Kruje,o qytet i bekuar!

godfather

Primus registratum
Re: Kruje,o qytet i bekuar!

gjall qeke tej a shpaj?!?!?!?!?

nuk ka munsi t'jet krutane se nuk m'ka zon sèu najhere naj klrutane si nal me dyqanet m'pazar t'vjeter...

TranofiljA

Primus registratum

Du me ardh une se ngordh per dasma. Qe fistonin e gjeta, tani m'duhen i pale kome t'gjata /pf/images/graemlins/laugh.gif /pf/images/graemlins/laugh.gif

metrofashion-formal_1788_732088

adea

Primus registratum

O tranofile kush martohet mi se po ngordh per me u shkun i cik e m ka marre malli per nje dasem me aheng. A thu mund te vij pa ftese? Sa per fustonin qeke tuj hedh nja ca pertoke. Megjithese thone nje martohet e 100 terbohen .

TranofiljA

Primus registratum

Me shku me kshu fustanesh neper dasma fillojne ato grate e kqia duke thon: "Shi, do me u duk me e mire se nusja, s'ka turp s'ka, me krahet perjashte!!E kujt eshte kjo goc'" /pf/images/graemlins/laugh.gif

Une vdes kur vin ne qef burrat dhe fillojn duke knu /pf/images/graemlins/smile.gif Ata me shkrin fare.

Ne Kruje kam shkuar tek shume dasma dhe deri vone i dija te gjitha kenget qe kendoheshin nga grupi i grave /pf/images/graemlins/laugh.gif Tani ka kaluar shume kohe pa shkuar dhe nuk i mbaj mend fjalet.

Nje e vecante ka qene ajo kur vinte nusja..e fillojshin ato:

O hyni nusja ne oborr
O shtati nuses si vaporr (kjo me shkrite fare)
O hyni nusja ne shtepi
O shtati nuses si selvi

Ema

Goddes

Dasmat e Elbasanit jane shume te bukura se eshte popull qefli.
Mua me ka kapur koka per punen e fustanit se duhet te jete i bukur dhe jo i ekzagjerum.Shoqja ime me sugjeroi nji fustan qe kushtonte nja 400 Euro :eek: .

Jam tu ik me xhinse te gjona dhe t-shirt me duket. :rockband:

TranofiljA

Primus registratum

:lol: me shkrive me ket.

Nuk me duket fustan per dasem Elbasoni. E si ke men me kercy me gjith ate ti mi. Pastaj rri rehat se kan fillu me tu mçef gjith kalamojt poshte fustanit e do t'akuzojn per rrembim pastaj /pf/images/graemlins/smile.gif

Kush martohet iher :confused:

renata

Forumium praecox

Dje pata nja tre krutone ne rome.Une jam krutone vete por nuk di me fol krutonshe si kta krutonte qe erdhen me m'taku n'rome e m'knoqen me kto postimet e tyne n'albforum.Cuna jeni nisha e ju du shume fort per at sallsatajk e me zor jam tu prejt qe t'vini prap n'rome.une per at teqe kam per t'ardh me ju taku sa te gjej mundesi.nuk ka askerkun cuna si krutont,na u qerrofshin set neve bretkosave qe ia varim jambanxhijve.po zemra t'co n'hale.
m'knoqet me mhabet dje,kur ikt m'ra pajka.ju morsha t'keqen motra juj!ju puth foooooooooooooooooooooooooorrrrrrrrrrrrrrrrrrrrttttttttttttttttttt

godfather

Primus registratum

ene ne tè foooort fort...

goca, ç'ma kini bo shpajn si prèt à porter... :mad: by the way, ne e kina lon per dit'n e funit me zgjedh se çar me vesh! t'v'shtira pasket qen ju femnat... /pf/images/graemlins/laugh.gif /pf/images/graemlins/laugh.gif /pf/images/graemlins/laugh.gif

Seriozi

Primus registratum

Fillimisht postuar nga TranofiljA
Du me ardh une se ngordh per dasma. Qe fistonin e gjeta, tani m'duhen i pale kome t'gjata /pf/images/graemlins/laugh.gif /pf/images/graemlins/laugh.gif
Kome t'gjata kam une po s'te bejne pune se duhet me i epilu prej qimeve. /pf/images/graemlins/laugh.gif

TranofiljA

Primus registratum

Problem i modh fort,kam nje shoqe qe puno per GILLETE /pf/images/graemlins/wink.gif /pf/images/graemlins/laugh.gif

renata

Forumium praecox

me ka marre shume malli per krujen,per mamin ,babin e vellain qe i kam atje.
me ka marre malli te shkoj te kalaja,te ulem telokali i mesit te ajo tavolina prej ku mund te shihet mali.
Me ka marre malli te vizitoj muzeun, edhe pse e kam vizituar me qindra here,te le nje shenim te libri i shenimeve edhe pse kam lene me qindra shenime atje...
me ka marre malli te shkoj te pazari i katunareve e te ble domate e qepe te kalbura se per te bere pazarin nuk jam e zonja fare.
shkoja e beja pazarin,thjesht per te gjetur rruge per te dale /pf/images/graemlins/smile.gif /pf/images/graemlins/smile.gif /pf/images/graemlins/smile.gif .
Kur shkoja ne kala te lokali i mesit me motren,kur na shihnin 2 goca vetem na benin muhabetin.
"Qyqja qyqja,kujt i jane ato goca qe kane dale vetem n'kala,kane none e babe ato?!"E kujt i behej vone cfare thonin ato.Nonen e baben tim s'i ka Shqipnija!Sa m'ka marre malli per at sallsatajk!
Du maminnnnnnnnnnnn,e duuuuuuuuuuuuuu,e duuuuuuuuuuuuu e duuuuuuuuuuuuuu,edhe babin,i duaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa.
me ka marre malli te shkoj ne Kruje e te dal te pi kafe vetem e te gjithe te me bejne muhabetin,te dal mes pazarit ne qejfin tim,e nga pas njerezit te llapin.Une bredh e lumtur me buzeqeshjen ironike ne buze teksa me bejne muhabetin,cfare ka veshur si eshte krehur,ku po shkon etj etj.E chi se ne fregha!