardh ktu te forumi me fol me kto cerrat e vegjel......

ok..ok...nje kissssssssssssssss per te gjithe burrelsat dhe burrelset..... /pf/images/graemlins/laugh.gif [/qb]
Hahahahhahahahahahahah ti je maj dreqe ?

Ca nicku me paske vu /pf/images/graemlins/laugh.gif

Te puth fort.
Ej dreqe nuk shkrujte emailin :mad:

pS: Kush u plak maj pa fol per veten nje here /pf/images/graemlins/tongue.gif

Kisssssssssssssssssssssssssssssssssssssss

ezy

Primus registratum

ahahahahahahahahahahaha.......do vdes...po si maj ti,ma fute kshu si me lezet ti mu heeeeee :thumbsup:
ska gjo,se meqe kemi kohe pa u pa...po e marr per nder ket te futmet tate kesaj rradhe.,.... /pf/images/graemlins/laugh.gif /pf/images/graemlins/laugh.gif

Rrofte Burreli.......urraaaaaaaaaaaaaaaaaaa...
ahahahahahahhahahahhahahhahahhahahhahahhahah...

i'll talk to you soon... /pf/images/graemlins/smile.gif /pf/images/graemlins/wink.gif
kisssssssssssssssssss.....po me zor ksaj rradhe... :thumbsup:

Diavolessa

Valoris scriptorum

Pse po me puth me zor moj :smash: T'lej vete /pf/images/graemlins/tongue.gif

Hej o zot kam met vec tuj qeshe si e marre u bene ca dite /pf/images/graemlins/laugh.gif
Dje kontrollova disa foto, kur kena qene ne shkolle. Dhjetor 93. O zot ca horrorri. :mad: S'jam une njajo !!!!!
Ke nje foto eshte edhe Akili , Tina, Bert Shehu e do te tjere se ja u kam harru emrat /pf/images/graemlins/blush.gif Kena dale aty ke ciftet tuj pi birra me shishe /pf/images/graemlins/smile.gif Haahahahahahh

pS:Coma nje foto moj dreq, se me ka marre malli /pf/images/graemlins/frown.gif

Muahhhhhhhhhhh te puth ke hunda /pf/images/graemlins/laugh.gif

gh

Primus registratum

o burrelse ma co nje fotografi te ndonjerit se ndoshta nje ndonje.

gh

Primus registratum

o burrelse ma co nje fotografi te ndonjerit se ndoshta nje ndonje.

ezy

Primus registratum

Fillimisht postuar nga paperina:
[qb] Pse po me puth me zor moj T'lej vete

Hej o zot kam met vec tuj qeshe si e marre u bene ca dite /pf/images/graemlins/laugh.gif
Dje kontrollova disa foto, kur kena qene ne shkolle. Dhjetor 93. O zot ca horrorri. S'jam une njajo !!!!!
Ke nje foto eshte edhe Akili , Tina, Bert Shehu e do te tjere se ja u kam harru emrat /pf/images/graemlins/blush.gif Kena dale aty ke ciftet tuj pi birra me shishe /pf/images/graemlins/smile.gif Haahahahahahh

pS:Coma nje foto moj dreq, se me ka marre malli /pf/images/graemlins/frown.gif

Muahhhhhhhhhhh te puth ke hunda /pf/images/graemlins/laugh.gif [/qb]
ahahahahahahahahahahha......do ti them babit qe me puthi alda te hunda,se ti e di une i kom pas mor lek babit,sa here ma puthte hunden,...po ty po ta jap nje falas...ahahahahahhahahahahaha...hajt e shumta..100....lol
e para ke shume te fala nga babi dhe nga mami im,nuk ju besua kur i thashe kshu-kshu...
e dyta,per koke te arditit,lene qe kom qen ne pune dhe vdiqa fare,po te thashe qe me eshte prish scaneri...po te betohem,kur te iki sot ne pune,do te sjell me vete ca foto dhe do ti nis,patjeter...te me shofesh ti mu i her sa e bukur to bo shoqjaaaaaaaaa /pf/images/graemlins/laugh.gif ..ahahahahahah...se boj shaka...or not /pf/images/graemlins/wink.gif dhe ,hey po se pate bezdi mi co dhe mu ca foto te atyne katunarve t'mi....
Alda.e di ke po kerkoj ka pak kohe??klajd karameten...po se di njeri se ku eshte....mos di gjo ti....nejse ,se do te marr ne tel vete sot,dhe flasim me gjate....ok.. /pf/images/graemlins/laugh.gif
te puth fort e fort nga larg....kisssssssssssssssssssssssss

