Korça Qyteti i Serenates Shqiptare.
Ku i kam patriotot e mi???Ka apo jo?
Ku i kam patriotot e mi???Ka apo jo?
korcar jemi por sjetojm ne korc.Fillimisht postuar nga just guru:
[qb] Bravo Korcare dhe Korcare. Ore po shikon ti qe paskagoxha Korcare ketu. Edhe une nga Korca jam dhe ne Korce jetoj. A ka ndonje tjeter qe jeton ne Korce, se mbase takohemi? [/qb]
po i vetmi po na dukesh.Fillimisht postuar nga just guru:
[qb] Domethene jam i vetmi qe postoj nga Korca e? [/qb]
Fillimisht postuar nga Nella:
[QB] Confidential-
Si ke njohur mire; ta thom une /pf/images/graemlins/wink.gif Jane thengjinj te mbuluar korcaret. Per bese, meshkuj me zuzare nuk gjen gjekundi, por eshte pikerisht kjo gje qe i ben MESHKUJ. Sa per cupkat, i thone nje fjale "fshati qe duket nuk do kullaus"--e merr me mend besoj. Sa per ate shprehjen, nuk e kemi moderuar por plotesuar. E shtena e pare eshte "o korcare, o hic fare" ndersa e dyta "po ngele pa gje fare, merre korcare" Dmth ngado qe te kthehesh i njejti "mallkim" te ze--
korcare! /pf/images/graemlins/smile.gif
U te hengert mortja ty moj , na berre dhe zuzare pa le .......lol.
Ne fakt une fjalen zuzarre do ta zevendesoja me fjalen qeflij , se pastaj sic e thote dhe kenga
Rrokullisni kadet
Beni qejfin tamam
se nela dmth vajzat behen plaka
rinia moj nuk vjen me
Tani kjo shoqja jo Korcare qe nuk na ka thene as nga eshte ka takuar ndonje cun mamaje , te bute dhe ate pershtypje ka , po s ka problem ' te bute jemi ne te bute...... "
"Fshati qe duket s do kallauz " po s qe fshat llafazan hallall qumshi pluhur ja vlen , po po qe nga ai fshati qe ger ver tere diten aman e aman ....... me mire shkoj kap ndonje ande nga Barci ose Tvorani.
Epo bari i thate djeg edhe te njomin. Sidoqofte njerez "shume te mire korcaret", vetem se jane ca si shume korcare dhe grate i kane nje cike si llafazaneFillimisht postuar nga NYC_GUY:
Tani kjo shoqja jo Korcare qe nuk na ka thene as nga eshte ka takuar ndonje cun mamaje , te bute dhe ate pershtypje ka , po s ka problem ' te bute jemi ne te bute...... "
"Fshati qe duket s do kallauz " po s qe fshat llafazan hallall qumshi pluhur ja vlen , po po qe nga ai fshati qe ger ver tere diten aman e aman ....... me mire shkoj kap ndonje ande nga Barci ose Tvorani. [/QB]