Korça Qyteti i Serenates Shqiptare.

J.P

Primus registratum
Re: Korça Qyteti i Serenates Shqiptare.

Brava Korcaaaaaaaaaaaaaaa!
Une sa kam hyre ne ALBFORUM dhe kur pashe kete tem mu be qejfi jashte mase. Une jetoj ne Korce dhe i pres qe te gjithe anetaret dashamires te Korces te mblidhemi nje here ne Korce dhe bejme nje *BIG PARTY*! He cfar mendoni?

butterfly

Primus registratum

Fillimisht postuar nga neurosis:
[qb]
P.S.: m.q.s. rra fjala, ai Hektori c'beri me ate dashnorken qe kishte nga Themistokliu para se te ikte ne Amerike? E mo per ate Elvisen e kam llafin, ishte nje vit me e vogel se Hektori, ishte nje kjo - hallall, kur thone pleqte, djalit. [/qb]
Mqs po lexoja gjithe faqet e kesaj teme + qe kam marre ca informata:
Ai nuk eshte akoma me ate.
Ajo bredh e lire neper Amerike. (nqs i intereson ndonjerit)
Ndersa ai eshte me dike tjeter.(mos i mprini dhembet juve, gjinia f.)

Guest

po informata kemi edhe neve moj goce!!!
tani ata te dy jane histori e konsumuar prej kohesh, une e dija muhabetin, por ... pyeta ashtu kot sa per muhabet. S'kishe me ke ta shtyja kafen ato dite prandaj, gjithesesi... ajo na u lidh me nje me cabriole te kuqe kur erdhi ne amerike, kam edhe ca foto po s'ti dergoj se nuku dua. :rolleyes: /pf/images/graemlins/laugh.gif

ps: litit ja dergove ate nr. telefonit, ose dergoma mua po s'e pate bezdi.

butterfly

Primus registratum

[qb] na u lidh me nje me cabriole te kuqe kur erdhi ne amerike, kam edhe ca foto po s'ti dergoj se nuku dua. :rolleyes: /pf/images/graemlins/laugh.gif [/qb]
Aman mo dergomi!!! :rolleyes:
As kam ci dua, ato jane jashte mbulimit te interesave te mia. Sa per informata javen e fundit kam folur 30 ore ne tel me shoqken, edhe marr vesh c'te dua, edhe foto + qe ata do vijne ne vere ne st.louis edhe po t'u kerkoj une me sjellin fakte te gjalla. Por ce do...s'me intereson!!! :cool:

[qb]
ps: litit ja dergove ate nr. telefonit, ose dergoma mua po s'e pate bezdi. [/qb]
Ky Liti, dyshoj se...nuk e them. #cerreje s'ka, andej nga i gjeni informatat, andej shko e kerko #.

p.s. mos e ke pasur gje ne klase ate E**** ti?

Guest

do te te dergoj njere tjeter pergjigje se sot jam krejtsisht ui kosumuar.

neurosis

J.P

Primus registratum

Aha! As qe ta var njeri. Po he mo bashkeatdhetare pse nuk doni te mblidhemi nje here ne korce?! E lem per ne bear qe jan mundesite me te medha. Dhe te pakten jepni ndonje mendim po apo jo.

Juir

Forumium maestatis

Fillimisht postuar nga e bukura:
[qb] PO PRISNI MORE PRISNI SE DHE UNE KORçARE JAM. [/qb]
Ku rrin ne Korce ti pe italije me?

Juir

Forumium maestatis

Ja u kane prishur lokalet more ku do ikni,rrini se jeni mire andej ku jeni.Shendet e pare.

J.P

Primus registratum

Po pse mo, apo ska lokale te tjera?! Kane hapur ca te rinj qe jane me te mire se te vjetrit! Sidomos SKENA PARK 2! O juir ne korce jeton ti apo ku?!

Juir

Forumium maestatis

E dime qe jane hapur lokale te tjera,por si me pare ndoshta nuk eshte.Nese befshi qef gjithsesi me lokalet e reja.

J.P

Primus registratum

Hej juir po te akten mbushja mendjen te tjereve se do kenaqemi qe te gjithe ketej!
Pse te eshte merzitur kaq shume korca njeher? Nejse shpresoj te behet dicka, te pakten te mblidhen nja 20 vet se te tjeret i gjejm ketej! Ca ne, ca ju!

Guest

mua me ke gati per ne korce vetem viza per tu kthyer me mungon, ... mgja ku i dihet!!!
ti macho bena gati ca konjak extra pe te 1974!!!

J.P

Primus registratum

Ja 2 dhe une tre me pak mundim i gjetem, dhe 20 te tjere ju presin ketej te siguruar nga une, u beme 23! He ju te tjeret cfar prisni! E leme per ne korik! Hidhni mendime!

Juir

Forumium maestatis

kesmet per te ardhur.Jo mo nuk na eshte merzitur korca po sikur i ku gjalleria parkut tani,apo jo,nese.... kjo debora i shtrovi rruget.....lum si ju po kenaqeni....

Diavolessa

Valoris scriptorum

Fillimisht postuar nga Juir:
[qb] kesmet per te ardhur.Jo mo nuk na eshte merzitur korca po sikur i ku gjalleria parkut tani,apo jo,nese.... kjo debora i shtrovi rruget.....lum si ju po kenaqeni.... [/qb]
Kur te ikesh ti une vi me ty /pf/images/graemlins/smile.gif Puth fort zemer.

Ciao.

J.P

Primus registratum

O Juir po ca kismemti mo! Po beje nje her zemren gur dhe hajde se po t'vish ti vjen dhe Paperina! He si e ke trunin?!

J.P

Primus registratum

Ok Ok! Se po gri sallate kot un. Ju e dini beni cte doni dhe per mua mos e pafshi me Korcen me sy!