Ku do ishe ne keto caste,po te ishe ne Shqiperi?

alinos

Forumium maestatis
Re: Ku do ishe ne keto caste,po te ishe ne Shqiperi?

Pap e rendesishme eshte te jesh prane njerezve qe te duan dhe i do, Shqiperia ketu eshte, nuk lu prej venit /pf/images/graemlins/smile.gif

Diavolessa

Valoris scriptorum

Du mamin dhe babin /pf/images/graemlins/frown.gif Megjithate sic the dhe ti , e rendesishmja qe jam me njerezit qe i dua me me duan. Per kete s'pendohem kurre edhe perse e di shume mire qe Shqiperi per mu me s'ka /pf/images/graemlins/wink.gif

pS: :kiss: :kiss: :kiss:

alinos

Forumium maestatis

/pf/images/graemlins/smile.gif

inah

Primus registratum

une do doja te isha duke pire ndonje kafe te blloku me dy shoqete mia te ngushta. /pf/images/graemlins/smile.gif /pf/images/graemlins/smile.gif

Pladomen

Primus registratum

Tek Ali Demi ne Tirane afer shkolles 1 Maji se aty kam pas jetu ..

mostro

Putraku

TE CEPI I BLLOKUT DUKE PIRE BIRREN E BLERE TE MINIMARKETI I VOGEL QE ESHTE MU ANASH MY BABY-T /pf/images/graemlins/laugh.gif DUKE I RENE LEHTE KITARES.......
OHHH SA PO ME MUNGOJNE KETO MOMENTE /pf/images/graemlins/laugh.gif /pf/images/graemlins/laugh.gif

shqipe

Primus registratum

te bari ne teracen e hotel tiranes (15 kateshi)

inah

Primus registratum

Mjafton qe te isha ne shqiperi pa gjithndej duke bredh do isha. :goofy: :goofy: :goofy:

lola

Primus registratum

Do isha ne nje kafe duke diskutuar politike me babin. Pastaj do shkonim ne shtepi dhe ai do gatuante groshet e tij te famshme me shume spece te kuqe dhe mami do bente pilafin e saj te famshem me mish vici. Do verdallisesha reth e qark shtepise duke provuar cdo lloj rrushi. Pastaj do shkoja ne London dhe do pija nje kafe me miq te vjeter. Pastaj do kthehesha ne shtepi dhe vellai do me tregonte aventurat e veta qe nuk mi ka treguar akoma. Pastaj do flija gjyme te embel per nje jave se nuk kam patur nje dite te mire gjumi ka kaq vjet...

Erison700

Forumium maestatis

Do te doja te isha ne Shqiperi dhe te hapja porten e madhe duke dal me Ducatin tim. Te beja nje xhiro neper qytet dhe te merrja autostraden Tiran-Durres. Te shkoja buze detit dhe te shtrihesha ne shalen e Ducatit me kembet e kryqezuara siper timonit, duke lene rrezen e diellit te pranveres te me ngroh lehte fytyren.

Te pija nje zigare aty buze detit duke lagur memorien time me kujtimet ne ate plazh qe vijne e ikin ne te qinden e sekondit ashtu sic vijne e ikin dallget duke lagur kembet e mia te zbathura.
Kujtime! Kujtime qe tashme jane bere si nje enderr. Nje enderr me ankthe dhe me emocione. Kujtime qe elektrizojne cdo singel emocion dhe ato emocione duke shperthyer si nje bombe ne brendesin time dhe nje frymemarrje e thelle ne mushkrite e mia tapos gjithcka.
Kujtime, sepse kur je nen efektin e Loreena McKennitt nuk ke rrug-zgjidhje /pf/images/graemlins/laugh.gif .

Ti hypi Ducatit dhe duke ecur neper rrugen buze detit Teuta-Golem te degjoj nje tjeter muzike. Muziken e Ducatit tim, e cila stimulon cdo veprim te vogel qe vlen si pergjigjia ime ne nje dialog mes meje dhe tij. Dialogu i yne qe shoqerohet nga hijet e pishave buze rruges, dhe rruga buze detit.
Nje dialog i brishte qe nuk mund ta kuptoj cdo njeri. Nje dialog mes njeriut dhe dashurise se tij ndaj motorit.

JoNiDa1

Primus registratum

Ora tani eshte 14.23 dhe une po te isha ne tirane ne keto momente do isha duke fjetur gjumin e drekes /pf/images/graemlins/smile.gif

bobo

marksist-enverist

Fillimisht postuar nga alinos:
[qb] Un thash se do vije me mu per i kafe ke blloku /pf/images/graemlins/wink.gif /pf/images/graemlins/smile.gif [/qb]
sa qesh mpref, per ket kafe!??
-do e lija malesoren, edhe sikur nami te behej :devil: /pf/images/graemlins/laugh.gif . /pf/images/graemlins/wink.gif

shqipe

Primus registratum

Fillimisht postuar nga JoNiDaaa:
[qb] Ora tani eshte 14.23 dhe une po te isha ne tirane ne keto momente do isha duke fjetur gjumin e drekes /pf/images/graemlins/smile.gif [/qb]
apo s'te shijon ai gjumi tani atje, abababbaabba, mos ma kujto. /pf/images/graemlins/wink.gif :thumbsup: :thumbsup: :thumbsup:

PrInCiPiEl

Primus registratum

icon4.gif
Ma me konstruktivitet ne shkrime /pf/images/graemlins/wink.gif
E keshtu evitohen shume editime

Naltmadhnija XoR

alinos

Forumium maestatis

Fillimisht postuar nga homerS.:
[qb]
Fillimisht postuar nga alinos:
[qb] Un thash se do vije me mu per i kafe ke blloku /pf/images/graemlins/wink.gif /pf/images/graemlins/smile.gif [/qb]
sa qesh mpref, per ket kafe!??
-do e lija malesoren, edhe sikur nami te behej :devil: /pf/images/graemlins/laugh.gif . /pf/images/graemlins/wink.gif [/qb]
Edhe une isha mpref, po ti u terhoqe... :shrug:

edda

Primus registratum

Une ne kete ore do isha duke pi kaven e masdites ne lokalin afer varrezave te deshmoreve (nese ekziston akoma!!!) me Marten, do merreshim içik me thashetheme derisa ne tavoline te na vinte ndonje tip interesant

Erison700

Forumium maestatis

Fillimisht postuar nga edda:
[qb] Une ne kete ore do isha duke pi kaven e masdites ne lokalin afer varrezave te deshmoreve (nese ekziston akoma!!!) me Marten, do merreshim içik me thashetheme derisa ne tavoline te na vinte ndonje tip interesant [/qb]
Ene un anej e pi kafen nga iher. Pse sthu ti qeke per tu gjujtur ti /pf/images/graemlins/laugh.gif

Luminus

Primus registratum

Tani do isha me shoqerin tuj festu ditelindjen e njonit prej tyre... (ah sa qef do bejshim mor Belbet ... do ta kthejshim Ali Kalin permbys /pf/images/graemlins/laugh.gif :goofy: :wave: )