Kopeshti i AF !

true confidental

Forumium maestatis
Re: Kopeshti i AF !

Po pse moj Beba eve ti e ke mal ves ca kane bele ata te dy :eek:
Po ndonje kenge do kenojme te xife baske kur te bejme eve vembet pastertore /pf/images/graemlins/smile.gif

Kordelja

Valoris scriptorum

Pruzente UdukatoRRja /pf/images/graemlins/laugh.gif kush e ka bo gjitheeee kete rremuje :eek:

Mandi e ka fajin :smash:

bebivogel

Forumium maestatis

Leila eve ti ke seklete :eek: ... une mi i pas te dy dje kur po dilja me mamin tek shtrativani ... eve ato te 2 kisin 2 teta te tjera me vete... eve une i fola ... te dy me injoluan ... sikul s'me njifnin ... eve i pyeta nese keto tetat do jen edukatolet eve edi si me fan? ... " Mos na ngaterron me njeri tjeter se ne nuk punojme ne kopesht ... " ke pal ti ksu e? :cry:

bebivogel

Forumium maestatis

kordelja ... edukatole ...ervi ajo striga... gjifmon me ven mu me recitu ... ade mi ktu i femi e kan bel edukatolet (m) se po luanin kukacefti ...

PS: :lol: do te fillojne te te flasin si beb

true confidental

Forumium maestatis

Iola, po fjongot ne nje ducan i blene mamat tona, une te kuce, ti roze /pf/images/graemlins/smile.gif
Beba, dulo icik ti se na i moli vesh edhe edukatore Kordelja sekletet, me duket se do na i mbledhi ajo, mile neve po eve atyle te dyve qe skujdesen fale per topshtin :lol:

Kordelja

Valoris scriptorum

Una u kam xhan juve mi se ini te bukra dhe te pastra /pf/images/graemlins/laugh.gif

Kush do mi krefi cik flokat sot mi, ja t'i hqe syzet se mi thyni /pf/images/graemlins/laugh.gif

None none, jo nga puna qe na e vejne vizen, po edhe shoqnia /pf/images/graemlins/laugh.gif

D-J

Forumium maestatis

iii kalamojsa sa dukatore tmil si kam una ke grupi madh sa her ma shkunt bibilushin mil e mil dhe asnje pik sme bi ke breket /pf/images/graemlins/laugh.gif

personazh

Valoris scriptorum

ëëë paska ardh Diku me kakzoz ke dora ëëe. o Diko ëëë ma jep i xhiro ëëë se s'ta ha kakzozin ëëë jo.

si qeka mush kopshi me kalamoja orëëëëë! leje po na paskan dhon fonde dhe per me punsu zysha. lum si nëëë morëëë morëëë.

kalamoja ma ani kaken i çik?

/pf/images/graemlins/laugh.gif

D-J

Forumium maestatis

una erva ke glupi juja se ke glupi tjeter me perzuri dukatorja se i i fusja gjithmon durt ke cicat /pf/images/graemlins/laugh.gif

bebi

Primus registratum

Gurax e kam me thethel githtin un.
kush kithte fan se nuk m'ka kuptu. me marrt t'keqen /pf/images/graemlins/tongue.gif kush me tav (tall) /pf/images/graemlins/laugh.gif

BeBa, un s'kam dhamb moj, ca me la?

ca du me ju tleguuuuuuu, isha tu lujt me qenin te obori eve kam pa kojshin tu push nji djal te buzhaaaaaaaa /pf/images/graemlins/blush.gif

personazh

Valoris scriptorum

Fillimisht postuar nga **** Darlington Delarge:
[qb] una erva ke glupi juja se ke glupi tjeter me perzuri dukatorja se i i fusja gjithmon durt ke cicat /pf/images/graemlins/laugh.gif [/qb]
kalamoja, ket çunin ëëëë mos e merni me bo xhiro pa e lidh ëëëë te karoca e pa i von mask ke goja ëëë. ky te çaka ëëë per çuçu.

true confidental

Forumium maestatis

Ta voglushat e topshtit tone, spaskan fale tulp , duloni sa te vij edukatoli dhe ju jep ai cuco me sheqer /pf/images/graemlins/laugh.gif

disku

UNI

Muve me ka ble babi top te kuç...kush do vi te lozhim me pasha?
Hajdeni te gjif ele lozhim me denime..kush firun do haje akulolo i pali....
A ta push içik edukatole koldelen una? :kiss:
Bluje pshe bahesh e keçe ele te kopçi zoloxhik me vune e? :cry: :cry:

bebi

Primus registratum

jooo, un fash se kam unicorn, e kam ble te dyqani /pf/images/graemlins/blush.gif
its babyblue eve ban muthik :angel:

disku

UNI

Do vish te lozhesh me top ti apo jo?
She u melzita vetem un :cry:
Mel ele 2 kalamele me vete she mua mu hengri uku. /pf/images/graemlins/laugh.gif

bebi

Primus registratum

iiiii ujku asht te spija jeme pse ren ti se ta hangri karamelen.
s'ka gja se t'jap eve karamele, eve kocolat, eve :kiss:
un e kam topin ma t'bukur se ti vec /pf/images/graemlins/tongue.gif

disku

UNI

Ku din ti mi kush top eshte me i bukul...
hajde me jep dolen ikim ndezim vizorin she fillon kalimelo....Mel edhe bikota me vete..she çumshin e gjejm gati ...topin lene te pia se na bertet edukatore kodelja... :rolleyes:

bebi

Primus registratum

ja jaaaaaaaa, e du eve topin me vedi the e kam ble te riiiiii :cry:

un e di kangen e kalimeroth ti the din trallalalalaallalalaaaaaaaaa.
pthe e ka vethen mbi kry kalimero?
uni, pthe kalimeo asht i zi?
pthe thkoj te prithila? iiiiiiii s'ka mare e pushiiiiiii.
mu nuk m'bertet edukatorja the un jam vajth e mil.
a e din vjerthen e chiccolinoth ti?

disku

UNI

mosh qaj ...mile pla dleq mele ele topin me vete...vetem mos qaj /pf/images/graemlins/tongue.gif
çikolinon se mbaj men she e kam halual...ma kujto içik...ele mosh e luj ate vazhon me lule she na lef kodelja te fashe... :idea:

bebi

Primus registratum

chiccolino dove vai?
-thoto terra non lo thai?
e la thoto non fai nulla?
-dormo dentro la mia culla.
dormi thempre, ma perche?
-voglio crether' come te
e the tanto cretherai
chiccolino che farai?
-una thpiga mettero