Korca,nje Paris i vogel.

bona

Primus registratum
Re: Korca,nje Paris i vogel.

Lir

ti cpate qe qesh e buzeqesh kur flas une po ste pelqeu s'ke pse flet dhe mua s'me prishet puna se ca mendon ti dhe bota bashke me ty.
pastaj ty dhe mu s'na ka vene njeri me nejt me laps ne dore me i dhene tjerve nota so rri rehat.
( I hate people that do this)

pastaj sikur the do pishim i kafe bashke qe te ziheshim balle per balle.

blue22

Primus registratum

HEY!! Une jam nga Korca edhe u regjistrova pikerisht per kete teme!! Dua qe Korca te rregullohet prap edhe jam plot me shpresa. tani jetoj ne amerike po kur te mbaroj shkollen e farmacise dua te hap farmacin time ne Korce. Jo ne TIRANE po ne KORCE.. /pf/images/graemlins/wink.gif Une isha beharin e kaluar ne Korce edhe me pelqevi. e vetmja gje qe nuk me pelqevi ishte si te ngacmonin djemte!!

Ramses

Forumium praecox

Edhe une korcar jam e mendoj qe te quash korcen paris i vogel eshte eufemizem po nejse:ppSa per parafolsen me vjen keq po tani djemte per ate pune jane.Dikur ngacmonin me kitare ne dore tani me borien e ndonje makine po thelbi nuk ka ndryshuar:ppNejse mendopj se korca ka shume rruge perpara per tu bere qytet me rendesi sa pèer parisin e vogel eshte shume shume larg...

salampo

Primus registratum

Lir

ti cpate qe qesh e buzeqesh kur flas une po ste pelqeu s'ke pse flet dhe mua s'me prishet puna se ca mendon ti dhe bota bashke me ty.
pastaj ty dhe mu s'na ka vene njeri me nejt me laps ne dore me i dhene tjerve nota so rri rehat.
( I hate people that do this)

pastaj sikur the do pishim i kafe bashke qe te ziheshim balle per balle.
Dokort jam edhe uen me ty bona.Liri duhet te qeshi nje cike me shume se bohet si rrush /pf/images/graemlins/wink.gif

sa per kafen duhet ti a japesh ti se fiton me shume se ai...akoma student djali /pf/images/graemlins/laugh.gif

p.S xhan xhan lirin :kiss:

lir

Primus registratum

Dokort jam edhe uen me ty bona.Liri duhet te qeshi nje cike me shume se bohet si rrush
si rrush bohena vec per ata qe dun me na pa ashu :wub:

lir

Primus registratum

dolem nga tema me duket....Po mba era serenate korce.... /pf/images/graemlins/laugh.gif

salampo

Primus registratum

po pra ndiq keshillen e bones po them ene une me u bo si molle korce per :wub: /pf/images/graemlins/wink.gif
se mos nuk e ndjek se te :smash: :kiss:

salampo

Primus registratum

Mgjth per te mos dale nga tema historia e korces ka pasur lidhje me kulturen franceze dhe nje fare ngjashmerie eshte mese normale.
Pastaj keshtu evolon kultura e nje qyteti, shteti...duke dhene e marre nga vendet fqinje, pushtuesit, miqte...etj etj

p.s u futa prape ne teme /pf/images/graemlins/wink.gif

salampo

Primus registratum

sala_byrek.jpg

as kete nuk e gjejme ne paris...lakrorin e korces :goofy:

s@ilor, skam faj vallaj per i cope lakror ja vle i cike e hyme /pf/images/graemlins/tongue.gif

swimmer

Primus registratum

Bona nuk e kam krahasuar une Korçen me Parisin por te tjere para meje edhe vete francezet.
Shpjegimin e ka dhene NYC_GUY s ka nevoj ta jap une perseri.korca ka shume tradita dhe fjale qe jane mare nga frengjishtja e vjeter
edhe melodite e serenatave korcare jane bazuar nga serenatat franceze edhe une nuk e dija kete gje por kur erdha katu ne france e mesova

korcare o ic fare

Primus registratum

akoma sju mbushet mendja se Korça ehste Parisis i vogel?¨
Por se kemi thene vetem ne Korcaret por ata persona te licet kan vizituar edhe Parisin e dhe korçen

T[]

Forumium praecox

sailor mu bere si peci bajmka qe se shpuri byrekun ne shpi

swimmer

Primus registratum

Qyteti i Endrrave

O Korce e dashur po te kendoj kte serenate
Mall edhe brenge kur un jam larg i ndjej per ty
O Korca ime po te kendoj i permalluar
Kengen me te bukur me sy t'perlotur po t'kendoj .

Korca ime dashur per ty zgjodha
Kengen me te bukur te kendoj
kenge qe del nga zemra jon e paster
o princeshe e bukur ti ku je

kujtoj netet e bukura pranverore
rrugeve te tua me kalldrem
vajzat me nje bukuri hyjnore
na degjonin ne me mallengjim

Djem dhe vajza me ty jan dashuruar
Kenget me te bukura te kendojne
Si margaritare ti i rrite
dhe kudo qe jane ty s'te harrojne.