Kryqet ne Bushat!

tushi

Valoris scriptorum
Re: Kryqet ne Bushat!

</font><blockquote><font class="small">Citim:</font><hr />
kurse ai ne sarande u prish edhe do prishen edhe tjeret Tushi
flm per urimet.je djale i mire

[/ QUOTE ]

flm edhe ti Harap
edhe pune te mbare pra ne heqjen e kryqeve /pf/images/graemlins/lol.gif

Dardan gjithmone kam mendu se kush thote diçka ne pije apo ne nerva e mendon t'pakten pjeserisht ashtu.

H

harap

Guest

Tushi mu sme bahet vone se sjane ne bahcen teme.Detyra e cdo gje tjeter morale qe kam me kerkojne te mbaj barazin mes besimeve.
Ku e din ti se ate kryqin mrame se kane heq ato qe e kane vu edhe me fut percarje??
Ose ndodhia qe u perdhunua xhamia e tabakeve ose dicka tjeter.
Prandaj Tush djali njerezit duhet te jene me horizont ma te zhvillum.

Dardanus

Primus registratum

E po aty eshte problemi, pasi qe nuk mundemi ti kemi nen kontrolle gjerat dhe na perbirojne neper shkolla ata qe nuk i don askush nga ne.

Edhe ju lutem mos folni me kunja (kungja) permes meje, apo permes fjaleve te mia, se nuk e kam fort merak. Po e them ne menyre paqsore. FLM

tushi

Valoris scriptorum

Tushi mu sme bahet vone se sjane ne bahcen teme.Detyra e cdo gje tjeter morale qe kam me kerkojne te mbaj barazin mes besimeve.
Ku e din ti se ate kryqin mrame se kane heq ato qe e kane vu edhe me fut percarje??
Ose ndodhia qe u perdhunua xhamia e tabakeve ose dicka tjeter.
Prandaj Tush djali njerezit duhet te jene me horizont ma te zhvillum.

[/ QUOTE ]

Harap ishe ti q1 the ma siper se do prishen edhe te tjeret
edhe une te thashe "puna e mbare"

kshtuqi s'ka kuptim me than "Ku e din ti se ate kryqin mrame se kane heq ato qe e kane vu edhe me fut percarje??"

ky pra asht horizonti /pf/images/graemlins/shrug.gif

te pakten kete q1 kam ne qafe s'ka pi$$ nanet as motret q1 ma lot
veç me dinamit /pf/images/graemlins/lol.gif

shkodranlover

Primus registratum

Ty te shqetesokan shume Orosh, po cfar hallit ke pase ti prej tyne? Ato kane 5 vjet aty, nuk jane ngulur dje.

H

harap

Guest

Tushi kshu ka vendos shteti edhe takimi qe presidenti per ate arsye u ba.Jo se du ose jo une.
Skane probleme te tjera shqiptaret e merren me kryqa e yll e hana

OROSHI

Primus registratum

Tush,sic e ke marr vesht edhe ti,kryqi u sharru!
Nji veprim qe pritej te ndodhte!
Pra,qa u arrit me at pun?Nji m.....t.
Tash,bushatlinjt nuk jan malsor,se po te ishin te till do kishte plas lufta,sepse gjanat po bahen perdit e ma agresive!

Un e kam than gjithmon:Shqipnija asht aq e brishte per t'u zhduk nga faqja e dheut sa asnji vend tjeter,me pak propagande dhe pare na vrasim(si rrjedhoje zhdukim)njani-tjetrin.
Shekulli i XXI nuk asht shekulli i fese!

Kisha e xhamija le te bahen sa te dojne,por pervetsime malesh,luginash e kodrash nga nji komunitet fetar,kete un e quaj:perdhunim i tokes pellazgo-iliro-shqiptare!

H

harap

Guest

hera e pare qe jam ne nje mende me Oroshin /pf/images/graemlins/smile.gif

OROSHI

Primus registratum

Ty te shqetesokan shume Orosh, po cfar hallit ke pase ti prej tyne? Ato kane 5 vjet aty, nuk jane ngulur dje.

[/ QUOTE ]

Nuk ka randsi vjeti se kur jan "ngul" aty,ka randsi veprimi fminor-budallor i disa opinga-mbajtesve!
Kur te gjith e dime qe na kena kater fe(shyqyr zotit nji rrac)athere asht shum i rrezikshem provokimi me ane te simboleve fetare!
Kjo gja i shkon ndonji vendi si Bosnja,Mali i Zi ose Maqedonise,por kurrsesi Shqipnis.

A dona me u vra me njani-tjetrin a?
A ne del leverdia?
A ja vlen?
Prap me mbet budallenjt/injorantat ma te mdhenj te Evropes na?

