Korca,nje Paris i vogel.

Indulgence

Primus registratum
Re: Korca,nje Paris i vogel.

Ce o, ketu do të ta them unë. Si qe ay llafi /pf/images/graemlins/rolleyes.gif? Ta marrin vesh une, ti dhe gjysma e Korces! /pf/images/graemlins/pickellonja.gif

Indulgence

Primus registratum

Mu peballe, nje Gylen, qe hynte pa rradhe ne dyqani i Bitijes dhe Petriken qe i binte mandolines/buzukut... Edhe edukatore Alisen, ngjitur me shkollen e nates... dhe me kete rast, mu kujtua ajo shptrehja... "Ike more, qe m'i ke dhembet si shkolle nate" qe ta dedikoj ty /pf/images/graemlins/lol.gif. Pastaj ne fund te rruges, ishte mesuse Donika... Do më? /pf/images/graemlins/pickellonja.gif

Indulgence

Primus registratum

Po ce gënjeve mo?! Asnje nga ata nuk nje mo! Po ku gjendet shkolla e nates me guglle mo...

Ruga tënde te nxirrte në Agimi dhe Moska, timja ishte ngjitur dhe te nxirrte ne Kinema Morava... Mos na bëj asha mallën tashti /pf/images/graemlins/cry.gif Rrezik do kemi lojtur me symbyllka ndonjerë, ose te pakten do kemi mbajtur rradhen per qumesht ose djathe ne Bitija... /pf/images/graemlins/idea.gif

Uuuu, tashi e pashe qe kishe shkrojtur. Na fal 5% /pf/images/graemlins/laugh.gif

Indulgence

Primus registratum

Une, në kalldrëmi... Atehere ti i bie te jesh ne blloku midis ushqimores (Rashi Mustaka) dhe bukes... Perballe bukes ishte Ornela, ngjitur me buken ishte Lisaveta, me poshte Bitija me tre djemte (Zamiri, Armandi dhe Juli)... He, se me lodhe!!!

bebi

Primus registratum

</font><blockquote><font class="small">Citim:</font><hr />
un e kisha shpine ne shkolla e nates. fiks.

[/ QUOTE ]

prandej s't'merr kush, t'ka dal nami i keq prej ksaj shkolls /pf/images/graemlins/lol.gif

ps: mos m'thuj se gjoni ka ken nxans te kjo shkolla se me mbet pishmOn per tan jeten /pf/images/graemlins/laugh.gif

bebi

Primus registratum

/pf/images/graemlins/lol.gif na i vune edhe emen prestigjoz tesh demek.

mos me ban me ba pytje ma, bjeri shkurt.
gjoni ishte i paudhi eee.

bebi

Primus registratum

/pf/images/graemlins/lol.gif ca ke q1 ban si profesor , se as futbollist taman taman s'je. /pf/images/graemlins/tonguee.gif

bebi

Primus registratum

kullufruq m'marrc t'kqijat e pleqnis (kur t'me vijne) .

rritem un cke ti, dhe ta baj me dore kur ti te jesh tuj lujt domino me pleqt e tjere, e un te dal per akullore /pf/images/graemlins/goofy.gif

bebi

Primus registratum

</font><blockquote><font class="small">Citim:</font><hr />
Ej - Doni perkthys ju te dy mo? /pf/images/graemlins/laugh.gif

[/ QUOTE ]

ndihmo futbollistin me u stervit se un ika ne basket /pf/images/graemlins/laugh.gif

/pf/images/graemlins/wave.gif

bebi

Primus registratum

/pf/images/graemlins/tonguee.gif
po un e shkreta t'a thash' q1 mos t'a merrsh me merzi pleqnin'.

se edhe pensionit ka per t'i ba numra shpejtsije nipi /pf/images/graemlins/lol.gif