Korça Qyteti i Serenates Shqiptare.

Prodigychild01

Primus registratum
Re: Korça Qyteti i Serenates Shqiptare.

Bulevardi i Korces,
ka vajza pa mase,
Dalin e shetisin,
pa lejene e mamase.

Hipin ne Bicikleta,
veshin paliceta,
dhe ta bejne me dore,
adio tungjatjeta.

orbit

Primus registratum

ja ku po hyn dhe nje korcare tjeter...ne linje...korca te ikur ka po te ardhur ska fare fare...se dhe ne kane ardhur pak nga kolonja e nga pogradeci s'kane te bejne me malesine...

dhe fushe bilishti nuk ka...ka maliqi...kenete te thare tip fushe...

tani me parisin sngjan fare as me te madhin as me te voglin...llafi ka mbetur...vetem per relativitet e permendim kete punen e parsit se ne krahasim te rrethet e tjera eshte yll fare:)

bLuE IcE

"""""PLANETARE""""""

Fillimisht postuar nga sailor:
[qb]
Fillimisht postuar nga PLANETARIA:
[qb] jo me ti...jo po te futim edhe gjith malesin ne tani....ne korce,te behemi maloke!!! :lol: [/qb]
Nuk di kur ke qene per here te fundit ne Korce. Po eshte vertet per te qeshur.

/pf/images/graemlins/laugh.gif [/qb]
moj ti,inat ke se spo te kuptoj...
apo sgjen dot prova ti hesdhesh poshte...
e ri urte pastaj...se ne kulturen korçare sikur nuk kemi zakon te ofendojem njeri tjetrin ne...ti spo e mar vesh nga po zbret ne te vertet...
gjith te mirat
pershendtej te gjithve...

devolution

Primus registratum

Sailor kapedani ja nje Brom me Raki mani, pe Boboshtice, byrazer!!! Ajde gjak edhe dhjame t'u befte!!!
Ore po leri bre cupkat te shprehen ashtu sic u vjen per mbare, ja nuk me pe mua - nuk perzihem fare. Po kane goxha diapazon bre, ehuhaaaa..., te marrin me qafe nga llafkat, vecse nuk dine ti lidhin sic duhet, se ... ju kane ngelur ato pikat e drejtshkrimit, si hala peshku ne gryke, prandaj edhe nuk i perdorin, (jo se ... nuk dine ti perdorin, mos na keqkuptojne.)
Sailor, si vete regjizura byrazer?! ( edhe perdor mbrojtesa mik, se ... kane evoluar kohet)!!!

bebivogel

Forumium maestatis

[qb]
Fillimisht postuar nga ***Inessss***:
[qb] po he na tergo dhe ne pak te qeshim [/qb]
Po ja s´me zuri syri nje fusharak. Le lushnjaret qe ia kishin mbathur me kohe po nuk kishte as fierake moj shoqe. Pale elbasanllinj eeee e durrsake eeee e lezhjane eeee. Xhan xhin kembe fusharaku verdalle. Ca dardhare, voskopojare e vithkuqare kishin mbetur vetem moj ti. Edhe drodhem njecke si qemoti pastaja, engrem e ca melcicka e kernacka kercacka e ia mbathme per ne Bilisht. Te shekonim fushen. [/qb]
c'me kujtove Bilishtin ... asnje here s'kam qene po gjyshi nuk e hiqte nga goja ...

:kiss: :wave:

korcari12

Primus registratum

Fillimisht postuar nga devolution:
[QB] Sailor kapedani ja nje Brom me Raki mani, pe Boboshtice, byrazer!!! Ajde gjak edhe dhjame t'u befte!!!
Ore po leri bre cupkat te shprehen ashtu sic u vjen per mbare, ja nuk me pe mua - nuk perzihem fare. Po kane goxha diapazon bre, ehuhaaaa..., te marrin me qafe nga llafkat, vecse nuk dine ti lidhin sic duhet, se ... ju kane ngelur ato pikat e drejtshkrimit, si hala peshku ne gryke, prandaj edhe nuk i perdorin, (jo se ... nuk dine ti perdorin, mos na keqkuptojne.)

Me detyrove te qesh me kete postimin tent.
Gjith te mirat byrazer
:wink:

bebivogel

Forumium maestatis

Tema spostohet ne kategorine *Shqiperia* ... meqe te tera temat per qytetet ndodhen ne kete kategori

gavros

Primus registratum

prape levizem
derman skemi, por te pakten jemi te paret /pf/images/graemlins/smile.gif

gavros

Primus registratum

re Dare ne Selanik je dhe svete ta shikosh Korcen?!
cte bejme ne qe jemi ne fund te dynjase
le qe kur sa here vete ne Selanik me duket sikur jam ne Korce. Selaniku eshte bere Korca e dyte, ne cdo vend te vije vetem korcare takoje
por eshte bukur /pf/images/graemlins/smile.gif
te kam zili byrazer

:wave:

korcari12

Primus registratum

Po sna u ndave ti {BeBa* neve KORCARVE, te eshte fiksuar o e heq temen tone qe ande o ska, lere teme aty ku eshte se ska as e nje gje te keqe.
PERSHENDETJE. :wink:

devolution

Primus registratum

Kujdes me sulme dhe ofendime!! Te kjo zone jane te gjitha temat mbi qytetet e shqipersie dhe gezon nje status me te mire se zona ku ishte tema.
Uroj te kuptohemi.

devolution

Primus registratum

REVOLUCIONI filloi, jeni te mirepritur te merrni pjese ne: "Korca qyteti i serenatave dhe ... i revolucionit ne AF!!! (II)" te Fjala Ime Per Permiresimin e Forumit.

LONG LIFE TO THE REVOLUTION!!!

