Kopeshti i AF !

gurax

Pan ignoramus
Re: Kopeshti i AF !

Hahahahaaaaa.... Tualet, floke permanent, buzkuq... dhe pampersat vuuuuuu! lol.. Ue ca kalamoqash.. ue sa kam qesh! LOL

-------------
"Have I told you lately..."

bebi

Primus registratum

un e njof eve luanin, eve pinokun. i kam shoke.
piter pani jeton ke shpia muve /pf/images/graemlins/blush.gif

Odea

Primus registratum

Vdeksha une ca bukul flishni. Ku do ikni me ble lore? Du ene una /pf/images/graemlins/tongue.gif

Odea :goofy:

gurax

Pan ignoramus

Leila.. si e grupit te madh ti meri te tera per dore dhe ik e bleni akullore. Mos e kaloni rrugen, dhe kur te kthehesh, na dhe kto leket e mia dhe me bli xhaxhit nje pakete cigare! /pf/images/graemlins/laugh.gif

----------

bebi

Primus registratum

kam lek, kam lek.
kam 2 lek te vogla eve nji te mave.
ec se du me ju ble tanve akulore, eve kasata :goofy:

leila, un piter panin se ndrroj me asnji gja ne bote, se cdo nate ne fluturojme bashke, eve shkojme eve takojme penelopen eve raperenzolen, eve kur te rritem kaaaaaaaaq e mave un kam me u ba si raperonzola.
un e kam rah iher at shtrigen e keqe.
ika se ervi plaku me na kap me na fut te thesiiiiii :rolleyes: :angel:

disku

UNI

Fillimisht postuar nga Odea:
[qb] Vdeksha une ca bukul flishni. Ku do ikni me ble lore? Du ene una /pf/images/graemlins/tongue.gif

Odea :goofy: [/qb]
po dheshe ele ti nxil lekun me shkenderbe ele jepja bebit she ta blen ajo...
A ti gjuj me shkelm atij theshit te bluesh una? /pf/images/graemlins/laugh.gif

Odea

Primus registratum

Fillimisht postuar nga Blue:
[qb] du me ju ble tanve akulore, eve kasata :goofy:

[/qb]
iiihh, cmi kujtove kasatat mi. Oops, harrova me fol bebishte lol

Uni, una do iki ti mal mamit dy leka te xhepi i paltos ene shpejt e shpejt do vij tek juve ene do ikim me ble lore ene kasata :goofy:

Me love ene /pf/images/graemlins/laugh.gif lol

Odea

gurax

Pan ignoramus

(me sqepar ne dore duke mberthy derrasat, me nja dy gozhde neper goje)

Iola.. mow wko 'e keewati tjee've fe v'do wwii ti weegu'ooj te teuwa un'.
/pf/images/graemlins/laugh.gif

---------------

b.k.

Primus registratum

Fillimisht postuar nga Iola:
[qb] Me soli mami te kopsti muve ele iku te puna se iste me vonese.

Nuk pashka asnje njeli ketu ele une po iki te bej nani te klevati i Bebes se ai imi eshte koti fale i bien dlasat nje nga nje dhe me gjithe dlasa do bi dhe una ndonje dite.

Blue po Pitel Panin ta kelkova une dhe jo Leila /pf/images/graemlins/wink.gif

:lol: :lol: :lol: :lol: (you made my day)

Shi nuk ka asnje edukatol te pakten te me jap nje gote cucu :shrug: [/qb]

bebi

Primus registratum

Iola pthe m'tall ti mu moj, the un thi kam mthu mil ala emnat tuj, thka gja...
a e dini the thot m'ka cu leter plaku eve m'ka fan se vetem un jam beb i mil eve ju t'tjerve ka me ju fut te fesi.
masandej ervi luani me trigin te thpija jeme eve luani mi veshi pantavonat eve mi prishi. /pf/images/graemlins/frown.gif
nether un thkoj okci olozik eve kam me ble nji kuti t'mave me kaftht e pyvit.
tralalalaaaaaaaaa, shifni un kam unicorn eve spirit. ju s'keni lallalallallallaaaaaaaaaaaaaa

b.k.

Primus registratum

ja dhe nje lule per Iolen

babe.jpg

bebi

Primus registratum

Iola trigi eve luani nuk te njofin ty, jan vec shoket e mi...po deshe ti me jep 2 kucuvata eve un po i them atyne me u ba cok me ty /pf/images/graemlins/tongue.gif
a e dini tha ka ba pinoku thot?
ka mendu the i kuthi i buthve atht me ly hunden eve e ka ba hunden e kuthe eve e ka hanger buthkuqin.
kam ble thandale e corap t'reja, thif tha te bukla i kam /pf/images/graemlins/blush.gif

the harova me ju fan: luani atht ba thum i pothter, ka hi te vathka eve mendon the atht te uji mav eve e ka ba pis banjon /pf/images/graemlins/frown.gif

shi, ca kam, shi ca kam
artworkbig022103.jpg

gurax

Pan ignoramus

Iola mi, po perparsja gris eshte... oops Harrova qe eshte kalamaq kjo! :eek:

Bluje, ho me.. prape me gisht ne goje ti? /pf/images/graemlins/laugh.gif

-------------

true confidental

Forumium maestatis

Uva jam e funit ce kam ardhul te topshti...Edukatolet duhet te na meshojne te flasim qarte se ca nga ato gjelat qe tha bluja nuk i tuptova fale /pf/images/graemlins/laugh.gif
Trini, do vish me mua ti te glupi i dyte, se kta bebat e glupit te pale vetem gabime bejne dhe qajne gjithe diten .....Iola pelparsen e grisi , tani po qan .....shkume , shkume me sapun , keshtu lahem edhe un :lol:

gurax

Pan ignoramus

Iola po jo se e rregullova krevatin me. Derrasat jane mberthyer, gozhdat ngulur fort.
Dhe here tjeter mos shko te flesh me fletoren e pundores me vete se e harron perhere. Gjashte fletore kishe poshte jastikut! /pf/images/graemlins/laugh.gif

Mandi, perparsen ketu te tere e kane secili me shenjen e dollapit perkates. Ti ke do zgjedhesh, dollapin me pushke apo kete me draper? :lol:

--------------

bebivogel

Forumium maestatis

elva....
bie bol jasht ... eve mezi erva... kush do beje nje plak bole ( bore :lol: ) ...

Iola ade ke krevati ime spejto se kam seklete pel te tleguar ... do te fem pel edukatol Ximin eve Gurax ... iii /pf/images/graemlins/blush.gif ( nuk e di se si kjo ikone eshte vendosur per shy expression )
Leila Tlini eve Blu bejuni gati se do ikim si glup me la vembet...
Lara ... mosh beltit /pf/images/graemlins/frown.gif

yy ervi le Mandi ... can i touch el sol? /pf/images/graemlins/laugh.gif