Kopeshti i AF !

bebivogel

Forumium maestatis
Re: Kopeshti i AF !

hmm?...
i jep ioles mam ... /pf/images/graemlins/laugh.gif

Nuk e di cpo bubrroni pa me shpjegoni?

true confidental

Forumium maestatis

Dmth ai me bluze te kuqe ne qender ke fotografia i bie te jete ose Ximi ose Gurax /pf/images/graemlins/laugh.gif qe bejne turnin e mbremjes

true confidental

Forumium maestatis

Fillimisht postuar nga Iola:
[qb] kush tha qe eshte kalamaq Leila ...akoma sia kemi caktu rolin /pf/images/graemlins/laugh.gif

Leil a do ti me u be edukatore perkrah Ximit dhe Gurax?

ps.thuj jo po deshe se e ngrita kopshtin ne greve /pf/images/graemlins/laugh.gif [/qb]
Bohhhh, ku ju bej dot un zap ju, filloni te fshiheni kukamcefti andej nga diapazoni dhe ska rob qe ju kupton, ju gjen dmth /pf/images/graemlins/laugh.gif
Sa per ate lojen e shisheve me pelqeka dhe muve, pijme shishet iher, kur te mbeten bosh fillojme lojen /pf/images/graemlins/tongue.gif

AnaBlue

Forumium maestatis

Mua me kan vjedh shishen me cuce dhe biberon :cry: dhe kam mbushur pampers plot /pf/images/graemlins/laugh.gif :cry:
dhe me dhemin kicat qe me kan dal /pf/images/graemlins/frown.gif

gurax

Pan ignoramus

Une do pres te shof nje here i pelqen apo jo e kuqja Leilas. /pf/images/graemlins/laugh.gif

Iola rregullat e lojes me shishe jane:
Merret nje shishe. Vihen te tere ne rreth dhe rrotullohet shishja. Kur ndalon, nga eshte maja reciton nje vjershe. Prape rotullohet shishja. Kur ndalon prape, nga eshte maja prape reciton nje vjershe.. e keshtu me rradhe. Asnje here nuk recitohet dy here e njejta vjershe. Kush ngelet pa vjershe, ia meson edukatori! /pf/images/graemlins/laugh.gif

--------------
"Have I told you lately..."

gezim lame

Primus registratum

gurax paske pak pune me anablue... jepi mos prit mo /pf/images/graemlins/tongue.gif /pf/images/graemlins/laugh.gif
beba i paska akoma te bardha pampersat /pf/images/graemlins/tongue.gif

sa shpejt qe shkruni amon ... /pf/images/graemlins/laugh.gif

gurax

Pan ignoramus

AnaBlu-ja... ca jane kicat mi? Se te mbushmen e marr vesh... :rockband: /pf/images/graemlins/laugh.gif

--------------

bebivogel

Forumium maestatis

papel_tooth_fairy_group.jpg

kto jane mo ...

gezim lame

Primus registratum

epo une per roje aplikova me resume /pf/images/graemlins/tongue.gif me dhane pak me teper .... hurm te pabome ka honger ai krymi i vogel patjeter /pf/images/graemlins/tongue.gif lol

bebivogel

Forumium maestatis

Iola .. i agree ... eve una dua nje edukatole ... keto take advantage ... nuk jane hic per multitask :cry:

bebivogel

Forumium maestatis

Kjo eshte pew Dutin se paska qene semul ... i vemcb vembi me fa me telefonin me kutija shklepse edegjova une mil ...

044235.jpg

AnaBlue

Forumium maestatis

Kicat jan dhomt e kalamojve silly! Puno dhe edukator dhe s'na kupto /pf/images/graemlins/laugh.gif

Prandaj kur kerkoj biberon me jep cigare /pf/images/graemlins/laugh.gif

true confidental

Forumium maestatis

Anablui cigarja ka efekt qetesues si biberoni mi, te dyja per tu thithur jane ....prandaj e kane inventur cigaren .......tani e kuptova :angel:

gurax

Pan ignoramus

Ximo... leri te ankuarat po merru me kicat tashti. AnaBluje.. po te marte e mira kutiat bosh i ke lene? Po s'do mend.. kushedi se ku te kane humbur kicat duke ngrene karamele mceftas mrapa dollapit te lodrave.
Ok.. manuali manuali... Nderrimi.. Nderrimi... ok e gjeta: "Nderrimi i pampersave per femije nga 2 deri 82 vjec!"
Ximo.. merru cik sa te shof nje here si behet! /pf/images/graemlins/laugh.gif

--------------

bebivogel

Forumium maestatis

Iola eee dalim e blejme covukata mon cheri ... eve ikim blejne tualet ... i plovojme tek edukatolet se kushedi u pelqen /pf/images/graemlins/laugh.gif

true confidental

Forumium maestatis

Ku do shkoni ju, jeni ve glupi i logel , prisni se po vij tju kap perdore ele una se kam qene iher ke ai dyqani per te blere akulore ,
te kontroloj xepat , urraaa kam 10 leka :lol: