Korça Qyteti i Serenates Shqiptare.
Ku i kam patriotot e mi???Ka apo jo?
Ku i kam patriotot e mi???Ka apo jo?
Klikoni per ta degjuar, ose perdroni "save target as" per ta marre:Fillimisht postuar nga NYC_GUY:
[qb]Une e kam te incizuar ne nje kasete nga SHqiperia qe parra 10 vjeteve po nuk eshte cilisia e mire . Ne fakt nuk me ka shkuar ne mendje ta kerkoj ne internet po besoj se duhet te jete ne kazza . Nqs e gjej do te them , eshte me vertete e bukur sidomos ajo pjesa ku ecen drejt elikopterit dhe e vrasin. [/qb]Fillimisht postuar nga B.E.N:
[qb] GEZUAR KRISHTLINDJEN DHE NJE VIT TE RI TE MBARE TE GJITHEVE (SHENDET & PARA /pf/images/graemlins/laugh.gif )
NYC_GUY me kujtove melodine e "Xhos Profesionistit" qe me pelqen shume dhe kam nja 5 vjet pa e degjuar. Mund te me thuash me cfare titulli ta kerkoj ose kush e ka bere a kenduar ndonje version te moderuar?
Pershendetje :wave: [/qb]
hajt me trashegime nuseFillimisht postuar nga GLAMOR:
[qb] Kjo eshte nje version paksa ndryshe nga ai i yti, por ndoshta it will bring it back /pf/images/graemlins/smile.gif
Na qenke veshur moj me te bardha
krahe per krahe me tjetrin
lot e kercen
dhe une i mjeri moj ne nje qoshe
do te rri dhe do vajtoj perjete
Jo jo une s'kam ardhur
te te shqetesoj
por une kam ardhur
te te them te trashegohesh
Dhe une te erdha moj ty ne dasem
e te dhurova nje karajfil
dhe ta vendosa ne mes te flokeve
e ta dhash ty moj si per kujtim
Jo jo une s'kam ardhur
te te shqetesoj
por une kam ardhur
te te them te trashegohesh [/qb]
Mos ja vini re parafolesit se ende i ka mbetur flashi i aparatit fotografik nder sy.Fillimisht postuar nga HIGHLANDERSS:
[qb] korca qytet i sarandes bahhhhhhh tani po e degjoj nejse gjithcka ben vaki
/pf/images/graemlins/tongue.gif /pf/images/graemlins/tongue.gif [/qb]
Po ti ere ca do n Korce kur ti je nga Ana tjeter e Shqiperise ...Fillimisht postuar nga HIGHLANDERSS:
[qb] korca qytet i sarandes bahhhhhhh tani po e degjoj nejse gjithcka ben vaki
/pf/images/graemlins/tongue.gif /pf/images/graemlins/tongue.gif [/qb]
Hi B.E.N /pf/images/graemlins/wink.gifFillimisht postuar nga B.E.N:
[qb] Hi :wave: Majestic [/qb]
Rrofsh Djep :thumbsup:Fillimisht postuar nga Djep:
[qb]Klikoni per ta degjuar, ose perdroni "save target as" per ta marre:Fillimisht postuar nga NYC_GUY:
[qb]Une e kam te incizuar ne nje kasete nga SHqiperia qe parra 10 vjeteve po nuk eshte cilisia e mire . Ne fakt nuk me ka shkuar ne mendje ta kerkoj ne internet po besoj se duhet te jete ne kazza . Nqs e gjej do te them , eshte me vertete e bukur sidomos ajo pjesa ku ecen drejt elikopterit dhe e vrasin. [/qb]Fillimisht postuar nga B.E.N:
[qb] GEZUAR KRISHTLINDJEN DHE NJE VIT TE RI TE MBARE TE GJITHEVE (SHENDET & PARA /pf/images/graemlins/laugh.gif )
NYC_GUY me kujtove melodine e "Xhos Profesionistit" qe me pelqen shume dhe kam nja 5 vjet pa e degjuar. Mund te me thuash me cfare titulli ta kerkoj ose kush e ka bere a kenduar ndonje version te moderuar?
Pershendetje :wave: [/qb]
http://members.lycos.co.uk/lulishtja1maji/
Le Professionnel - Ennio Morricone
[/qb]![]()