Korça Qyteti i Serenates Shqiptare.
Ku i kam patriotot e mi???Ka apo jo?
Ku i kam patriotot e mi???Ka apo jo?
Ne Mass jam qe mos qofshaFillimisht postuar nga korcari12:
Ore byrazer ne c'shtet te Amerikes ndodhesh ti, se do dalim bashke ta pime nga nje kafe.... :wave: [/QB]
byrazer le e kam dhiere!!! e pranoj!!!Fillimisht postuar nga korcari12:
[qb] Ore {devolution* :book: po ike meso te flasesh nje here dhe pastaj ajde dhe na thuaj ndo nje budallallek [/qb]
OK byrazer hajde se sprishemi per nje llaf goje, vetem pranoje qe ishe i pire, dhe tja marim nje serenate me qithare... :wink: :wave:Fillimisht postuar nga devolution:
[qb]byrazer le e kam dhiere!!! e pranoj!!!Fillimisht postuar nga korcari12:
[qb] Ore {devolution* :book: po ike meso te flasesh nje here dhe pastaj ajde dhe na thuaj ndo nje budallallek [/qb]
Po ti tall B***** me mua ketu more vogelush. Ku qendron ajo dobesia ime se duhet te shkoj te mesoj te flas une. Ti hap fjalorin dhe zgjero njohurite e tua foshnjore. Apo se ulem pak cerdhen e skipetareve te mass. E pastaj...
E di c'ke ti byrazer, a s'ja merr nje serenate me qithare dhe ... e harrojme kete muhabet!!!
Ajde bucko, dhe ... heren tjeter respekt per "pleqte".
P.S.: sa kam shkruar une per Korcen ne kete faqe s'kane shkruar te terre bashke. [/qb]
Ne fakt, ... (te mendohem pak), ne kemi nje fjalor te crregullt, pa lidhje, te pakujtueshem, ku germat jane zvendesuar me tituj serenatash, dhe ... rralle, kur mundohemi ti rralisim "germat" sipas rradhes, arrijme ta bejme - por..., jo te ulet.Fillimisht postuar nga ***Inessss***:
[qb] sa fjalor te ulet qe paska kjo faqja!!!! [/qb]
Kur ka fjalor te ulet,perse shkruan atere?Shif rrugen.Fillimisht postuar nga ***Inessss***:
Hi Patriote, nuk dua tju kundeshtoj idete tuaja,se c'do njeri munt te shprehet ne menyren qe ai deshiron, po do ishte mire qe si Korcare qe jemi te ruajme nje fjalor te paster, besoj se nuk me keq kuptoni, ju uroj te gjithve, fat, shendet dhe PARA :thumbsup:Fillimisht postuar nga Juir:
[qb]Kur ka fjalor te ulet,perse shkruan atere?Shif rrugen. [/qb]Fillimisht postuar nga ***Inessss***: