KOPIA SEXI

Hermesss

Primus registratum
Re: KOPIA SEXI

Shi... ma la kopilin mua ne dere kjo ... ta rregulloj une qejfin ty, vec mos ardhsh ne vere knej :smash: do ti them kamarierit te te hedhe "e di vete ti" ne frappe /pf/images/graemlins/tongue.gif

bravo

Primus registratum

Cifti ideal do ishte:

Michael Jackson - Madonna

...tani dallimim kush eshte burri dhe kush eshte gruaja...menojeni vete!! /pf/images/graemlins/laugh.gif

Guest

pfffff is that supposed to be funny :tipsy: /pf/images/graemlins/laugh.gif

AL PACINO

Forumium praecox

KOPIA SEXI E VITEVE 80 ESHTE - ARBEN IMAMI DHE ANISA MAKARIAN - FORZA AJAX + PARTIZANIIIIIII

B

briiigi

Guest

Fillimisht postuar nga Hermes:
[qb] Shi... ma la kopilin mua ne dere kjo ... ta rregulloj une qejfin ty, vec mos ardhsh ne vere knej do ti them kamarierit te te hedhe "e di vete ti" ne frappe /pf/images/graemlins/tongue.gif [/qb]
sheeeeeeeee... e pse??? ca bera ??
hmmm do pare kjo pune /pf/images/graemlins/smile.gif

eM

Paper Moon

une dhe keanu reeves! :rolleyes:

perfect! Nje takim ne Matrix! Cdo gje do shkonte per mrekullli!

/me dreaming! /pf/images/graemlins/laugh.gif

Kordelja

Valoris scriptorum

Me and George Clooney at Ocean's ELEVEN :rolleyes:

I like him soooooooooooooo much!

Me Tess :rolleyes:

clooney.jpg

assassino26

Primus registratum

Une me Pamela Andersonin do shkoshim shume si cift,po po kom turp me dale me te...Megjithate po e boj zemren gur po deshet ju me na pa bashke.
Po sdeshet me gjeni i bionde edhe nuk kundershtoj fare une /pf/images/graemlins/laugh.gif

Petroninsja

Primus registratum

Sasso po bjonde e lyme lejohet valle?
Se po qe ashtu te gjeje nje Gaxhie Tirone me i keput koken eshte, nga ato ane e ke .... /pf/images/graemlins/wink.gif /pf/images/graemlins/laugh.gif

assassino26

Primus registratum

O Gaxhie,vetem bionde te jete edhe bohet sherr i modh me mu po deshe me i keput koken...Tashi qefi ma ka bionde rigjinole po edhe te lyme e pranojme se edhe pleq jemi tashi edhe sna lejohen nazet /pf/images/graemlins/laugh.gif

mostro

Putraku

me vini me ke te doni..e kam koken plot me thinja te bukura si xhorxh kluni....vetem se kom zanatin nji cik me ndryshe,po paaaaaak fare!!! /pf/images/graemlins/laugh.gif

Kordelja

Valoris scriptorum

Fillimisht postuar nga PUTRAKU:
[qb] me vini me ke te doni..e kam koken plot me thinja te bukura si xhorxh kluni....vetem se kom zanatin nji cik me ndryshe,po paaaaaak fare!!! /pf/images/graemlins/laugh.gif [/qb]
Ku kshu /pf/images/graemlins/wink.gif , mbase e shofim ket' pune /pf/images/graemlins/tongue.gif /pf/images/graemlins/laugh.gif

gangsterja

Primus registratum
KOPIA SEXI

KUSH ESHTE PER JU KOPIA IDEALE, ME E BUKUR, E INTERESANTE, NE VIPAT SHQIPTAR,QE NDODHEN NE SHQIPERI, DHE JASHTE VENDIT shen./NUK ESHTE E THONME QE AI,OSE AJO TE JENE TE MARTUAR KOPIEN KRIJOENI JU/ - NGA AJAX -
Per nga jashte shtetit eshte Anxhela Martini,ndersa brenda saj me duket Zajmina Vasjari eshte e kompletuar me gjithshka nuk ka te share.