Kopeshti i AF !

bebivogel

Forumium maestatis
Re: Kopeshti i AF !

Fillimisht postuar nga hajduti hurmave:
[qb] t'lej po e gjete se ku-ku-kush eshte ai çu-çuni me floket te ra-ra-ra-rame qe po ushqe de-de-de-len /pf/images/graemlins/laugh.gif [/qb]
:lol:

personazh

Valoris scriptorum

çao bebi...lyji i çik me boje panolinat e mu ul i çik ke brezi i xhinseve qe ti ngeli njolla CK /pf/images/graemlins/laugh.gif

fairy

Primus registratum

[qb] t'lej po e gjete se ku-ku-kush eshte ai çu-çuni me floket te ra-ra-ra-rame qe po ushqe de-de-de-len /pf/images/graemlins/laugh.gif [/qb]
...ai qerosi qe po ushqen delen eshte Ylli i Shamunaqes mo H.H. E gjeta? :confused: :lol:

bebivogel

Forumium maestatis

Hajdut ... po cke ti te jap nje pale pampers te reja vetem per ty /pf/images/graemlins/laugh.gif

CK all the way
Mos i do pink gje? /pf/images/graemlins/tongue.gif

Fairy hajde bashke me Iolen te ti bej floket gersheta /pf/images/graemlins/smile.gif :kiss: :kiss:

:wave:

fairy

Primus registratum

Fillimisht postuar nga BeBa:
[qb] Hajdut ... po cke ti te jap nje pale pampers te reja vetem per ty /pf/images/graemlins/laugh.gif

CK all the way

Fairy hajde bashke me Iolen te ti bej floket gersheta /pf/images/graemlins/smile.gif :kiss: :kiss:

:wave: [/qb]
BeBa, po mua do m'i lyesh 25 gersheta me ngjyren pink qe do i besh H.H pampersat? /pf/images/graemlins/wink.gif :kiss:

fairy

Primus registratum

Fillimisht postuar nga Iola:
[qb] Hewo kalamaja

Beba une i kam kapul flokat me nje rreth te butul qe ma ka bler motla ime per dhulate qe me tha nje sok te vesi qe me skon sume she dukem me e gogel /pf/images/graemlins/laugh.gif

A do vini te luajme kukamfceti she kemi gjif kete fushe te kopsti pel tu fsehul /pf/images/graemlins/tongue.gif [/qb]
O bebe Iola, une po ta fem te vesi ku do fshifem po ti bej sikur se di: Une do fshifem mbrapa deles se ai qerosi qe e ushqen do mbaje me muhabet bebat e tjera qe mos me gjejne dot. :lol: /pf/images/graemlins/wink.gif

E gexhofsh wethin! :cool:

gurax

Pan ignoramus

Ue, ku doni me u mecef ju me? :eek: Ku i keni cuar tere jastiqet nje here?
Triny... a ta thote Iola po qe se ke turp ti? Ose mblidhi tere kalamaqrit e ta thone te tere ne grup! /pf/images/graemlins/laugh.gif

--------------
"Have I told you lately..."

personazh

Valoris scriptorum

un jam bo-bo-bo synet kalamoja, e s-s-s-s'ma ma me ardh ke ko-kopshi me fustan se m'shef komshija qe me ka fi-fi-fiksim.

bebivogel

Forumium maestatis

[qb] un jam bo-bo-bo synet kalamoja, e s-s-s-s'ma ma me ardh ke ko-kopshi me fustan se m'shef komshija qe me ka fi-fi-fiksim. [/qb]
vish rrobe banjo ... pink will do it /pf/images/graemlins/laugh.gif

Djalli_Vogel

Primus registratum

iiiiiii o kalamaja pshe me keni jasht ju muve me ee :cry: iiiiiiii na me me funi ju muve ca behet ke kopshti se une uk di gje mil?

Djalli_Vogel

Primus registratum

Fillimisht postuar nga BeBa:
[qb] Hajdut ... po cke ti te jap nje pale pampers te reja vetem per ty /pf/images/graemlins/laugh.gif

CK all the way

:wave: [/qb]
hihihihi o beba ca pampels do i japesh na ato Ultra apo na ato prej llasteku? hihihiihhihi

b.k.

Primus registratum

Une..............................................
....................................
.............................
.....................

du me ardhe tek ky kopeshti po sdi me fol ashtu si juve

do me pranoni apo te marr dhe mamin me vete :rolleyes:

pic_overview.gif

fairy

Primus registratum

Hajde mi Tlini se neve bejme cume qef te kopshti dhe luajme kukamcefti, vetem ki kujdes kur te te ushqejne edukatolet se po nuk hengle nga goja ta japin nga hunda.
PS: Delja nuk hahet, per hurmat duhet te pyesesh hajdutin. /pf/images/graemlins/laugh.gif :kiss:

Djalli_Vogel

Primus registratum

Fillimisht postuar nga Iola:
[qb] Tlini

Po hajde mi hajde she flashim ne shi te duash ti /pf/images/graemlins/smile.gif

Shi ko sha kopest te butul kemi ne, e kemi me ngjyla ele me beba te butul.

Ne kemi bel eve demostlata pel kete kopstin she e kemi spiltin luftarak ne gjak /pf/images/graemlins/laugh.gif [/qb]
:cry: :cry: asnjeri nuk me dha mireseradhjen mua :cry: sa te keqinj qe jeni

fairy

Primus registratum

O Djalli logel, mos u merzit ti, se neve i duam te gjithe bebat e nuk leme asnje te merzitet. Hajde djalli beb se do bejme qef neve ketu te kopshti, vihu ne rresht tani se kemi oren e shetitjes. /pf/images/graemlins/smile.gif :thumbsup: :wave:

b.k.

Primus registratum

Fenk u fenk u

Iola sa te shkoka ai avatari /pf/images/graemlins/laugh.gif (shpresoj mos te jete shume te eger keta edukatoret se .... :angel: )

Djalli_Vogel

Primus registratum

Iola jo mi une jam djavi i mire ene uk i bej keq asnjerit, une i bej keq vetem atyve qe me ngacmojne shoket edhe shoqet e kopshit xhindosem :mad: keq ndersa shoket e shoqet i kam xhan :wub:

personazh

Valoris scriptorum

neser je-je-jeni t'ftum te ditli-li-li-lindja e Fairy qe t''gjith. nga o-o-o-o-ora 7 masdite te di-di-di-disko "Kendi Lojnave" me nga i dy-dy-dy mij leksh ke xhepi i perpa-pa-pa-pa-parses. /pf/images/graemlins/laugh.gif