Filloni e qitni pushk tash,se kryqin jau sharrun!

OROSHI

Primus registratum

Shteti nuk bani asigja tash 3 vjet!
Pastaj,kto lojna nuk po dime se kush po i ban!

Gjithsesi ishte e panevojshme dicka e tille,e bere nga "fetaret" e medhenj shqiptar!

tushi

Valoris scriptorum

Orosh jo per nji kryq, po as per vedin me gjithe farefis s'du q1 te kete asnjifare ngatrrese mes shqiptarve

une e thashe ma siper
ne nji rast gjykata ka thane se nuk ka asnji arsye pse me u hek
ne nji tjeter rast si ndertim pa leje asht prish, ju lumte

po jo pse dikujt i duket vedi vampir, e ka frike se tuj pa kryqin verbohet /pf/images/graemlins/shrug.gif

nejse nuk ka asnji lloj problemit /pf/images/graemlins/laugh.gif
jam i bindun se nuk jena aq ka*a sa me ra ne kurthe si kto

OROSHI

Primus registratum

Epo zotni tushi,kto veprime te qojne ne ngaterresa,bushatsit jan tan diten dejshem!

Nuk gjej asnji gja pozitive e cila me qon tek miratimi i ktyne gjanave!
Xhamijat po mbijne si kerpurdhat mbas shiut ne Shkoder,se si jane muslimant shkodrane na e dina,pse duhet t'u japim shkas,ata me pas gja ne dore na zhdukun nga faqja e dheut.
Ne fund te fundit kryqi u perdhos,faji dhe mekati u mbetet atyne qe e kane vu!

Tash ska mbet gja tjeter vec me kris pushka,kshtu mundena me e dit edhe sa perqind jan ata e sa na.:)))

tushi

Valoris scriptorum

nuk e ke keq ti /pf/images/graemlins/idea.gif

po ja fus edhe une nji teke raki se me kalon /pf/images/graemlins/lol.gif

OROSHI

Primus registratum

nuk e ke keq ti /pf/images/graemlins/idea.gif

po ja fus edhe une nji teke raki se me kalon /pf/images/graemlins/lol.gif

[/ QUOTE ]

Kjoft Levdue Krishti...mushe edhe nji dopjo /pf/images/graemlins/laugh.gif.

Kjo ka lezet,e jo me ngul hunj vend e pa vend! /pf/images/graemlins/thumbsup.gif

tushi

Valoris scriptorum

gjithmone e jete /pf/images/graemlins/angel.gif

Gzuar edhe Bajramin vllezen muslimane /pf/images/graemlins/wave.gif

apo po don nji pike raki ti po... /pf/images/graemlins/rolleyes.gif

mgjths tash po na editojne ishtu /pf/images/graemlins/lol.gif

Legjionixx

Forumium maestatis

Gezuar. tushi

edhe pse jame musliman.
e fillova tash me birre
Gjermoni. /pf/images/graemlins/laugh.gif /pf/images/graemlins/laugh.gif /pf/images/graemlins/thumbsup.gif /pf/images/graemlins/thumbsup.gif

A

Adami

Guest

a ka mundesi mos me na i mbaru njata pije /pf/images/graemlins/smile.gif . Ju fmite keni coca cola e uje te gazum e mos tju shkojne mendja per raki e birra se s'jane per ju /pf/images/graemlins/tonguee.gif

Gezuar tana festat fetare qe kena

hawk

Primus registratum

A kan vrare kend per fe muslimanet e Shkodres Orosh!?
Sa xhamia ka ne Shkoder i dashur!?Nuk jane duke u ndertuar te reja pervec atyre qe kan eksistuar para '67,madje ka me pak.
Ne linja te pergjithshme jam dakord me ty,le te ndertohen objekte kulti dhe simbolet te vendosen ne territorin e ketyre objekteve.
Tush merru pak me gjeografi se Xhamia e Fushe Cel nuk eshte ne lagje me shumice katolik,edhe hoxha/majetofoni qe ka "kenduar"disa here ne dite tek shtepia jote kan patur volumin shume me te ulet se kapaciteti rreal i i amplifikatorit,po keshtu dhe tek Xhamia e Madhe.Ky eshte rrespek.

OROSHI

Primus registratum

Hawk,po propagandohet te prishet toleranca,manej hajde e me thuj mu ti se a kan vra e a kan pre!
Feja ka marr ne qaf shum kombe,sidomos atje ku ka ma shum se nji fe!
Po u vazhdu keshtu,ma merr menja qe mbas nje periudhe kohore shum te shkurt shqiptaret do te identifikohen si musliman ose kristian,dhe kjo do ishte fundi i ksaj tolerance!

Nuk e di,brishtesia e jone me shtin friken!