P.S.: ... Nuk kemi lindur te barabarte, ... te jemi te barabarte!!!

devolution

Primus registratum

Anti-revolucioni ne Af dhe... korcaret e neperkembur te AF!!!

citim:Agreus
--------------------------------------------------------------------------------
Mos flisni duke u nxituar ju lutem se ne ate zone jane te gjithe temat per qytetet e shqiperise Fieri Vlora Tirana Kruja etj etj...
shkoni e i shihni me vemendje atje i keni, nuk ka persekutim.
Ky problem eshte i mbyllur dhe ju lutem respektoni dhe ata qe mundoheni ti ofendoni. Nuk e kane per borxh!!
Tema mbyllet!! ju lutem mos abuzohet me kete pike.
Mos hapni tema te reja pa mbarim.

p.s. Temen nuk e ka "kycur" njeri e keni te zona Shqiperia qe eshte zone me e nderuar se ajo e anetareve te forumit ku ishte me pare tema!!

--------------------------------------------------------------------------------

Si ... nuk ka persekutim?! Shkodra ka nje Teme te terrenper veteme nentemat e saj, dhe ... BRAVO!!! ju qofte, kjo teme nuk eshte te shqiperia, apo e kam gabim.
Ne faktikisht, nenkuptoj korcaret, e kemi nje nen teme ne shqiperia "KORCAAAAAAAAAAAAAAA", nuk na duhen dy tema ne te njejten faqe, une nuk po e them kete, ... ju ta mbyllni ate teme,(moskeqkuptohemi, se ju edhe e beni -nuk cuditem aspak)!!!

Une po flas duke iu nxituar?! Po jo bre byrazer, ju mos u shprehni vrapimthi se une vertet po shpreh nje mendim timin; perbrenda kornizave te censures ne AF te diktuar prej JU, "Zoterve te AF", "te Urrteve", "te Medhenjeve"; une nuk po flas une po shkruaj!!!Me vjen keq le te jemi realiste me kembe ne toke dhe ... jo me gjymtyret e poshtem perpjete.

Pse ne duhet te jemi ne nje faqe me terre qytetet e tjera, me dy nen tema? NQS ju moderatoret shume thjesht do te mund ta kthenit temen ne fjale atje ku ka lindur, gjithcka mbyllej per mire ashtu sic u mbyll dhe heren e pare, dhe harrohet ky "muhabet". Une nuk mendoj se ndonjerit prej moderatoreve u mungon logjika, perkundrazi, nganjere sikurse dhe ne te tjereve, kemi ato "shkarrjet" e momentit.

P.S.: Tema eshte "kycur" per here te dyte, dhe se cila eshte zone me e respektuar ate e zgjedhim ne shkruajme ne ato zona. Mos ju dukemi gje placka te tregu i veshjeve te perdorura, ... te na plasni ku ju intereson juve?!

And ... REVOLUTION GOES ON AND ... ON!!!
LONG LIFE TO THE REVOLUTION!!!

gezim lame

Primus registratum

Shkodra eshte nje nenforum qe eshte i PAVARUR dmth ka administrim me vete dhe nuk varet fare nga administrata e AFse(pse eshte ceshtje tjeter)
Per ketu ne kete zone psh per Tiranen ka nja 7 tema. Gjithashtu dhe per Korcen keni te drejten te hapni sa te doni (foto te korces, arkitektura, historia, kenge etj etj..) nuk do ju ndaloje njeri!!

Uroj ta mbyllni me kaq dhe mos mbytni AFne me flood temash!!

J.P

Primus registratum

sepse korcaret meritojne me shume respekt!!!
.................................

:thumbsup:

blendiys

Primus registratum

KORCA REPUBLIKE!!!

Hasta la vista!!!

me respekt,
devolution

sepse korcaret meritojne me shume respekt!!!
Ke zgjedhur vend te gabuar per te shprehur pikepamjet personale.
Pac fat!!

bLuE IcE

"""""PLANETARE""""""

[qb]
Fillimisht postuar nga PLANETARIA:
[qb] moj ti,inat ke se spo te kuptoj...
apo sgjen dot prova ti hesdhesh poshte...
e ri urte pastaj...se ne kulturen korçare sikur nuk kemi zakon te ofendojem njeri tjetrin ne...ti spo e mar vesh nga po zbret ne te vertet...
gjith te mirat
pershendtej te gjithve... [/qb]
Eh sa gabime ke ne kete postim moj cupeze. Me ty to loznja njere me basma po c´e do s´kam moshen te te ndjek me vrap. [/qb]
a qenke ai dmth...aq me mire.. e sju tha njeri te na ndiqnit,por do ju lutesha e mos kundershtonit ne kete menyre,ndoshta e kam gabim qe ju them qe se kemi zakon te ziremi ne korçaret,po e shikoj qe ziren te tjeret per korçaret...
te pakten
mos hidhni podhte kulturen qe ka pasur,ndoshta tani se ka e aq,po korça eshte qyteti me me kulture besoj...nga ajo ane
edhe pse ne qe flasim ketu,po tregojme te kundertat me keto qe themi,se sjemi te sakte te mbrojme identitet....

bLuE IcE

"""""PLANETARE""""""

Fillimisht postuar nga devolution:
[qb] Sailor kapedani ja nje Brom me Raki mani, pe Boboshtice, byrazer!!! Ajde gjak edhe dhjame t'u befte!!!
Sailor, si vete regjizura byrazer?! ( edhe perdor mbrojtesa mik, se ... kane evoluar kohet)!!! [/qb]
dashke e mobilizim ti...mire ta kane bere ty me keto fjale qe thua...
i shave çupkat,tani hidhu perpjete per ndihme... :lol: