Korca,nje Paris i vogel.

Indulgence

Primus registratum
Re: Korca,nje Paris i vogel.

Uuu pika! Ta paskam lënë dhe ne vënd te keq me korbë! Po keshtu eshte kur del gjysem xbuluar. /pf/images/graemlins/laugh.gif

julka

Primus registratum

UAUUUU te gjithe i thate midis jush vetem mendime per parisin e vogel nuk shprehet!Apo gaboj??? Nese per mua nga ana ekonomike eshte pak e veshtire per ta arritur por nga ana kulturore dicka behet

Indulgence

Primus registratum

Na meee tiii, Zhulkëëë! Çar do na bësh te na shpëtosh Parisin e vogel nga ana kulturore me? Do na thuash gjëkafshë konkretikisht me? /pf/images/graemlins/pickellonja.gif

eniad

Forumium maestatis

/pf/images/graemlins/eek.gif /pf/images/graemlins/eek.gif /pf/images/graemlins/eek.gif <font color="brown"> Nga ana kulturoreeeee /pf/images/graemlins/eek.gif /pf/images/graemlins/eek.gif . Une nuk e di se nga je Juliana, por kjo eshte gjeja e fundit qe duhet te jete problem per Korcen. Nuk ka qytet ne Shqiperi mos ua kete zili korcareve per pasurine kulturore e shpirterore qe kane. Nuk ka gezim ku mos te kendohet e pakta nje serenate korcare. Edhe si njerez jane te shkelqyer. Disa nga miqte e mi me te mire jane korcare dhe une i dua jashte mase /pf/images/graemlins/wub.gif.
Nje puthje per gjithe korcaret ketu /pf/images/graemlins/kiss.gif , me ndonje perjashtim /pf/images/graemlins/laugh.gif se s'i puth dot ata qe s'i njoh edhe po te jene korcare /pf/images/graemlins/laugh.gif /pf/images/graemlins/lol.gif
</font>

MLK

Primus registratum

Sot ke von gjo buzekuq ti apo /pf/images/graemlins/laugh.gif je lisho /pf/images/graemlins/tipsy.gif

dahlia

Grupi i të çmëndurve!

Debora zbardhi malet e
dhe fushat tatepjete
njerezia nuk po dalin me
dhe bota eshte e shkrete

Eeeee te poshter edhe kenget i keni te bukura /pf/images/graemlins/wave.gif /pf/images/graemlins/wave.gif

MLK

Primus registratum

Normal, jane kenge me muzike franceze, thuajse te gjitha serenatat korçare kane melodi franceze! Biles kur kam degjuar serenata ne France u çudita e thashe qe ne na paskan kopju keta dreq! Kur u kujtova se kane qene pushtues ca kohe ne Korçe, aty bera lidhjen /pf/images/graemlins/laugh.gif
Gjithsesi mbeten teper te kendeshme e gazmore si serenata.

Indulgence

Primus registratum

Meqë po na afrohet "happy hour" neve ketej:
Kurukullisni kade
Bëni qejfin tamam
Se qejfi ësht' i ëmbël
Nuk blihet o me para

Ika te xbukurohem per te rrokullisur kade sonte /pf/images/graemlins/pickellonja.gif

ENI! Ti mund te kishe me ndonje tjeter, po une e mora personalisht /pf/images/graemlins/wub.gif /pf/images/graemlins/kiss.gif.

MLK

Primus registratum

Ate e diskutojme, po na more monopolin e receptionit te te puthurave qe u dergun ne drejtim te bashkesise se AF-se /pf/images/graemlins/laugh.gif Bofsh qef sone anej ka mehalla juj, une svij dot se ketu ka disa pellom bore, ka ngri rruga, ne me e keqia kom perplas kerrin sot /pf/images/graemlins/laugh.gif

Indulgence

Primus registratum

OK! Ftesa eshte "Open Ended" /pf/images/graemlins/wink.gif Ketej eshte ngrofet, 52F. S'kemi pare akoma dimer sivjet.

Shpresoj mos e kesh perplas vertet kerrin! N.q.se po, merre si mesazh qe vertet ka ardh koha per ate Infinitin FX. /pf/images/graemlins/angel.gif

MLK

Primus registratum

falemners prej teje per ngushellimin, e falemners qe ma gjete zgjidhjen per kerrin e thym, mire qe nuk thyva kaptinen goce, se do me keshilloje me von kaptine Lexus ti /pf/images/graemlins/laugh.gif

Indulgence

Primus registratum

Jo, Lexus m'kaptin jo, se s'te duam me tipare aziatike! /pf/images/graemlins/laugh.gif Te dum kaptin Benz, BMV ose Cadillac. /pf/images/graemlins/laugh.gif

MLK

Primus registratum

syte me bisht si Lexsus, deri te mesi solid e i fuqishem si Benz, ka mesi e poshte i modh si Cadillac /pf/images/graemlins/lol.gif /pf/images/graemlins/lol.gif

eniad

Forumium maestatis

<font color="brown"> /pf/images/graemlins/eek.gif /pf/images/graemlins/eek.gif Oboboooooooo c'qenka bereee ketuuuuu. Po dy dhafka thashe me /pf/images/graemlins/laugh.gif.

Zhilalo /pf/images/graemlins/wub.gif, aje korcarke ti, je /pf/images/graemlins/laugh.gif, atehere e kisha puthjen per korcaret une, e kisha qe e kisha /pf/images/graemlins/laugh.gif. Kush eshte korcar tamam pe juve ktu, ti /pf/images/graemlins/laugh.gif. Kshu qe puthja te shkon kryesisht tyja, pastaj te tjeret mbajne radhe edhe marrin pjesen qe mbetet /pf/images/graemlins/laugh.gif /pf/images/graemlins/lol.gif

MLK-je, une jom gjithmon e ngjyrosme se kshu dukem mo pak e shemtut /pf/images/graemlins/pickellonja.gif /pf/images/graemlins/laugh.gif, e para, e dyta s't'njof kshu qe s'ka t'puthme /pf/images/graemlins/laugh.gif /pf/images/graemlins/lol.gif .
</font>

ana karenina

Primus registratum

Iiiiii ketujaaaa /pf/images/graemlins/laugh.gif ce mo ka ardhur vera qe paskan ardhur keta pe rretheve ëëë /pf/images/graemlins/laugh.gif Ku e ke gjyshen ti me Eni? Po ti MLK kujt i ke zene deren? /pf/images/graemlins/tipsy.gif

maty

Primus registratum

pershendetje o korcare dhe jo!!!
kam pyetur kush eshte gjylja ...me thane qe quhet gjylja e mare nga piluri!!!e gjeta apo jo? /pf/images/graemlins/confused.gif

kuriopziteti per gjylen se me thoshte gjyshja do vije te te mare gjylja e mare po ri urte!!! /pf/images/graemlins/laugh.gif

eniad

Forumium maestatis

</font><blockquote><font class="small">Citim:</font><hr />
Iiiiii ketujaaaa /pf/images/graemlins/laugh.gif ce mo ka ardhur vera qe paskan ardhur keta pe rretheve ëëë /pf/images/graemlins/laugh.gif Ku e ke gjyshen ti me Eni?

[/ QUOTE ]

<font color="brown"> Moj ti, gjyshen e kam aty ku e di une /pf/images/graemlins/laugh.gif, po kam ardhur te kushoja /pf/images/graemlins/laugh.gif per pushime /pf/images/graemlins/laugh.gif .

Kusho, shpejt dhomen gati mua ti se s'do shkoj te fle ne kuzhina une /pf/images/graemlins/laugh.gif. </font>