ku jane FIERAKET????????

susana

Primus registratum
ku jane FIERAKET????????

FIERIIIIIIIIIIIIIIIIIIIII!!!
PO KU JENE mO FJERAKE????? nuk po ndiheni fare!!!
do te isha shume kurjoze te dija nese ka ndonje fjerake ketu!!!!! ishalla PO!!! po pati hajde he, ketu ma sillni koken!!!
ciao :wave:

iliriano

Primus registratum
Re: ku jane FIERAKET????????

E fiona mos u lodh kot te kerkosh fieraket ketu ne forum /pf/images/graemlins/tongue.gif Fieraket jane popul puntore,dhe nuk rrine te merren me llafe e thashetheme ketu ne forum /pf/images/graemlins/wink.gif

susana

Primus registratum

mmmmmmmmm po si nuk doli nje nga FIERI mo aman,na mbyti TIRANA! /pf/images/graemlins/wink.gif
mire e ke ILIRIAN nuk harxhojme kohen kot ne!
RAUL, po ti c'do ketu eeeeee :smash:
nuk te del klubi i tironsave /pf/images/graemlins/smile.gif

crazy

Primus registratum

ketu jam mi fiona ketu....shyqyr qe dolen ca fierak ketej se na hengren ata tironsit /pf/images/graemlins/wink.gif

susana

Primus registratum

URRAAAAAAAAAAAAA ERDEHI NJE NGA FIERI! /pf/images/graemlins/smile.gif
MIRSERDHE SERE! :thumbsup:
HEJ SERE KU KE JETUAR NE FIER? :wave:

susana

Primus registratum

une e kam pasur tek shkolla industriale,aty ke lagjia "11 janari"

crazy

Primus registratum

ciao fiona takohemi dite tjeter po ne AF. /pf/images/graemlins/wink.gif

susana

Primus registratum

une tani jetoj ne usa me familjen dhe isha ne fier para nje viti. po megjithate do vij tani prape ne korrik! po ti tani ku je? :wave:

RAUL

Primus registratum

hajde nje pershendetje per firaket e forumit, neqofse ka ndonje.. /pf/images/graemlins/wink.gif

crazy

Primus registratum

raul pse s'te mjaftojme ne qe jemi ty?se po erdhen me shume e keni keq ju pastaj.
fiona une rri ne itali dhe ne janar jam kthyer nga fieri...eshte bere fantastik fare...eshte bere njerezia s'ta pret mendja e ja kalofsh mire tani qe do vesh se une jam ne pune e nuk me japin leje. /pf/images/graemlins/smile.gif

iliriano

Primus registratum

Pse mi sere dhe ti fierake qenke /pf/images/graemlins/smile.gif
ej ne cilen lagje te Fierit jeton ti?

Un kam jetuar ne lagjen Liri komshi me 2 die 4 /pf/images/graemlins/laugh.gif por tani jam bere komshi me Koco Kokedhimen /pf/images/graemlins/wink.gif

RAUL

Primus registratum

Sere une jom nga QARRI moj /pf/images/graemlins/tongue.gif
firaket jon njesha,,,,, prandaj i dua me shumic.. /pf/images/graemlins/wink.gif /pf/images/graemlins/smile.gif :kiss: per ty dhe nje per fionen :kiss:

Guest

´Fiona skam qene ndonjehere ne Fier /pf/images/graemlins/frown.gif megjithate po te pershendes un Tironsja si punonjese e spitalit te Forumit :lol: :lol: Ja kalofsh mire dhe mos ki frike nga Tironcet,se jemi si shpirt :wave:

FALKO

Forumium maestatis

Poçi, me duket se po kerkon azil politik ne Fier ti e ...nuk po te pelqen me Lushnja /pf/images/graemlins/laugh.gif

Ja edhe nje Fierak tjeter ketu.... /pf/images/graemlins/wink.gif

susana

Primus registratum

:lol: :lol: :lol: ah jo,s'me pelqen Hamili. po c'te bej s'me japin azil ne Fier, eshte bere keq. /pf/images/graemlins/laugh.gif