Re: Kruje,o qytet i bekuar!
me ka marre shume malli per krujen,per mamin ,babin e vellain qe i kam atje.
me ka marre malli te shkoj te kalaja,te ulem telokali i mesit te ajo tavolina prej ku mund te shihet mali.
Me ka marre malli te vizitoj muzeun, edhe pse e kam vizituar me qindra here,te le nje shenim te libri i shenimeve edhe pse kam lene me qindra shenime atje...
me ka marre malli te shkoj te pazari i katunareve e te ble domate e qepe te kalbura se per te bere pazarin nuk jam e zonja fare.
shkoja e beja pazarin,thjesht per te gjetur rruge per te dale /pf/images/graemlins/smile.gif /pf/images/graemlins/smile.gif /pf/images/graemlins/smile.gif .
Kur shkoja ne kala te lokali i mesit me motren,kur na shihnin 2 goca vetem na benin muhabetin.
"Qyqja qyqja,kujt i jane ato goca qe kane dale vetem n'kala,kane none e babe ato?!"E kujt i behej vone cfare thonin ato.Nonen e baben tim s'i ka Shqipnija!Sa m'ka marre malli per at sallsatajk!
Du maminnnnnnnnnnnn,e duuuuuuuuuuuuuu,e duuuuuuuuuuuuu e duuuuuuuuuuuuuu,edhe babin,i duaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa.
me ka marre malli te shkoj ne Kruje e te dal te pi kafe vetem e te gjithe te me bejne muhabetin,te dal mes pazarit ne qejfin tim,e nga pas njerezit te llapin.Une bredh e lumtur me buzeqeshjen ironike ne buze teksa me bejne muhabetin,cfare ka veshur si eshte krehur,ku po shkon etj etj.E chi se ne fregha!