Diavolessa

Valoris scriptorum

Akoma s'ke hequr njat ves, qe ti marresh lek babit moj /pf/images/graemlins/laugh.gif

Beji shume te fala mamit babit edhe Arditit /pf/images/graemlins/smile.gif
Une i thashe mamit e babit per ty. O zot tha babi se do te dedikonte dicka, sa ta shkruaj /pf/images/graemlins/smile.gif
Dje ishte Bana ketu,motra ime ke te fala shume.
Te puth fort se po dal icik zemer.
Ah : Kendi i femijeve Miss/mister vogelushet ke dy qerrament e mi /pf/images/graemlins/smile.gif Shihi.

Kurse per Klajdin nuk di gje , qe kur eshte trasferuar /pf/images/graemlins/frown.gif
Ah tani me ra ndermend Ermal Rama i ka ec mire atij punon ke kinostudjoja ne Tirone. Keshtu me tha babi i tij , e takova me babin kur isha ne Tirane vjet me duket , se kam harru /pf/images/graemlins/tongue.gif

Ka vellain ne France ene ai perdor pc_ne por s'tregon se cili asht dreqi :mad:
pS: Fotot ti scanoj me vone dhe ti coj.

Te dua shume. Ciao zemer.

pSSS: Sikur te mblidheshim te gjithe s'do ishte keq.

ERmalin do e sjell on_line sa te gjej ku e kam nr e telit te tij.

Muahhhhhhhhhhhhhhhh flasim me vone se po dal tani.

METAXA

Primus registratum

He mi maloke e hape i teme burrelsash eee. /pf/images/graemlins/smile.gif
o Gent çar veni e ke pas shpine tamom tamom aty ti mer se ene une aty e kom shpine .

Diavolessa

Valoris scriptorum

Loku /pf/images/graemlins/tongue.gif Te puth pak papi re ? Muahhhhhhhhhhhh

pS: Mos na e rrej djalin, se je fshatar ti mo /pf/images/graemlins/smile.gif Katnar ! /pf/images/graemlins/laugh.gif

Te pershendes me Tarkan Kiss Kiss /pf/images/graemlins/smile.gif Ene po ta mbajti mos ma perkthe /pf/images/graemlins/tongue.gif

Diavolessa

Valoris scriptorum

Hej Alda se harrova, ky Metaxa ka Tarzanin ne Burrel. S'e ka tamam ky jo, por farefisi i tij /pf/images/graemlins/laugh.gif

Edhe eshte kusheriri i Astrit Hyses. E ka pas shpine afer meje e kena pas ne klase edhe ate. /pf/images/graemlins/smile.gif

Muahhhhhhh te puth fort!

gh

Primus registratum

Per malok pasha paperinen te madh e kam ket shok.

afer tek stadjumi i burrelit rri perpara pazarit.

ezy

Primus registratum

hhhhhhhhhhhhmmmmmmmmmmm....alda, astritin e mbaj mend shume mire se i ka pas faqet e kuqe...lol...
po fisi i ketija e paska blere Tarzanin!?...hallall,se kane nje gje madheshtore...po une e kom pas para atyne /pf/images/graemlins/laugh.gif kshq nuk me ngelet merak....
Hey, Alda, puthi rrushat e vegjel mga une...dhe te puth edhe ty fort,se e di une qe te ngelet hatri ty,po s'te kissa pak une....ahahahahahahahah j/k /pf/images/graemlins/laugh.gif :rockband:
hey send me an e-mail,...muahhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhh