KOPIA SEXI

AL PACINO

Forumium praecox
Re: KOPIA SEXI

nigjo mor tralala fjala kopia, eshte dhen shqip. me vjen keq ne qofte se ti je mundukaq shum me kuptu ket fjal Forca - Ajax,PARA PARTIZAN NGA AL PACINO

Katja

Primus registratum

Fillimisht postuar nga AL PACINO:
[qb] nigjo mor tralala fjala kopia, eshte dhen shqip. me vjen keq ne qofte se ti je mundukaq shum me kuptu ket fjal Forca - Ajax,PARA PARTIZAN NGA AL PACINO [/qb]
Nigjo dhe ti moj Al Pacino /pf/images/graemlins/laugh.gif Fjala kopia nuk osht asicik ne shqip te pakten me ate kuptim qe eshte perdorur. Ty mos te te vije keq hic se s'ke ca me bo edhe po te erdhi /pf/images/graemlins/tongue.gif /pf/images/graemlins/laugh.gif

AL PACINO

Forumium praecox

O TRAAALAAA e para un jam MASHKULL E DYTA FJALA KOPIA EXISTON NE SHQIP. SI KOPIE, SI CIFT, ESHT E NJEJTA GJO. FJALA CIFT JO GJITHMON PERDORET ESHT E KUFIZUME, NDERSA FJALA KOPIA ESHT ME E PERSHTATSHME DHE FUTET KUDO - PARA PARTIZAN E POSHT DINAMO E TIRAN

Belinea

Primus registratum

Une dhe Val kilmer:D /pf/images/graemlins/laugh.gif /pf/images/graemlins/laugh.gif

Vali muahhh shpirt /pf/images/graemlins/wink.gif

Katja

Primus registratum

Fillimisht postuar nga AL PACINO:
[qb] O TRAAALAAA e para un jam MASHKULL E DYTA FJALA KOPIA EXISTON NE SHQIP. SI KOPIE, SI CIFT, ESHT E NJEJTA GJO. FJALA CIFT JO GJITHMON PERDORET ESHT E KUFIZUME, NDERSA FJALA KOPIA ESHT ME E PERSHTATSHME DHE FUTET KUDO - PARA PARTIZAN E POSHT DINAMO E TIRAN [/qb]
Ore Alo qeke interesant i madh ti djali :tipsy:
Fjala kopia nuk osht ne shqip dhe pike. Kam dhe respect per Al Pacinon e vertet po ti qeke njiii .... qe ..... /pf/images/graemlins/laugh.gif
Tani qe te mos dal nga tema se te editojne kta pernjihere, nje cift sexy do ishte Shkurte Pal Vata me Cerciz Topullin /pf/images/graemlins/laugh.gif

Hermesss

Primus registratum

Fillimisht postuar nga tr@l@l@:<br />[qb] Tani qe te mos dal nga tema se te editojne kta pernjihere, nje cift sexy do ishte Shkurte Pal Vata me Cerciz Topullin /pf/images/graemlins/laugh.gif [/qb]
Tr@l@l@, s'e besoj qe Cercizi te dilte me nje Gege, duke qene vete Tosk (flasim per kohen kur do dashuroheshin ata te dy, ee). Plus qe Shkurtja ishte minorene mesa di une.
S'i ke mire keto mendime qe ke ne koke jo /pf/images/graemlins/tongue.gif

Cthoni per ciftin komshiu im lart - komshija ime poshte?

B

briiigi

Guest

cdo me thene komshiu yt lart dhe komshia poshte?
Is that a position??? hihihihihihih

Hermesss

Primus registratum

Me ato buze qe me ke vene te avatari, refuzoj t'i pergjigjem kesaj pyetjeje provokuese /pf/images/graemlins/wink.gif
Si je ti njehere? a ke gje ndermend te marresh shpi te re ketej nga pallati im? Hajde se te prezantoj personalisht dhe me komshijte /pf/images/graemlins/tongue.gif

B

briiigi

Guest

cdu me komshinjte une o burr i dheut ... me mjafton ti /pf/images/graemlins/smile.gif dhe e formuam dhe KOPIA-n SEXI ... LOL
une marshalla rritem... dmth, mire jam. Ti mrie ke qene?

Hermesss

Primus registratum

Edhe une mire jam, megjithese ne ndryshim nga ty s'jam rrit me, aq kam ngel sic me le para se te ikshe /pf/images/graemlins/wink.gif
By the way, e di qe po me pihet nje frappe me vanilje? /pf/images/graemlins/wink.gif

B

briiigi

Guest

te isha ne tirane do te te ftoja te shkonim bashke...
po fatkeqsisht we have to postpone it. /pf/images/graemlins/frown.gif

Katja

Primus registratum

Fillimisht postuar nga Hermes:
[qb]
Fillimisht postuar nga tr@l@l@:<br />[qb] Tani qe te mos dal nga tema se te editojne kta pernjihere, nje cift sexy do ishte Shkurte Pal Vata me Cerciz Topullin /pf/images/graemlins/laugh.gif [/qb]
Tr@l@l@, s'e besoj qe Cercizi te dilte me nje Gege, duke qene vete Tosk (flasim per kohen kur do dashuroheshin ata te dy, ee). Plus qe Shkurtja ishte minorene mesa di une.
S'i ke mire keto mendime qe ke ne koke jo /pf/images/graemlins/tongue.gif

