Kopeshti i AF !

personazh

Valoris scriptorum
Re: Kopeshti i AF !

b-b-boje i çi-çi-çi-çik kshu---> /pf/images/graemlins/laugh.gif te te gjuj me gu-gu-guralec mu ke kici me xha-xha-xhakajdura. /pf/images/graemlins/laugh.gif

Thashethem: Beba me Iolen kan frik nga de-de-de-delja.......iiiiiiiiiiii

Djep

Forumium maestatis

Fillimisht postuar nga hajduti hurmave:
[qb] b-b-boje i çi-çi-çi-çik kshu---> /pf/images/graemlins/laugh.gif te te gjuj me gu-gu-guralec mu ke kici me xha-xha-xhakajdura. /pf/images/graemlins/laugh.gif

Thashethem: Beba me Iolen kan frik nga de-de-de-delja.......iiiiiiiiiiii [/qb]
Nazho... Jemi n'kopesh ktu, jo n'cerdhe. /pf/images/graemlins/laugh.gif

Kordelja

Valoris scriptorum

Djep, Nazhi ka ardh me kartele nga cerdhja /pf/images/graemlins/laugh.gif s'i bente mire ajri atje /pf/images/graemlins/laugh.gif

Kush ka bo zhurme sot, po rremuje :wink:

personazh

Valoris scriptorum

m-m-m-m'morshi t'ligat e ahe-ahe-ahe-ahe-ahengut qe te dy! /pf/images/graemlins/laugh.gif

gezim lame

Primus registratum

Ahhh iola sa kembe kane te gjithe ata bashke nuk ja dalin akrepit /pf/images/graemlins/laugh.gif

Kush gjen nje fije pe per tja lidh te kici i anes dhe te doreza e deres /pf/images/graemlins/laugh.gif
Sa te shkulet direkt ta hudhi te catia.

Se mu kujtua tani te catia e shpise sime duhet te jene akoma te gjithe dhembet e mi te qumshtit /pf/images/graemlins/tongue.gif /pf/images/graemlins/laugh.gif

fairy

Primus registratum

Iiii sa qeff, kopesht bebash, tani e pava una. Dua te regjistoven ele una, por dollapin me rrush e du per vete dhe nuk e pi me ajke qumshin se me ben per te vjellur se e kam te vogel gryken. Eej o edukatroret, po dwitat ikin te kopshti se una du te shof Robin dhe Rozin. I puc te gjithe bebat dhe i kap hunden edukatoleve se i kam shume xhan. :goofy: /pf/images/graemlins/smile.gif :kiss:

bebivogel

Forumium maestatis

Fairy u ktheve nga 'pushimet'? /pf/images/graemlins/smile.gif Si kalove tek kopsti atjeja? Dolapin merre po deshe mere eve timin e i ruajm gjerat bashke ... /pf/images/graemlins/wink.gif edukatolit shtryvja mire hunden she me ngacmon sha here haj mama ... do vetem te me ushqeje :shrug: /pf/images/graemlins/laugh.gif

:wave: :kiss: :kiss:

disku

UNI

Avatali jolesh e ka len uni pa xhum fale :cry: Me tlemb.....ndlojeeeeeeeeee :cry: /pf/images/graemlins/laugh.gif

gezim lame

Primus registratum

Tooth.JPG

Kici qe i dhimbte pak Anes, e paska dhe me rrenje /pf/images/graemlins/tongue.gif /pf/images/graemlins/laugh.gif

personazh

Valoris scriptorum

Fillimisht postuar nga Iola:
[qb]
Jooooo :mad: skam flike nga asnjeli fale fale as nga delja as nga cobani,as nga balozi e per me teper as nga oktapodi qe ka shume kembe :mad: [/qb]
po p-p-pse e ke-ke-ke-keni lon ate çu-çunin aty siper vetem me ush-sh-sh-sh-qy delen pra? /pf/images/graemlins/laugh.gif

fairy

Primus registratum

Ca te mil qenkat bebat ketu tek ky kopshti. Une i kam shume xhan delet dhe do marr nja 4 a 5 beba e do dalim te lujm kukamcefti me delen: Delja fshihet dhe ne e kerkojme.
O Beba edhe ai kopshti ku isha me 'pushime' kishte nje qen tamam si dele po nuk kishte diell, por u kenaqa shume. :cool: Edukatolit ia tregojme bashke qefin po te ngacmoi, ti merri mendjen dhe une do i shkul hunden. :angel: :smash: :thumbsup: Pacim bebusher. :kiss: /pf/images/graemlins/smile.gif

S6T6N6

Forumium maestatis

Uaaaaaa mi lal oshte hap nji kopshti i ri le i bukul Lozafa palac do lujme me luleta???

gurax

Pan ignoramus

Kapuni per dore BeBa, Fairy, Iola, H-H-ja dhe te tere te dalluarit e tjere te kopshit se do dalim xhiro. Doli dielli. /pf/images/graemlins/laugh.gif Pastaj vjen ora e ushqimit... me te ushqyme perhere, se mos ju rre mendja. :smash:

:wave:

-----------------
"Have I told you lately..."

personazh

Valoris scriptorum

Fillimisht postuar nga Gurax:
[qb] Kapuni per dore BeBa, Fairy, Iola, H-H-ja dhe te tere te dalluarit e tjere te kopshit se do dalim xhiro. Doli dielli. /pf/images/graemlins/laugh.gif Pastaj vjen ora e ushqimit... me te ushqyme perhere, se mos ju rre mendja. :smash:

:wave:

-----------------
"Have I told you lately..." [/qb]
aman m-m-mos me lini ne fu-fu-fu-fund te grupi-pi-pit se kam frik k--k-kur kaloj rru-rru-rru-rrugen.

fairy

Primus registratum

O edukatoli, po mua me eshte glisur gushorja dhe nuk e haj dot mamen se me behet pis fustani i qendisur me dele.
O duti hulmave rri ti te vendi ime se mua me eshte glisur dhe lidhsja e pelpalses dhe do rri ne fund qe te mbahem ne rresht te perpalsja e Ioles. Mil? :angel: :wave: :kiss:

personazh

Valoris scriptorum

t'lej po e gjete se ku-ku-kush eshte ai çu-çuni me floket te ra-ra-ra-rame qe po ushqe de-de-de-len /pf/images/graemlins/laugh.gif