Korça Qyteti i Serenates Shqiptare.
Ku i kam patriotot e mi???Ka apo jo?
Ku i kam patriotot e mi???Ka apo jo?
moj ti,inat ke se spo te kuptoj...Fillimisht postuar nga sailor:
[qb]Nuk di kur ke qene per here te fundit ne Korce. Po eshte vertet per te qeshur.Fillimisht postuar nga PLANETARIA:
[qb] jo me ti...jo po te futim edhe gjith malesin ne tani....ne korce,te behemi maloke!!! :lol: [/qb]
/pf/images/graemlins/laugh.gif [/qb]
c'me kujtove Bilishtin ... asnje here s'kam qene po gjyshi nuk e hiqte nga goja ...Fillimisht postuar nga sailor:
[qb]Po ja s´me zuri syri nje fusharak. Le lushnjaret qe ia kishin mbathur me kohe po nuk kishte as fierake moj shoqe. Pale elbasanllinj eeee e durrsake eeee e lezhjane eeee. Xhan xhin kembe fusharaku verdalle. Ca dardhare, voskopojare e vithkuqare kishin mbetur vetem moj ti. Edhe drodhem njecke si qemoti pastaja, engrem e ca melcicka e kernacka kercacka e ia mbathme per ne Bilisht. Te shekonim fushen. [/qb]Fillimisht postuar nga ***Inessss***:
[qb] po he na tergo dhe ne pak te qeshim [/qb]
Fillimisht postuar nga devolution:
[QB] Sailor kapedani ja nje Brom me Raki mani, pe Boboshtice, byrazer!!! Ajde gjak edhe dhjame t'u befte!!!
Ore po leri bre cupkat te shprehen ashtu sic u vjen per mbare, ja nuk me pe mua - nuk perzihem fare. Po kane goxha diapazon bre, ehuhaaaa..., te marrin me qafe nga llafkat, vecse nuk dine ti lidhin sic duhet, se ... ju kane ngelur ato pikat e drejtshkrimit, si hala peshku ne gryke, prandaj edhe nuk i perdorin, (jo se ... nuk dine ti perdorin, mos na keqkuptojne.)
Me detyrove te qesh me kete postimin tent.
Gjith te mirat byrazer
:wink:
Ke zgjedhur vend te gabuar per te shprehur pikepamjet personale.KORCA REPUBLIKE!!!
Hasta la vista!!!
me respekt,
devolution
sepse korcaret meritojne me shume respekt!!!
a qenke ai dmth...aq me mire.. e sju tha njeri te na ndiqnit,por do ju lutesha e mos kundershtonit ne kete menyre,ndoshta e kam gabim qe ju them qe se kemi zakon te ziremi ne korçaret,po e shikoj qe ziren te tjeret per korçaret...Fillimisht postuar nga sailor:
[qb]Eh sa gabime ke ne kete postim moj cupeze. Me ty to loznja njere me basma po c´e do s´kam moshen te te ndjek me vrap. [/qb]Fillimisht postuar nga PLANETARIA:
[qb] moj ti,inat ke se spo te kuptoj...
apo sgjen dot prova ti hesdhesh poshte...
e ri urte pastaj...se ne kulturen korçare sikur nuk kemi zakon te ofendojem njeri tjetrin ne...ti spo e mar vesh nga po zbret ne te vertet...
gjith te mirat
pershendtej te gjithve... [/qb]
dashke e mobilizim ti...mire ta kane bere ty me keto fjale qe thua...Fillimisht postuar nga devolution:
[qb] Sailor kapedani ja nje Brom me Raki mani, pe Boboshtice, byrazer!!! Ajde gjak edhe dhjame t'u befte!!!
Ore po leri bre cupkat te shprehen ashtu sic u vjen per mbare, ja nuk me pe mua - nuk perzihem fare. Po kane goxha diapazon bre, ehuhaaaa..., te marrin me qafe nga llafkat, vecse nuk dine ti lidhin sic duhet, se ... ju kane ngelur ato pikat e drejtshkrimit, si hala peshku ne gryke, prandaj edhe nuk i perdorin, (jo se ... nuk dine ti perdorin, mos na keqkuptojne.)
Sailor, si vete regjizura byrazer?! ( edhe perdor mbrojtesa mik, se ... kane evoluar kohet)!!! [/qb]