Korca,nje Paris i vogel.

maty

Primus registratum
Re: Korca,nje Paris i vogel.

une kur shkova eren e fundit desha te blija nje paste po kisha shkuar te dentisti dhe nuk e haja dot pastaj diten tjeter ika....

maty

Primus registratum

po malken qe shiste sheqerka te kuqka jeshilka e mbani mend?

maty

Primus registratum

jo kurse une isha rufiane i thosha nenes me pare ...,me ke xhan ti mua? ajo si jo...epo blime sheqerke kurashtu...me jepte babai 30leka nga xhepi i kemishes per te blere cekokrema

ana karenina

Primus registratum

Kurashtu /pf/images/graemlins/laugh.gif e kisha harruar kete llafin /pf/images/graemlins/laugh.gif

U poooo cokokremat e pare ne Korce u bene /pf/images/graemlins/tonguee.gif

Indulgence

Primus registratum

Kete "Kurashtu-ne" s'e dinja une. /pf/images/graemlins/shrug.gif
Sailor - e dinje ti mo? /pf/images/graemlins/rolleyes.gif

maty

Primus registratum

e shikon qe ca nga ca po me kujtohen tera mua?
po ekziston apoi ja futa kot une?

ana karenina

Primus registratum
Korca,nje Paris i vogel.

Ce me s'ke besim në mua ti kshu? /pf/images/graemlins/pickellonja.gif

Qe thua ti perdoret: Epo kurashtunja... (s'jam e sigurte ne ka "t" apo jo /pf/images/graemlins/rolleyes.gif).

Indulgence

Primus registratum

"kur mos kem njeri" /pf/images/graemlins/lol.gif /pf/images/graemlins/lol.gif /pf/images/graemlins/lol.gif

dahlia

Grupi i të çmëndurve!

Para disa viteve kam shoqeruar nje grup korçaresh prej 20 a 25 veteve qe vinin ne France.
Kam mbetur shume e prekur nga ky udhetim i shkurter me keta pensionista qe kishin qene ne rini te vet ne liceun francez ne Korçe.Kishte nga ata qe flisnin nje frengjishte te perkryer dhe pse nuk kishin ardhur asnjehere ne France.
Njerez te mrekullueshem qe e kishin enderr te shikonin nje here Parisin. Pata fatin te takoj pleq vertete shume te dashur,me sy te qeshur me humor dhe me nje kujtese te jashtezakonshme.Faleminderit Korça

Indulgence

Primus registratum

Ashtu de Dahlia. Ta dish! Falendero S@ailor-in dhe mua se vetem ne te dy jemi pe verteti ketu. Te tjeret jane pe lepe gjoje, jo per gje po Korca nuk shikohet si ne pellembe te dores nga Poradeci i Geshtenjkes dhe ajo pe Cangonji-Lumalasi ka ikur qe bebke. Ja faqken ku e kam, gati /pf/images/graemlins/pickellonja.gif.

ana karenina

Primus registratum

Une e dinja qe jeni mysafireprites te mire juve korcaret me Indu /pf/images/graemlins/rolleyes.gif

Indulgence

Primus registratum

Jemi me jemi mysafirprites! Ju ngopim dhe me lakror kur na vini. Hiç mos ki dyshim! Po jemi dhe kunjaxhinj ama. Ta futim nga një të cëmbithur! Ce çare! /pf/images/graemlins/tonguee.gif