Cthoni per ciftin komshiu im lart - komshija ime poshte? [/qb]
Hermes e para punes ata le te dalin se ska noi gjo , shkojne bashke se i kane floket njesoj .
E dyta punes cifti komshiu jot lart-komshija jote poshte i bi cik me dyshim se je ti ne mes /pf/images/graemlins/laugh.gif
E treta ti briiigo ke marre vesh qe une i kam dhone leje Hermesit me pi kafe me te gjithe e?? :mad:
E katerta ti Hermes shiko mesazhet private :mad:

uuuuffffff u lodha :smash:

Hermesss

Primus registratum

Fillimisht postuar nga tr@l@l@:<br />[qb]
E treta ti briiigo ke marre vesh qe une i kam dhone leje Hermesit me pi kafe me te gjithe e?? :mad:

uuuuffffff u lodha :smash: [/qb]
U lodhe mi? Hec te te boj nje masazh, se kam mesu tekniken Quo Yung Yin se fundmi, do ngelesh pa men /pf/images/graemlins/tongue.gif
briiigi, c'tu desh qe me ftove ne publik mi, kishim ik ne vere kur te vish knej. E hongre tashi /pf/images/graemlins/wink.gif
tralala, me ke cu gjo ne privat e? /pf/images/graemlins/wink.gif

Katja

Primus registratum

Hermes ate masazhin drejt me ta thone, sta refuzoj dot /pf/images/graemlins/laugh.gif se me ato docka qe me ke ......

Msg nuk te kam derguar sepse jemi para weekendit dhe ti ke fillu na je bo aristokraci, i kalon ne vile, ne bregdet :tipsy: Javes tjeter do ta hame dhe pizzen. Ti po deshe dergo msg , sta ka ndaluar njeri /pf/images/graemlins/laugh.gif

AL PACINO

Forumium praecox

O TRA LA LA - TRA LA LA- E KE EMRIN E- TRA LA LA- JE ME GJITHMEN E- TRA LA LA - M'DUKET KE PER TE NGEL GJITHMON, PRAP INZISTON MOR - TRA LA LA - NDERSA PERSA I PERKET, KOPIA - SEXI. UNE VOTOJ PER MANUELA ARKURI -ALPACINO-

B

briiigi

Guest

[qb]

uuuuffffff u lodha :smash: [/qb]
U lodhe mi? Hec te te boj nje masazh, se kam mesu tekniken Quo Yung Yin se fundmi, do ngelesh pa men /pf/images/graemlins/tongue.gif
briiigi, c'tu desh qe me ftove ne publik mi, kishim ik ne vere kur te vish knej. E hongre tashi /pf/images/graemlins/wink.gif
tralala, me ke cu gjo ne privat e? /pf/images/graemlins/wink.gif [/qb]
Hermes, OK, NP, shkojme, biles dhe me shpjet se vera /pf/images/graemlins/tongue.gif po deshe ti
hihihiihih
Tralala ca ke miiiiiii, du te dal me ate. Ka me dal mceftas ai me mu, edhe po se le ti /pf/images/graemlins/tongue.gif ,
ja pyte...
nejse...
te puth icik ke faqja une ty, se mos te prish menjen???
Muahhhhhhhhhhhhhhhhhhh

Katja

Primus registratum

Fillimisht postuar nga briiigi:
[qb]
[qb]
E treta ti briiigo ke marre vesh qe une i kam dhone leje Hermesit me pi kafe me te gjithe e?? E katerta ti Hermes shiko mesazhet private

uuuuffffff u lodha [/qb]
tralala, me ke cu gjo ne privat e? [/qb]
Hermes, OK, NP, shkojme, biles dhe me shpjet se vera po deshe ti
hihihiihih
Tralala ca ke miiiiiii, du te dal me ate. Ka me dal mceftas ai me mu, edhe po se le ti /pf/images/graemlins/tongue.gif ,
ja pyte...
nejse...
te puth icik ke faqja une ty, se mos te prish menjen???
Muahhhhhhhhhhhhhhhhhhh [/qb]
Mua me puthe mi????? Uaaaaaa :rolleyes:
Meqe me more me te mira , po e lej, po vetem NJE frape ama, se mos e beni dy /pf/images/graemlins/laugh.gif /pf/images/graemlins/tongue.gif

jona20

big bum bam...

kopia me sexi per mu eshte:
rapi i lomit me leqen e katit pare /pf/images/graemlins/tongue.gif

Hermesss

Primus registratum

tralala, une me briiigin nje frappe e kemi pi me kohe e me vakt, per kete s'te premtoj dot se ku do perfundojme...jo per gje por do kthehet nga nje vend qe une e kam shume per zemer (e di ti mo...) dhe duke fol duke fol...nje pije ktu e nje atje... ben mire te me lidhesh celsin e deres se jashtme te shpise tek rripi i kanatjeres dhe te me shkruash itinerarin e rruges back home tek pellemba e dores, se m'buket briiigi ka per t'ardh me mendje t'keqe fort /pf/images/graemlins/wink.gif

B

briiigi

Guest

Tralala,
Thnx per lejen. TE premtoj qe do mundohem te mos e mbaj per me shume se sa per nje frappe.
Tani po pati mendje te keqe ai (sic e lexon dhe me siper) skam ci bej une ...
merr me ate /pf/images/graemlins/smile.gif
Gjithsesi, ka kohe ...flasim
lol
O