Nigjo dhe ti moj Al Pacino /pf/images/graemlins/laugh.gif Fjala kopia nuk osht asicik ne shqip te pakten me ate kuptim qe eshte perdorur. Ty mos te te vije keq hic se s'ke ca me bo edhe po te erdhi /pf/images/graemlins/tongue.gif /pf/images/graemlins/laugh.gifFillimisht postuar nga AL PACINO:
[qb] nigjo mor tralala fjala kopia, eshte dhen shqip. me vjen keq ne qofte se ti je mundukaq shum me kuptu ket fjal Forca - Ajax,PARA PARTIZAN NGA AL PACINO [/qb]
Ore Alo qeke interesant i madh ti djali :tipsy:Fillimisht postuar nga AL PACINO:
[qb] O TRAAALAAA e para un jam MASHKULL E DYTA FJALA KOPIA EXISTON NE SHQIP. SI KOPIE, SI CIFT, ESHT E NJEJTA GJO. FJALA CIFT JO GJITHMON PERDORET ESHT E KUFIZUME, NDERSA FJALA KOPIA ESHT ME E PERSHTATSHME DHE FUTET KUDO - PARA PARTIZAN E POSHT DINAMO E TIRAN [/qb]
Tr@l@l@, s'e besoj qe Cercizi te dilte me nje Gege, duke qene vete Tosk (flasim per kohen kur do dashuroheshin ata te dy, ee). Plus qe Shkurtja ishte minorene mesa di une.Fillimisht postuar nga tr@l@l@:<br />[qb] Tani qe te mos dal nga tema se te editojne kta pernjihere, nje cift sexy do ishte Shkurte Pal Vata me Cerciz Topullin /pf/images/graemlins/laugh.gif [/qb]
Hermes e para punes ata le te dalin se ska noi gjo , shkojne bashke se i kane floket njesoj .Fillimisht postuar nga Hermes:
[qb]Tr@l@l@, s'e besoj qe Cercizi te dilte me nje Gege, duke qene vete Tosk (flasim per kohen kur do dashuroheshin ata te dy, ee). Plus qe Shkurtja ishte minorene mesa di une.Fillimisht postuar nga tr@l@l@:<br />[qb] Tani qe te mos dal nga tema se te editojne kta pernjihere, nje cift sexy do ishte Shkurte Pal Vata me Cerciz Topullin /pf/images/graemlins/laugh.gif [/qb]
S'i ke mire keto mendime qe ke ne koke jo /pf/images/graemlins/tongue.gif
Cthoni per ciftin komshiu im lart - komshija ime poshte? [/qb]
Fillimisht postuar nga tr@l@l@:<br />[qb]U lodhe mi? Hec te te boj nje masazh, se kam mesu tekniken Quo Yung Yin se fundmi, do ngelesh pa men /pf/images/graemlins/tongue.gifE treta ti briiigo ke marre vesh qe une i kam dhone leje Hermesit me pi kafe me te gjithe e??
E katerta ti Hermes shiko mesazhet private
uuuuffffff u lodha :smash: [/qb]
briiigi, c'tu desh qe me ftove ne publik mi, kishim ik ne vere kur te vish knej. E hongre tashi /pf/images/graemlins/wink.gif
tralala, me ke cu gjo ne privat e? /pf/images/graemlins/wink.gif
Fillimisht postuar nga Hermes:
[qb]Hermes, OK, NP, shkojme, biles dhe me shpjet se vera /pf/images/graemlins/tongue.gif po deshe tiFillimisht postuar nga tr@l@l@:<br />[qb]U lodhe mi? Hec te te boj nje masazh, se kam mesu tekniken Quo Yung Yin se fundmi, do ngelesh pa men /pf/images/graemlins/tongue.gifE treta ti briiigo ke marre vesh qe une i kam dhone leje Hermesit me pi kafe me te gjithe e??
E katerta ti Hermes shiko mesazhet private
uuuuffffff u lodha :smash: [/qb]
briiigi, c'tu desh qe me ftove ne publik mi, kishim ik ne vere kur te vish knej. E hongre tashi /pf/images/graemlins/wink.gif
tralala, me ke cu gjo ne privat e? /pf/images/graemlins/wink.gif [/qb]
hihihiihih
Tralala ca ke miiiiiii, du te dal me ate. Ka me dal mceftas ai me mu, edhe po se le ti /pf/images/graemlins/tongue.gif ,
ja pyte...
nejse...
te puth icik ke faqja une ty, se mos te prish menjen???
Muahhhhhhhhhhhhhhhhhhh
Fillimisht postuar nga briiigi:
[qb]Mua me puthe mi????? UaaaaaaFillimisht postuar nga Hermes:
[qb]Hermes, OK, NP, shkojme, biles dhe me shpjet se vera po deshe tiFillimisht postuar nga tr@l@l@:<br />[qb]U lodhe mi? Hec te te boj nje masazh, se kam mesu tekniken Quo Yung Yin se fundmi, do ngelesh pa men /pf/images/graemlins/tongue.gifE treta ti briiigo ke marre vesh qe une i kam dhone leje Hermesit me pi kafe me te gjithe e?? E katerta ti Hermes shiko mesazhet private
uuuuffffff u lodha [/qb]
tralala, me ke cu gjo ne privat e? [/qb]
hihihiihih
Tralala ca ke miiiiiii, du te dal me ate. Ka me dal mceftas ai me mu, edhe po se le ti /pf/images/graemlins/tongue.gif ,
ja pyte...
nejse...
te puth icik ke faqja une ty, se mos te prish menjen???
Muahhhhhhhhhhhhhhhhhhh [/qb]
Meqe me more me te mira , po e lej, po vetem NJE frape ama, se mos e beni dy /pf/images/graemlins/laugh.gif /pf/images/graemlins/tongue.gif