:lol:Fillimisht postuar nga Rozalina:
[qb] Ca asht ba me Minushen tash mar, se ka fundi kur kam kem un, kishte fillu me lujt mec, tu u godit si vajz e re. [/qb]
Pa mar, po ca kujtove ti se une si kam meritu a..? /pf/images/graemlins/laugh.gifFillimisht postuar nga ShkodraniNY:
[qb] Naqe 10-tat a ti kane dhane apo i ke marr vet /pf/images/graemlins/wink.gif [/qb]
-----------------------------------Fillimisht postuar nga Anais:
---Na mbyti emigrimi e na jane tha syte me pa shoket e vjeter te klases :wave:
kishim nji shok t'perbashket e sa her u grisha me at shokun m'cote n'msim, (me kerkese prej nelt) :lol: (e dite aj se s'kam msu gja... :-( ) pisi /pf/images/graemlins/tongue.gifTy Blue, bukuri q1 t'kan çu n'msim me urdhen prej Nelt, se prej poshte kam ndi se t'dhemb ma teper... :devil:Fillimisht postuar nga Bleu:
[qb]
uuuuu po noren e fizikes kush e mban mendkishim nji shok t'perbashket e sa her u grisha me at shokun m'cote n'msim, (me kerkese prej nelt) :lol: (e dite aj se s'kam msu gja... :-( ) pisi /pf/images/graemlins/tongue.gif [/qb]
naqe kadal mos e shaj vedin aq shum /pf/images/graemlins/laugh.gifFillimisht postuar nga ShkodraneChick:
[qb]Pa mar, po ca kujtove ti se une si kam meritu a..? /pf/images/graemlins/laugh.gifFillimisht postuar nga ShkodraniNY:
[qb] Naqe 10-tat a ti kane dhane apo i ke marr vet /pf/images/graemlins/wink.gif [/qb]
Une kam kene gjithmone e para n`klas. Mesataren e kam pase 9.8 ne shkolle te mesme. [/qb]
cudi praFillimisht postuar nga Bleu:
[qb] thojn ku ka za s'asht pa gja, po qe se mu s'm'del llogarija ashtu, se kam ndi se plazhi i velipojs ka mbrrit der n'spathar /pf/images/graemlins/laugh.gif , po mandej ndiva se s'asht e vertet /pf/images/graemlins/tongue.gif
a e shef se sa lerg shkon me t'ndime /pf/images/graemlins/laugh.gif [/qb]
, se Velipojaket s'njifen x rrencake, e ti ke boll xrreth tejet atje n'katund ku jeton x momentin...