Kopeshti i AF !

elenisa

Primus registratum
Re: Kopeshti i AF !

o kalamaja o kalamaja ca guneshtrash bet uve per 1 prilin re ? /pf/images/graemlins/laugh.gif un it hash te xhifve ju dua shume hihi i guneva un si sof dot me sy /pf/images/graemlins/laugh.gif /pf/images/graemlins/laugh.gif

fairy

Primus registratum

O bebusher te veckel, te ditulindja keni dhe 1 biberon falas me ngyre roze dhe nje nusepashke prej pushi. /pf/images/graemlins/wink.gif /pf/images/graemlins/smile.gif
Iola, neser do te lyej buxhet me buxhkuc pa lejen e edukatolave. Une ia mola mamit nga canta. Hi hi hi sa t'bukla do behemi neve neser, do na ngacmojne gjithe bebat e kopshit, kurse neve do bejme sikur nuk duam. /pf/images/graemlins/laugh.gif :angel: :cool:
Pacim beba dhe pafshi endrra te bukula sot. :sleep: :wave: :kiss:

gurax

Pan ignoramus

Hec e te te besoje kontrolli nga ministria qe behet fjale per grupin e vogel te kopshtit ketu!
Ja dhe kenga qe do mesojme ta kendojme te tere:

Zogu i vogel ecen
mami e ndihmon
bleta, kraheleta
mjaltin ja dhuron.
/pf/images/graemlins/wink.gif

Dhe mbaron me pike e jo me "?" keshtu qe se mos pergjigjet njeri "Une e di une e di, eshte ujku!" se do leni nam. :lol:

:wave:

----------------
"Have I told you lately..."

fairy

Primus registratum

LOL, tamam e gjete sikur te ta kete thene krijuesi, majmun i keq. /pf/images/graemlins/laugh.gif :lol: :kiss:

b.k.

Primus registratum

Fillimisht postuar nga Fairy of the Woods:
[qb] O bebusher te veckel, te ditulindja keni dhe 1 biberon falas me ngyre roze dhe nje nusepashke prej pushi. Iola, neser do te lyej buxhet me buxhkuc pa lejen e edukatolave. Une ia mola mamit nga canta. Hi hi hi sa t'bukla do behemi neve neser, do na ngacmojne gjithe bebat e kopshit, kurse neve do bejme sikur nuk duam. /pf/images/graemlins/laugh.gif :angel: :cool:
Pacim beba dhe pafshi endrra te bukula sot. :sleep: :wave: :kiss: [/qb]
mu desh gjysem ore me e kuptu po ama ne fund kom qesh /pf/images/graemlins/laugh.gif

une pash ca enderra sikur ky kopshti ishte ne tirane :cry:

b.k.

Primus registratum

Do vi gje kontroll nga ministria?

Po cduan ata me kopshtin? :eek:

duhen gje pashaportat? :confused:

Djalli_Vogel

Primus registratum

hmmmmmmmmmm sa e mire chupachups mu me celloi ne goce e vocel qe donte me nejt me muve ihhihihihi :wub: hmmmm hej po shi i bohet neser mi ku do mblidhemi te gjif neve qe te skojme ne glup te didtelidnja e faiy ee??

hej o kalamaja po si foni ju ku te vine ato te ministrise ti boj i gjiro ke ferri une eee qe te mos na shofin mo me shy kopshtin tone e si funi :devil:

b.k.

Primus registratum

sot kam pare ne enderr chupa -chups po ata te ministrise sikur s'ishin aty :confused:

gurax

Pan ignoramus

Atehere pse s'e beni keshtu... Iola zgjedh nje skuader per te ndertuar kalate me kuba dhe kukllat qe do hidhen... H-H-ja zgjedh nje skuader ku te mbledhi tere xhaxhat e palestrave qe do gjejne brenda Chupa-Chups-ave si dhe te gjeje lloj lloj mostricatolosh neper lodrat e kopshtit, BeBi te mbledhi nje skuader dhe te vizatojne me lapsa me ngjyra historite qe do improvizohen nga keto personazhe, Triny me nje skuader tjeter do kendoje kenget e te keqiave dhe kenget e te mir... ashtu, te kukllave dhe mostricatolave! /pf/images/graemlins/laugh.gif

---------------

gurax

Pan ignoramus

Po ja.. njeri qe gjeta une ne kuzhine prane thesit te patateve ishe ky:

kermithead.gif

(ose te shihet ketu nese nuk del figura.)

/pf/images/graemlins/laugh.gif /pf/images/graemlins/laugh.gif

--------------

bebivogel

Forumium maestatis

ERva kalamaja ... i miss u 2 Iola :kiss: .... ( i kinda dont have the urge to come here anymore ... /pf/images/graemlins/frown.gif ) ... fanks for the chupa chups ... une vdes per to ... e ketu skemi ee :mad:

Si ju kam ju te tjeret?... Edukatolet?... Fairy?... Duti ?... Tlini ... ?

Ju puf eve po te kem harru ndonje :kiss: :kiss:

b.k.

Primus registratum

po te kendoj una mostrat ikin se e kam zerin :eek: kot fare. Po po u desh zenie me grushta me keni ne vend te pare :thumbsup:

beba :kiss:

fairy

Primus registratum

Ca lodre bukul kjo me mostricatola... po une ca do bej mo edukatoli? :confused: Sot me treguan per nje mostro tjeter(kafshe, ne fakt), me treguan per nuse lalen qe duhet t'i besh komplimenta kur e sheh se po e shave te mallkon e te ha gjithe pulat, delet, cupacupsat dhe hurmat. E na t'i ben te gjitha. E imagjinoni dot turirin e nuse lales duke te mallkuar... :lol:

BeBa te puc ele una se na thave syrat na thave.

Iola, kam gjithe kohen qe shoh avatarin tend dhe po me dhemb barku nga e qeshura. /pf/images/graemlins/laugh.gif :lol:

Pacim te gjithe bebave! /pf/images/graemlins/smile.gif :wave: :kiss:

Kordelja

Valoris scriptorum

Udukatorja sot eshte kshu /pf/images/graemlins/frown.gif

S'do bojme ekskursion sot /pf/images/graemlins/frown.gif

fairy

Primus registratum

Fillimisht postuar nga Gishteza:
[qb] Udukatorja sot eshte kshu /pf/images/graemlins/frown.gif

S'do bojme ekskursion sot /pf/images/graemlins/frown.gif [/qb]
E mi odukatole mo, mos bej kshu ele ti. Aman na lej t'ikim ne exkursion se nuk do bejme naze per dleken. Xhan xhan edukatolen, kush na e ka melzitul. :smash:

b.k.

Primus registratum

Fillimisht postuar nga Gishteza:
[qb] Udukatorja sot eshte kshu /pf/images/graemlins/frown.gif

S'do bojme ekskursion sot /pf/images/graemlins/frown.gif [/qb]
hugs.gif

Kordelja

Valoris scriptorum

Ok pra... /pf/images/graemlins/smile.gif

Une
large-smiley-055.gif
ju
large-smiley-050.gif
pas..le te ikim ke Parku te mbledhim lule...
...dhe te lozim
large-smiley-048.gif