FIERIIIIIIIIIIIIIIIIIIIII!!!
PO KU JENE mO FJERAKE????? nuk po ndiheni fare!!!
do te isha shume kurjoze te dija nese ka ndonje fjerake ketu!!!!! ishalla PO!!! po pati hajde he, ketu ma sillni koken!!!
ciao :wave:
E fiona mos u lodh kot te kerkosh fieraket ketu ne forum /pf/images/graemlins/tongue.gif Fieraket jane popul puntore,dhe nuk rrine te merren me llafe e thashetheme ketu ne forum /pf/images/graemlins/wink.gif
mmmmmmmmm po si nuk doli nje nga FIERI mo aman,na mbyti TIRANA! /pf/images/graemlins/wink.gif
mire e ke ILIRIAN nuk harxhojme kohen kot ne!
RAUL, po ti c'do ketu eeeeee :smash:
nuk te del klubi i tironsave /pf/images/graemlins/smile.gif
raul pse s'te mjaftojme ne qe jemi ty?se po erdhen me shume e keni keq ju pastaj.
fiona une rri ne itali dhe ne janar jam kthyer nga fieri...eshte bere fantastik fare...eshte bere njerezia s'ta pret mendja e ja kalofsh mire tani qe do vesh se une jam ne pune e nuk me japin leje. /pf/images/graemlins/smile.gif
Pse mi sere dhe ti fierake qenke /pf/images/graemlins/smile.gif
ej ne cilen lagje te Fierit jeton ti?
Un kam jetuar ne lagjen Liri komshi me 2 die 4 /pf/images/graemlins/laugh.gif por tani jam bere komshi me Koco Kokedhimen /pf/images/graemlins/wink.gif
Sere une jom nga QARRI moj /pf/images/graemlins/tongue.gif
firaket jon njesha,,,,, prandaj i dua me shumic.. /pf/images/graemlins/wink.gif /pf/images/graemlins/smile.gif :kiss: per ty dhe nje per fionen :kiss:
´Fiona skam qene ndonjehere ne Fier /pf/images/graemlins/frown.gif megjithate po te pershendes un Tironsja si punonjese e spitalit te Forumit :lol: :lol: Ja kalofsh mire dhe mos ki frike nga Tironcet,se jemi si shpirt :wave:
This site uses cookies to help personalise content, tailor your experience and to keep you logged in if you register.
By continuing to use this site, you are consenting to our use of cookies.