Korca,nje Paris i vogel.

T[]

Forumium praecox
Re: Korca,nje Paris i vogel.

gjithe pellgu i mitropolise ketu qenka mbledh e:)sailor do vish ketej nga una se kam marr me vete raki mani boboshtice e kthejme nga nje gote si qemoti

Legjionixx

Forumium maestatis

Dua nje serenade,ka kush e kendon ketu, /pf/images/graemlins/rockband.gif /pf/images/graemlins/rockband.gif

Marathonman

Primus registratum

kam kaluar nepermjet Korqes , prandaj mundem te them ;
HA,HA,HA,HA,HA,HA,HA,HA,HA,HA,HA,HA,HA,HA,HA,HA,HA,HA,HA

Indulgence

Primus registratum

Gjylja është gjalle e gëzuar ne maje te Amerikës, mos ia qaj hallin... E kam parë une për ty. /pf/images/graemlins/lol.gif

Debore e akull ë? Po bëre ekurushka mo?! Se ajo rruga tënde ka qene më e mira e mallës per atë pune...

Po dyqani i Bitijes i kishte ato trotuarkat e vockla ne te dy anet, se kam merak aman, si e zënë rradhen dynjaja tashi? /pf/images/graemlins/laugh.gif

Rrofsh per te rejat nga Parisi ynë. /pf/images/graemlins/kiss.gif

ana karenina

Primus registratum

Uëëë si më paska shpëtuar mua kjo tema /pf/images/graemlins/eek.gif

U bëkan qefka këndezaj /pf/images/graemlins/smile.gif Indu di të punosh me grep ti me si korçarkat njëherë e një kohë ne guri i deriçkës ose në penxhere?

Jo vetëm paçe po as pasta ne bonboneria s'bënin më /pf/images/graemlins/cry.gif

maty

Primus registratum

</font><blockquote><font class="small">Citim:</font><hr />
Gjylja është gjalle e gëzuar ne maje te Amerikës, mos ia qaj hallin... E kam parë une për ty. /pf/images/graemlins/lol.gif

Debore e akull ë? Po bëre ekurushka mo?! Se ajo rruga tënde ka qene më e mira e mallës per atë pune...

Po dyqani i Bitijes i kishte ato trotuarkat e vockla ne te dy anet, se kam merak aman, si e zënë rradhen dynjaja tashi? /pf/images/graemlins/laugh.gif

Rrofsh per te rejat nga Parisi ynë. /pf/images/graemlins/kiss.gif

[/ QUOTE ]

e njoh une kete emer!!!!
kush eshte gjyla e pe nga eshte!!!!

hawk

Primus registratum

Pershendetje te gjithe korcareve.
Keni me te vertet nje qytet te mrekullueshem.
kam qene 4 here dhe besoj se do e vizitoj perseri.Pak qytete ne Shqiperi ja vlen ti vizitosh si turist,pervec atyre bregdetare.Korca eshte nje nga ato.
Pershendetje nga nje shkodran.

ujku81

Primus registratum

Pervec kesaj dhe njerezit jane shume te mire. Une kam patur te bej sidomos ne marredhenie pune dhe jane shume punetore dhe korrekte.

Indulgence

Primus registratum

Gështenjkëëë! Po ë me ti. Ce të shpëtovi kjo tema gjer tashi?
Po që s'di të punoj iç me grep me korbë! Ato çupat e mallës të tëra punonin dhe ca e kishin dhe me normë, ce ju vinte mamaja ne oren 3 nga puna dhe iu kontrollonte me kanonkë sa kishin avancuar drejt mbarimit te pajës, dhe çoku e anin nga nje dackë vëzhitur turinjve. Lere, lere. Jo me, jooo! Une ose losnja futboll me djemkat, ose isha majë biçikletave, dhe çdo dite kisha dhe stervitje, ce isha sportistkë me.

Jakline! Po si s'e nje Gjylen, me aman! Karshi fare me shkollen e nates me! Dhe hynte gjithjë pa rradhe në kur vinte qumshi ne Bitija. E me dhe ti tashtijaaaa!

ana karenina

Primus registratum

Mire me mire, nje pyetje te bera, ce mos di une qe /pf/images/graemlins/laugh.gif

Edhe une ashtu maje pjeshkes rrinja sa here vinja ne Korce se te bacja e komshies vinte e nje djalke tjeter qe e kisha qef e e shikonja qe atjeja /pf/images/graemlins/devil.gif Mire mire ti, mua me thoshin komshijet "erdhi kjo e terbuara" ce cupat e tyre benin pajen ne shpi kur une loznja jashte me topaluftash, topat ishin gurre qe ua hidhnim atyre te pallatit perballe /pf/images/graemlins/laugh.gif

maty

Primus registratum

po juve pe korce ini me cupka?

une kete gjylen e mbaj mend si emer e di qe ishtre nje plake...po nuk me kujtohet se pe nga ishte e mora mami8n ne tel po nuk pergjigjet se jam e sigurt qe ajo e njeh gjylen

Indulgence

Primus registratum

Jaklinkë! Po lere me Gjylen dhe ti, aman, ce s'ishte kaq e rendesishme...

Gështenjkë! E ke arruar Korçarçen mooooj! I thonë bashtë me, dhe lojëluftash... Neve s'kishim pallate nga malla tonë, dhe losnim lojëluftash me topa pe vërteti, që kur na karciteshin nga bashta e Ndrekos, aha, qaje 100 lekshin. Po me kurukutiçkë, cingla, symbyllka dhe me komant, losnit juve me?!
E me eeee. Vinit juve pe Tirane gjithe pordhë dhe na gjuanit djemkat. /pf/images/graemlins/pickellonja.gif

maty

Primus registratum

une losnja me kemecalke!!!keto me keto pe tirane qe kishin frike edhe nga hija e tyre ....gjithe pordhe po prap ne na deshin djemkat se ne loznim futboll me ata ne hypnim ne maje te pemes ...... /pf/images/graemlins/laugh.gif

Indulgence

Primus registratum

E me, këmbëçalkë, ose me plloçkë. Po djemkat që bënin ashikë, llastika per të vrarë rabeckat dhe fuga, të mbahen mënt? /pf/images/graemlins/cool.gif

maty

Primus registratum

edhe une kisha ashike e lonja me kushrine ...e aTIJ I VINTE INAT SE AJ MERJA TE GJITHA KOPSAT UNE

ana karenina

Primus registratum

Jo me ce s'jam pe Tirane une, kush tha??? Edhe ne Tirane per pushime vinja, kam bredhur shume e vogel une me, ehuahaa /pf/images/graemlins/tipsy.gif

Ai djalka qe shikojna une pe peme ishte pe Vlore, edhe ai me pushime vinte ne gjyshja e vet /pf/images/graemlins/laugh.gif Nje pe Korce qe me pelqente kur isha 10 vjec ishte gjysme jevg, ia thoshin emrin Shela, Marsel gjate /pf/images/graemlins/devil.gif /pf/images/graemlins/lol.gif

Me kembecalka kam lojtur si dreqi, edhe me symbyllka /pf/images/graemlins/wub.gif